חברי מטה נכבדים,

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
רגע,על האשמה זו אני חייבת להגיב../images/Emo3.gif

ראשית, לא מצאתי לנכון לפרסם את כל המיילים שהגיעו אליי, שכן, חלקם דומים למיילים שהגיעו לאחרים, ואין טעם בכפילות, (אלא אם תתעקשי....) שנית, מצאתי לנכון לפרסם רק מיילים שיש בהם משום חידוש (כמו המייל של חיים אורון מוועדת הכספים, ושל דוד טל, שקיבלתי השבוע), ולא מייל שבלוני, הנשלח לכולם באותה השפה. שלישית, על איזה מכתבים את מדברת ?? איזה מכתבים פירסמתם כאן ? אני זוכרת רק פרסום מיילים ע"י חברי המטה, שחלקם גם הגיעו אליי, ולא פרסום שום מכתב (אנא, פרסמי שוב, כי לא מצאתי גם בחיפוש, פרט למכתבים שפירסמה היום רחל5). אז כנראה שהמידור לא קיים אצלי דווקא... ממש לא התכוונתי לריב איתך למי יש מקור מוסמך יותר. תסמכי על מילתי שהוא לא היה הופך את עניין הפוריות להצבעת אי אמון, וזאת הסיבה היחידה שהחזיקה אותי רגועה (יחסית) בחודשיים הקרובים (אחרת עוד הייתי מצטרפת אליכם
) בכולופן, נראה לי ששתינו נסכים שהדיסאינפורמציה נבעה מגדול הציפיות, ומהחשיבה המוטעית שאולי יש מידע רב יותר בקרב חברי המטה או בקרב החכ"ים. חשיבה שהתבררה היום כמוטעית. ודיס האינפורמציה היתה זרועה היטב סביב. לא נורא. עברנו את פרעה. נעבור גם את זה.

שווערצה

New member
ותסמכי על מילתי

שגמני אני יודעת, לפרטי פרטים, אך העניין האישי ההוא יועיל לך, ולנו, רק לילד הראשון. עייפתי מהשרשור הזה, שהצליח להעכיר במעט את ההישג המשמעותי שהשגנו, וחבל. ועכשיו כבר כואב לי הראש. אז לילה טוב רות סוף.

רחל5

New member
לגבי המכתבים שפרסמתי היום

אלה לא מכתבים שמוענו אלינו. אלה מכתבים ששלחה פינקלשטיין, האחד לשר הבריאות והאחר לשר האוצר. היא העבירה אותם אלי בכדי להראות שהיא, אכן, פועלת בעניינינו. אני דוקא זוכרת המון אימיילים, שבלונים יותר או פחות, שפורסמו כאן בפורום, ע"י זוהרה ועוד שאינני זוכרת כרגע.

נועה 35

New member
וזו אינה פעולת המטה?

האם העובדה שראש הממשלה לא היה מעז לכלול את סעיף הפוריות כחלק מהתקציב ולכרוך זאת באי אמון בממשלה איננה כתוצאה מהפעילות של מטה המאבק?

KASA

בשלבים שונים של העשייה התבקשת מס' פעמים ע"י העושים במלאכה להצטרף ולעזור, (אני יודעת כי גם אלי פנו ושאלתי מי יגיע, לצערי לא יכולתי באותה תקופה לעזור), מאחר ואני לא רואה אותך בצוות העשייה אלא רק כנותנת עצות בפורום, אני חושבת שאין לך זכות להעביר ביקורת על העושים במלאכה בדיוק כמו שלי אין זכות. יועצים כולם יכולים להיות מאחורי המקלדת זה הכי קל, אז בואי ונראה אותך גם בעשייה. ורק אז תוכלי להעביר ביקורת על כל צעד ושעל. אני עצמי לא בעושים ולכן ברצוני להגיד תודה לכל העושים במלאכה. אין לי שום ביקורת כלפיכם, הלוואי והיה לי הכוח שלכם. הגננת היחידה

kasa

New member
אני לא עונה לאלמוניות פחדניות

המסתתרות מאחורי כינוי זמני. יש לך מה להגיד לי - תתייצבי בכינוי שלך. אין לך - אז תידמי. אני לא מתביישת בדבריי, ולא מחליפה כינוי, גם כשאני מבקרת מישהו, בזכות מלאה, ולא בחסד. בטח לא זקוקה לאישור מפחדנית המסתתרת מאחורי כינוי זמני.

זה הדבר היחיד שאת מסוגלת

להעביר ביקורת, להשמיץ, ולא אינני מסתתרת מאחורי כינוי זמני, (תבדקי) אני פשוט קוראת פסיבית ואיני מגיבה בדרך כלל אבל הפעם לא יכולתי לשתוק להשתלחות חסרת המעצורים שלך, את באה בתביעות כל הזמן, משמשת על תקן יועצת, תלכו תביאו. בואי ונראה מה את עושה

גנדלפית

New member
סקרנות הרגה את החתול...

