אני גם חשבתי על זה+מש"ש כאילו מה עכשיו?! זה מה שהיה חסר בשביל שזה יהיה סואופ
A adii1201 New member 31/7/11 #22 אני גם חשבתי על זה../images/Emo58.gif+מש"ש כאילו מה עכשיו?! זה מה שהיה חסר בשביל שזה יהיה סואופ
C CharmedRulez New member 31/7/11 #23 העיקר הם אומרים ../images/Emo58.gif שהסדרה עוד פורה ולא נגמרים הרעיונות. כשעושים מיקס מטורף כזה בין הדמויות סימן שיש בעיה גדולה.
העיקר הם אומרים ../images/Emo58.gif שהסדרה עוד פורה ולא נגמרים הרעיונות. כשעושים מיקס מטורף כזה בין הדמויות סימן שיש בעיה גדולה.
A adii1201 New member 31/7/11 #24 ביג לייק על מה שכתבת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
Y yariv444 New member 3/8/11 #41 אני שונא את החילופי זוגות בסדרה חשבתי שמאז שאידי מתה זה ייפסק...זה נראה כמו פרסומת לקונדומים...כשאורסון שוכב עם ברי ששכבה עם קרל ששכב עם סוזן ששכבה עם מייק ששכב עם אידי ששכבה (בין היתר) עם קרלוס ששכב עם גבי ששכבה עם ג'ון..
אני שונא את החילופי זוגות בסדרה חשבתי שמאז שאידי מתה זה ייפסק...זה נראה כמו פרסומת לקונדומים...כשאורסון שוכב עם ברי ששכבה עם קרל ששכב עם סוזן ששכבה עם מייק ששכב עם אידי ששכבה (בין היתר) עם קרלוס ששכב עם גבי ששכבה עם ג'ון..
A adii1201 New member 3/8/11 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif