חברי הפורום 2007

cinargy

New member
נראה לי שהזיכרון שלך מדוייק יותר

לכן אני מסתמך על הפאלם להזכיר לי דברים...

Shmulco

New member
שמי שמוליק ואני מכור

קבלת ה-680 שלי ביום חמישי הקרוב צפויה להיות חוויה מכוננת! אני עובד עם palm כבר שנים: Palm III (וואי אני ממש זקן) Palm Vx שהשתמשתי בו עד שהוא השתגע (ממש, אובחן בסכיזופרן) Tungstun שנגנב מהאוטו בנווה צדק ומשם בטח נמכר בשוק הפשפשים בעשרה שקלים לאיזה ילד שיודע בערך הכל על החיים שלי ו-Z22 זמני שאמור להחזיק אותי עד להגעת המכשיר המשולב. הפאלם משמש כגיבוי למוח שלי ובלעדיו אני קופץ מכולבו שלום (זה הכי קרוב אלי). ועדיין, מסיבה לא ברורה, לא שדרגתי למכשיר משולב. רק כדי שתבינו את גודל החוויה המתרגשת לבוא לעולמי, הפלאפון שלי הוא SK1400 (כן, כן, אתם שומעים נכון). תתארו לכם חברים, איזה שדרוג החיים שלי עומדים לעבור בקרוב.

2cookie

New member
כש-PDA נמחק הוא מרוסט מיד

בכדי לטשטש עקבות, אז אף אחד לא יודע עליך כלום
עד לפני שבוע השתמשתי בנוקיה 5110 ועד לפני 5 ימים השתמשתי ב-6210 ואז קניתי את ה-KJAM, אבל יוצא שהסבלנות משתלמת

גוגו11

New member
ואני עם סטארטק של פלאפון.

ואני עם סטארטק של פלאפון. נראה לי שזה היחיד שעוד נשאר בארץ.

אני עומרי.

הסטורית מכשירים..בוא נראה. גרופי. משהו של TOP...לא זוכר. הליו. 1940 4150 3715 PDA2K שוב 3715 6515 KJAM E61 - שמשרת אותי נאמנה בשירות הצבאי שלי...שיש לו דרישות אחרות
.

הממ...

שמי משה, הסטוריית מכשירים: Psion 3C Casio BOSS Pilot 500 Pilot 1000 + הרחבת זכרון PalmPilot III Cassiopea E10 Philips Nino Palm V Palm VX (פעמיים - פעם שניה בגלל מסך שבור
) Sony CLIE T610 Palm Tungsten T iPAQ 3610 Palm T3 Dell AXIM X5 Treo 600 Palm T5 יש בטח עוד כמה שנשכחו... משה

י-וס-י

New member
עכשיו תורי, אני יוסי (כינוי)

שמי הוא אברהם, אין לי עצבים להחליף ניק. אני עוסק באדריכלות. היה כמה וכמה מכשירים. ZIRE 71 T3 MIO 168 HP-4700 PDA2K HP-6515 HP-6915 וכרגע אני עם JASJAM וגם עם נוקיה N80 (למכירה) זהו בנתיים.

urib

New member
ואני מבקר רק לעיתים רחוקות

515 TE וכבר הרבה זמן מחכה להזדמנות למשולב סלולר אולי טריאו בקרוב

william

New member
אני וילי

מנהל פרוייקטים בחברה להבטחה והצפנת מידע. בעל TT3, והיסטוריה של מכשירי PALM רבים, החל מהPALM III אחרי זה PALM VX ואחרי זה סוני SJ33. חובב גאדגטים מושבע....

gadi7

New member
אני גדי

צלם במקצועי. בעברי שני מכשירי פאלם M500. כיום מחזיק טונגסטן T5 וחולם על טראו 680.

שלומי

בן 39 לא עוסק בעריכת דין אלא דווקא בעסקים גם כשותף בכמה וגם כמאמן עסקי. משתמש בעזרים אלקטרוניים שנים רבות החל מיומן גיניוס... כיום טריאו 650. מתלבט מאוד בימים אלה האם לעבור ל JAJAM כלומר לערוק לפוקט למרות שכעיקרון אני מעדיף את מערכת ההפעלה של פאלם.

steve60

New member
אני צביקה

בינתיים לא נפרד מה zire71 משרת אותי להפליא, כמו כן חייב יום יום להכנס לפורום להתחדש.

noamro3f

New member
אני נועם

אמנם משמתמש ותיק אבל לצערי הרב לא מרובה מכשירים. היו ברשותי : M100, TE וקניתי לאשתי Zire כרגע אני נטול פאלם לאחר שכנראה נגמרה לו הסוללה ומתכוון לעבור למשולב טלפון-פאלם. אני משתמש כרגע ביכולותיו המדולדלות של הטלפון Sony-Ericsson 750 שלא מתקרבות לפאלם (לוח פגישות וסנכרון לאאוטלוק) מתלבט בין 680 לבין פוקט (כל חברי מסתובבים עם פוקט)

boazj

New member
בעז

שם מלא בכרטיס
הייתי עם ה US ROBOTICS , עם ה V עם ה T2 וכעת TX. יכול להיות ששכחתי מכשיר בדרך. מאחר ואין לי זיכרון פנימי, הפאלם משמש אותי כהרחבה
. הולך איתו לכל מקום. ככה נגמר לי הT2 בחוף הים, 4 חודשים אחרי הקניה
בכל מיקרה עם ה I-phone מצד אחד ומחשב נייד מהצד השני, נראה לי שסוף תקופת המכשירים הנפרדים הגיעה. וגם העתיד של פאלם לא נראה לי לצערי מאד ורוד.

למעלה