חגיגה של תחרויות ב-

Itay Simons

New member
בחיי 40 דקות ../images/Emo6.gif

הסתבר שהשן צמחה לי מתחת לשן אחרת והיה לי שמח בפה באותו יום...:X והוא עוד הראה לי את הדבר הענק הזה אח"כ ושאל אם אני רוצה לשמור אותה :|

Itay Simons

New member
לא, לא שמרתי ../images/Emo6.gif

בדיעבד קצת מצטער על זה, אבל בחיי שבאותו רגע עשה לי כואב רק להסתכל עליה

LeAnnDylan

Well-known member
זה תמיד כואב להסתכל על איזה חלק בגופך שאיננו

אבל אני לדוגמא שמרתי את הסלעים שהוציאו לי (עד שהם התחילו להעלות עובש והשלכתי אותם D:)

snavgm

New member
לאחותי עקרו בארה"ב 4 שיני בינה יחד

זה היה בהרדמה ובניתוח. הכל בבת אחת. זה אפשרי. שבוע הפה נפוח. צום דיאטה והסיוט מאחורייך. אני לעומת זאת סובלת כבר שנים מהם.. אולי היא עשתה בחכמה?!?

LeAnnDylan

Well-known member
אין, אני אומרת לכם האמריקאים האלה

פשוט גאונים! עדי לכי תעקרי את עצמך מעבר לים

Itay Simons

New member
אה-הא

תגידי שכששמעת ארה"ב חשבת ישר על פליסיטי! ועם הפה הנפוח שיהיה לך תחלמי שהיא תסתכל עלייך

adii1201

New member
גם אבל לא רק../images/Emo3.gif

הרי הדרים טריפ שלי הוא קוסט טו קוסט בארה"ב

CharmedRulez

New member
../images/Emo58.gif הגיוני?

היא עוד פעם הולכת לכלא? אני לא רוצה לשמוע תשובות כי לי אף ספויילר לעונה הזאת כרגע וטוב לי עם זה.

adii1201

New member
../images/Emo58.gif+מש"ש פרק 803 (דוד התשובה פה)

One of the women is enjoying a massage at home when Lee bursts in; he has a problem involving Jenny. Susan was sentenced to community service (see the previous episode for a possible reason why). As she's painting over graffiti, she's joined by Carlos, who she's become close to since Alejandro's death, even though Mike doesn't like that one bit. When the wall is tagged again, Susan and Carlos team up to track down the people responsible. But is she developing feelings for Carlos? Lynette is suspicious of her sister Lydia's fiance, who's a meditation guru. Is Lydia visiting her sister to help her through a tough time, or does she have an ulterior motive? Later, Lynette interrupts the fiance's meditation retreat.​
המקור: http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html

CharmedRulez

New member
אני בשוק שהם מעזים לשחק בזה ../images/Emo58.gif

אני מופתע מאוד. ומבואס שקראתי את זה. אבל עדיין לא מאמין, באמת הם מנסים לשחק ככה בקרלוס וסוזן? איזה טמטום.

למעלה