אין צורך בה לכל שאלה אשמח לענות הצהרות אמפטיות ונכונות עשיה עדיין אינה עשיה כלומר,גם אם אותו נבחר ציבור מבהיר כאילו יפעל אך מסרב להצהיר רישמית כיצד או לחילופין,אם אותו נבחר טוען שיפעל גם אם בעילום שם עליינו(ובמקרים אילו עליכם) לבדוק כיצד יפעל ולא להמתין ען הגדר כן, זוהי זכותינו הלגיטימית לבחון כיצד יפעלו ניבחרינו וכן,זכותיינו לדרוש הצהרות ממשיות בואו ולא נטעה שהרי חוקי המשחק ידועים,ומי שניסנה להראות אמפטי ולהראות תמיכה,כל זמן שלא התחייב לפעולה הרי לא עשה מאום ועלינו בתור חברי הפורום להביןממך את המצב לאשורו ולא בשום אופן להיות מובלים על ידי הודעות חסרות שחר של משרד כזה או אחר או שמועה כזו או אחרת שבסופו של יום מתבררות כבלתי מבוססות כל שביקשתי ואמשיך לבקש גם אם אשמע לך קנטרנית הוא מצב האמת ללא ניתוח ללא יפוי וללא השפעת משאלת הלב אם את עדיין שומעת לאחר כל מה שכתבתי היום טונים אישיים בידקי בבקשה את עצמך שכן אולי הדברים בעיני המתבונן מקורם בתוכו בלבד

שווערצה

New member
ולא קיבלת "מצב אמת"? ../images/Emo12.gif

לא עדכנו את חברי הפורום מיד כשקיבלנו את המידע כי ככל הנראה יש כוונה להטיל מגבלה על הילד השני? כלשונה, ללא ניתוחים. את רוצה שאפנה אותך להודעותי המפורשות בנושא? ראי למשל הודעתי מיום 2/11, תחת הכותרת "ראו הוזהרתם" שאמרה: "קיבלתי אישור ממקור ראשון (תאמינו לי: הכי מוסמך שיש ) לגבי ביטול המגבלה לילד הראשון: ללא כל מגבלה מכל סוג שהוא, קרי: השארת המצב הקיים. המקור המוסמך, שבקיא בפרטי הסיכום ריבלין-יצחקי לא מוכן להתחייב לגבי הילד השני... צר לי להיות זו שמכריזה: בינתיים עלינו לשמור על אופטימיות זהירה בלבד". וראי למשל הודעתי מיום 3/11, תחת הכותרת "עדכון", שאמרה: נכון לעכשיו מוסרים מהלשכה של היו"ר כי הסעיף נמחק ולא יובא להצבעה במסגרת חוק ההסדרים/התקציב.בינתיים המצב ישאר כשהיה. (היה שם בלבול ראשוני, לא בטוח שהיו מודעים לדקויות של ילד ראשון/שני בעת הסיכום עם יצחקי!). עם זאת ידוע להם שיש כוונה לנסח מגבלות לגבי סבסוד הטיפולים לילד השני (לא ברור אם גם לגבי הגיל)". והיום, 4/11, הודעתי, לפני ההצבעה, כי, תחת הכותרת "נמסר לי עכשיו": "ע"י חבר ועדת הכספים שכבר אתמול במהלך הדיון במליאה על הצעת התצקיב הודיע משרד האוצר לפרוטוקול שנושא הילד הראשון בוטל, ועשה הפרדה בין הילד הראשון לילד השני שיוגבל במגבלה כלשהי. לא ברור מה תוכן המגבלה, או איך ואם היא תבוא לידי ביטוי כבר בהצעה עליה מצביעים בעוד מס' דקות". ואלו רק ההודעות שלי. היו גם הודעות של אחרים באותו הנוסח. נכון. היה גם מידע סותר, שהובא מפי חברי כנסת וגורמים במשרד הבריאות, וגם אותו הבאנו. כלשונו. לא לנו להחליט איזה הודעה מבין ההודעות היא היא "חסרת השחר", על אף שכולנו קיווינו שדווקא המקורות הפסימיים הם הם חסרי השחר, לא הסתרנו אותם. להיפך. הבאנו אותם - וכל אחד בחר לאמץ את ההודעה ההולמת את מאוויו. נפלאות הטבע האנושי. את הטונים האישיים שצרמו לי, ציטטתי בהודעתי המקורית. אני לא חושבת שהם ניתנים לפרשנות אחרת. אם את חושבת שהם היו בהודעותייך, אולי הדברים בעיני המתבונן מקורם בתוכו בלבד...
אני מצידי אמשיך לעדכן, להשיב לכל שאלה ולקרוא כל ביקורת. ואולי גם להתרגז...לפחות עד שמפלס ההורמונים ירד

גנדלפית

New member
כנראה גם אני נסחפתי אחרי משאלת הלב.

