חבר שלי אומר שעבדו עליי במוסך!!!!!

yoman321

New member
אני כבר לא משתמש בRBF600

אחרי התנסות הבנתי שצריך להחליף אותו כל שבועיים , וזה כבר מוגזם מדיי עבורי.

NeeD 4 SpeeD

New member
טוב , לא צריך להגזים

אני משתמש בנוזל הזה גם , לא רואה שם צורך להחליף אותו כל שבועיים . הוא צריך החלפות בתדירות גבוה , אבל לא כל שבועיים , גם עם עומסים כבדים. כנראה יש לך בעיה אחרת במערכת הבלימה .

bulb

New member
זה בגלל משאבת הבלם הסינית ב-15$ ../images/Emo67.gif

תגיד, אני פעם אחת ניסיתי את ה-RBF600.

הצבע שלו כבר כשיצא טרי מהבקבוק (והבקבוק היה אטום) היה כהה יחסית, כמו נוזלי DOT4 ו-DOT5.1 אחרים לאחר שנתיים במערכת הבלמים. בחנות אמרו לי שזה אכן כך, וזה לא שהוא ישן או לא תקין. האם זה נכון? האם הוא באמת כהה יותר מהרגיל? ואם כך, איך רואים שהוא כבר ספח הרבה מים ודורש החלפה? אצלי לפחות, לא הבחנתי בשינוי צבע שלו עם הזמן.

yoman321

New member
אכן כהה יותר

לא זוכר אם ממש כמו נוזל מאוד ישן , אבל בהחלט ברמה שמשכה את צומת ליבי לבדוק את תאריך הייצור על האריזה אני לא ראיתי שהוא ספך , פשוט הרגשתי שהברקס מתנהג שונה

NeeD 4 SpeeD

New member
אני לא יודע , נדמה לי שבהתחלה הוא היה בהיר.

כרגע , מה שנשאר לי בבקבוקון הוא בצבע נס טי אפרסק
אבל בכוסית בלם עצמה הוא בהיר יותר .היו לי 2 בקבוקונים חדשים , אולי אחד מהם היה במצב יותר טוב מהשני , לא יודע . בפעם הבאה שאחליף , אשים לב לזה.

yoshi6

New member
../images/Emo225.gif../images/Emo111.gif../images/Emo224.gif../images/Emo201.gif

המחירים היחידים שנראים לי מוגזמים

הם הנוזל בלמים (39 ש"ח למיכל אחד של DOT4 SILKOLENE) והשיפוץ לסטרטר (לדעתי במחיר הזה יכולת לקנות סטרטר חדש) כל השאר נשמע לי סביר. גילוי נאות: הכל מהערכה פרטית שלי ולא מבוסס על הכרה של מחירים אקטואליים של חלקי חילוף מקוריים או תחליפיים לאופנוע הנ"ל. יכול להיות שאני טועה.

dptnl

New member
ומשומש תקין בין 70-120 דולר בebay(כולל משלוח)

אני אישית דוגל בקניית משומש, מאופנוע בן שנה-שנתיים על הכביש, ממוכר עם פידבק טוב והרבה מכירות
(במיוחד בארה"ב, שם רוב הכלים האלה מותנעים מדי פעם, בסופי שבוע, וגם זה בקושי..)

../images/Emo45.gifאבל זה כבר סרט אחר

אני לא מצפה ממוסך שירכוש עבורו באיביי. אם חדש עולה בארץ 3000 ש"ח (הערכה גסה) אזי 1200 לשיפוץ נשמע הוגן. כמובן שתלוי מה בדיוק כולל השיפוץ.

34TK

New member
אהה אצל שחר לוי,ספר לנו כמה זמן האופנוע חי.

למעלה