חברי הפורום 2007

weberico

New member
שלום לותיקים וגם לחדשים

פעם הייתי פעיל יותר בפורום (2 מפגשים לפני מיליון שנה, האחרון בדיזנגוף סנטר בסטייקיה
) אבל נאמן לפאלם ומדי פעם מציץ ראן. (הכל בגלל התחביב החדש\יקר של אודיו) VX --> T2 --> TX

שוּלה

New member
ואני קורא סמוי/גלוי (אבל קבוע)

ויש לי ZAURUS שמריץ לינוקס בכלל. אני מתעדכן פה אחת לכמה זמן בנוגע למה שרץ בשוק... וחולם על מכשירים עם מקלדת שמריצים לינוקס. במחינתי מחשב כף היד הוא מחשב לכל דבר. הבא שלי יהיה כנראה המשולב ההוא עם המקלדת - אם יצליחו לשחוט ממנו את מערכת המיקרוסופט שבטח עושה לו עוול. אם למישהו יש נסיון עם מכשיר כלשהו שעבר הסבה ללינוקס - אנא שלח מסר.

2cookie

New member
לי! לי! לי!../images/Emo13.gif

אני חייב עזרה עם העברית ואני מקווה שתוכל לעזור לי, אין עליו פונטים עבריים או מקלדת עברית ואין לי מושג איך להתקין. מדובר בג'ורנדה 690 שמריצה OPIE. שלחתי לך מסר, מקווה שתוכל לעזור.

udifpalm

New member
בדוק את hackndev.com לגבי פאלמים

יש לי Tungsten C שמחכה לקצת זמן מצידי על מנת לבדוק את מצב הלינוקס שלו...

e-magine

New member
פעם הייתי בא לפורום

איזה 5 פעמים ביום, היום מידי פעם מנסה להתעדכן פה, פאלם III פאלם III XE פאלם 505 פאלם 515 עדיין תקוע עם פאלם זייר 71.

zoti

New member
אני זותי.

הבעלים של TREO 650 שמשמש אותי הרבה בעסק. בעקבות רכישת הטריאו התחלתי לייצר לו אנטנה תחליפית קצרה יותר ואני מוכר אותה בwww.treoantenna.com

ואני אינני מוכן לחשוף את שמי...

VX, ZIRE71, TX חולה גאדג'טים, מחלה שעולה לי הרבה כסף בניסיון לרפאה, עד עתה ללא הועיל. שולחן העבודה שלי מלא בשטויות דיגיטאליות. כל מכרי ומוקירי, המודעים למחלתי חשוכת המרפא, דואגים להביא לי את המתנות המתאימות בימי הולדת ואירועים שונים.

רן בראל

New member
רן

עובד בחברת תרופות גדולה. ZIRE 2MB שקיבלתי מתנה כמה שנים בלי ועכשיו TREO 680... נהנה מכל רגע.

atzmony

New member
אני יובל

את דרכי התחלתי ישר עם המלך וחלמתי על משולב לבסוף ברשותי 680 ואני שמח להיות בין החלוצים שמנסים הכל ונותנים המלצות לבאים אחרי... אני רופא במקצועי וחולה גאג'טים ברוחי

fishmani

New member
אני ישראל

עובד כטכנאי מחשבים בבתי ספר . משתמש ותיק (IIIe , TRGPRO, HANDERA,ZIRE71,TX ) משתמש בעיקר ביומן,טלפונים מזכרים ופתקים. כשה- ZIRE71 התקלקל חשבתי ל"התקדם" וקניתי TX,אבל ה-TX וכל המכשירים מהדור האחרון (עם הזכרון הבלתי נדיף) הם אכזבה גדולה בשבילי.חסרון הגרפיטי בעברית- לא הפריע לי. ריסטים- למדתי איך לצמצם כמעט לאפס. אבל אני התרגלתי לשלוף מידע בעזרת הכפתורים וכמעט ללא הסטילוס וכעת זה מאד מסובך עד בלתי אפשרי (למשל לגלול מזכר ארוך).ועל זה אני לא מוכן לוותר. חזרתי אחורה לZIRE71 (מצאתי מכשיר ששכב חדש במגירה אצל השכן) ומנסה להפתר מהTX.

xtr a

New member
אהלן אני אקסטרה חשאי. כשנה עם

פאלם צמוד, טריאו 650 שהוא גם הפאלם הראשון שלי. אוהב אותו מאד, רק שיעשה דיאטה (הצרת היקפים) וילמד לתקשר לפחות בעוד שפה (wifi).. אין יותר דרישות כרגע. לפני כשבוע נתקע החמוד בלולאה של איתחול (פעם ראשונה), או בגלל אג'נדוס או מחסור במקום או אלוהים יודע. יצא מזה רק בעזרת HR. באותה הזדמנות חשבתי לעשות עדכון גירסה: איך ומה: האם זה ל- 1.2ENA (אצלי מצויין 1.13ROW)?

bgrin

New member
ברוך, מבקר סמוי

צלם. מכשירים בעבר: V, Tangten T2 כיום בעליו המאושר והגאה של הטריאו 650. נהנה מכל רגע. שימוש במכשיר: בגדול-מחליף את המח. לא בטוח שאדע לחזור הביתה בלעדיו. יומן אירועים, ספר טלפונים. תיזכורות לאכול וכו'.משתמש בתכנת הניווט UD בעיקר כדי לשעשע עצמי על כמה שהיא טועה ומטעה.

למעלה