ןכנראה גם אני בחרתי לשלב בין סוגי האינפורמציה השונים שיצאו הן על ידי התקשורת והן על ידי חלק מפעילי המטה שוב ,אני מקווה שברור ומובן ואם לא אדגיש שוב ושוב עד כמה אני מעריכה את הזמן הנכונות המאמצים והיכולת לנסות ולהשפיע ולא להרפות גם ברגעים הקשים ביותר,אך ברורה לך אני מקווה ההפתעה היום כאשר נראה היה כאילו חזרנו לנקודת ההתחלה ואולי אף לגרוע מכך. כמו כן אני מקווה שברור כי הכתובת היחידה של כולנו לשאלות והבנה אמיתית של המצב היא אנשי המטה. התחושות הקשות היו של כולנו לאורך היום הלא ברור הזה וכן הייתי שמחה להאשים גם אני את ההורמונים אבל אקח על עצמי את האחריות . תקיפה אישית היא אינה דרכי אבל בדיקת אמת מול הנציג אותו אני רואה כשלי בהחלט כן.שלא כמו את פורום הפוריות ,אני רואה במקום זה את מקור האינפורמציה שלי לכל הקשור במאבק על חיי.(ובשבילי כמו בשביל כולנו כך נראה לי זהו מאבק על חיינו)ומכאן ,אני מצפה לשמוע את כל האמת ללא כחל וסרק.כפי שאמרתי בתחילת דברי,כן,ככל הנראה גם אני צירפתי שביבי אינפורמציה מעורבים ממקומות שונים ויצרתי לעצמי תמונה מבוקשת שלא התממשה לא ,נאיביות אינה מדרכי ובכל זאת הפחד הוא כנראה כל כך גדול שנאחזים בכל זיז בו נתקלים. צר לי כי באיזה שהוא מקום יתכן והפניתי את תיסכולי מאי הידיעה על תוצאות היום כלפייך משום ידיעתי את מעורבותיך הגבוהה ומשום שהנחתי שבידייך נמצא מידע נוסף כזה שסברתי שעל פיו התבססו הכרזות אתמול ומאד הופתעתי לגלות שאין זה כך. אני רואה ביום זה יום חשוב משום שהוא לימד את כולנו זהירות וחוסר אמונה לימד את כולנו מהן הבטחות פוליטיקאים ונבחרי ציבור ולימד את כולנו מדוע המדינה נראית כפי שהיא נראית...

שווערצה

New member
אז תם ונשלם

ולאחר שרוח הרפאים נעלמה לה (בפינה של פזית, כנראה), אפשר להמשיך הלאה לקראת העבודה בועדות, והקריאה השנייה והשלישית. אני באמת חושבת שהיה לנו הישג גדול מאוד היום, ואלמלא הדיסאינפורמציה שליוותה אותו, ואשר גרמה לחשוב שהוא גדול מכפי מימדיו האמיתיים - היינו חוגגים עכשיו חגיגה אמיתית...

די ומספיק

יש גבול לכל תעלול גם לתעלולים שלך, מהבוקר את מעירה הערות ארסיות ותוקפת אנשים שאכן מבצעים עשיה, אשר להם מגיעה כל התודה מכולנו. יש לך דרישות מפה ועד הודעה חדשה, מה אם תמיכה (אשר במיוחד ממך לא התקבלה) ואני יודעת שחיכית מהצד לרגע בו תוכלי להתקיף את העושים במלאכה. אני אישית לא בצוות ומעט מאוד עושה, אבל אינני תוקפת.את רוצה לעשות יש צורה ויש דרך אני משוכנעת שלא יגידו לך לא, הדרך שבה את פועלת אינה במקומה וכן גם אני כמתבוננת מהצד שומעת טונים אישים אז אולי כדאי שתבדקי את עצמך. הגננת היחידה

גנדלפית

New member
לכל ילדי הגן ובעיקר לגננת

שלום לגננת,הייתי עונה במסר אבל לי בניגוד אלייך (והכוונה לניק החדש) אין מה להסתיר,מסתבר שהיום מתעוררות כל רוחות הרפאים.האם הירח מלא היום... אנו איננו מכירות וכל הנראה טוב שכך בניגוד אלייך אני כן הייתי בצוות (ולא באחד),הייתי הראשונה שדיברה מעל גבי האתר בתוכניתה של יעל דן בגלי צהל ואני היא אף זו שרואיינה לתוכנית הבוקר של ערוץ 10 (למרבה המזל גם ריאיון זה היה על ידי יעל ),כן ,גם לועדת הכנסת לקידום מעמד האישה שדנה בהגבלת הטיפולים הגענו . כמו כן גם אני וודאי בן זוגי השקענו ימים ולילות ארוכים(וכן גם אני קיבלתי תשובה שלילית למחזור מוקפאים תוך כדי המאבק) כן ,גם אנחנו השקענו ממיטב כספיינו ועדיין משקיעים ולא רק בחשבונות הטלפון המפלצתיים אלא גם ברכישת מוצרים,קו הטלפון של המטה גם כיום הוא קו טלפון פרטי שלנו שאנו מממנים אותו,שילמו על רכישת הסיכות ועוד ועוד ועוד... אני מבטיחה שאנחנו עוד נמשיך ,ונעשה ולא נרפה ונמשיך לעשות תמיד אמרנו לכל חברי המטה שנשמח לעזור ולפעול בכל דבר שיבקשו כל מה שאומר ובתנאי שלא יפגע באף אחד מהנוכחים(או לפחות לא בכוונה )אני רואה אותו כלגיטימי האם תרצי לערוך גם לי הכרות איתך כפי שערכתי אני לפני שתשפטי בנמהרות מי ומה אני(לפחות על מנת שגם אני לא אטעה בך כפי שטעית את בי)

טלי אבג

New member
הי שווערצה,

התגובה שלי לא מיועדת רק לך - אבל בהחלט אליך ואל כל האחרים שעובדים בשביל כולנו. בשלושה ימים האחרונים- אני קוראת פסיבית את כל ההתרחשויות והמתחים שהסתובבו כאן. עדין לא רציתי לפתוח ת'שמפניה, פסימית לשם שינוי. אך מאוד- אבל מאוד מאוד מעריכה את העבודה המאומצת שלך ושל כל חברי המטה. ידוע ש"להצלחה יש אבות רבים ואילו הכישלון יתום"- כך שיש לקחת בערבון מוגבל את הביקורת שמושמעת כאן כאשר יש צל צילו של כישלון. עדין אני חושבת שזה כואב וקשה ולכן רציתי להזכיר לך ולכל העוסקים והמתאמצים- את הזכות של אלפי הילדים שיוולדו בזכותם- אף אחד לא יקח ממכם. רק תחשבו כמה ילדים יוולדו בזכותכם - (גם אם במקרה הגרוע ויהיה הגבלה של הילד הראשון).- ילדים אלו לא בטוח שיבואו לאמר תודה. אבל המעשה נעשה- ותודה לכם על כך. ממני שמאוד מאוד מעריכה אותכם ומודה לכם באופן אישי טלי

אין פה כשלונות אלא חוסר בהירות

טלי ולכל המטה אין פה כישלון כלשהוא ואני רוצה להזכיר המאבק היה ותהיה על התציב לטיפולי פוריות. אז הזכירו את נושא הילד השני. אם אני לא טועה התיקון בנושא זה עדיין בעריכה ואם נמשיך בצורה מגובשת כמו שעד עכשיו היינו בתמיכתינו במטה המאבק ובפעולות ולא רק במילים נוכל לבטל גם את זה. הרי יש קראיה שניה ושלישית ואני בטוח דברינו ישמע. יש עוד מאבקים על הפרק. גיל הטיפול. ביציות ועוד. אם לא נשמור על אחדות נפסיד ונאבד גם את זה. כפי שנאמר כאן ע"י כמה לברים אנחנו לא בדיוק קבוצת כוח. ביקורת - ביקורת חייבת להיות חיובית וקונסטרוקטיבית. יש לזכור שבנות המטה לוחמות את מלחתינו ומייצגות אותנו גם ביימים הכי קשים: זוהרה אם השלילי אחרי השמיני שוורצה ביום השאיבה אני אומר כל הכבוד למטה להשיג הזה והבאה אולי אני קצת ניבי או אופטימי אבל זה לא מקומנו לשפוט את החברים אשר עושים ומבצעים. כמו שאמרים : They walk the talk כאשר רבים מאיתנו מבצעים רק את ה- TALK כל הכבוד מלח

טלי אבג

New member
תיקון טעות-

לרגע אני לא חושבת שיש כאן כישלון. אני מעריכה את המאמצים של כל חברי המטה- ולעניות דעתי יש כאן הצלחה- והצלחה גדולה-- הרי אנחנו לפי ועדת הכספים עדין- אם אני לא טועה--- בהתחלה אף אחד לא חלם להגיע לועדת הכספים במצב הטוב יחסית- שקים היום . ביטול ההגבלה לילד ראשון- כשמלחמה לילד השני. אז באמת לא התכוונתי כישלון.

למעלה