חג שמח אנשים! מה אתם שומעים עכשיו?
D Drunk in Love New member 5/5/14 #17 הפקה ומלודיה שגרתיים לגמרי אבל עדיין יפהפה ושובה לב. אחד הטובים באלבום אם לא הטוב ביותר.
R RihannaNavy New member 6/5/14 #33 קונה אותו מחר על בליינד מקווה לאהוב. אקנה אותו ביחד עם שיזס (את שיזס לא על בליינד)
Y YEEZUS New member 5/5/14 #3 Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge שמעתי את השיר הזה כבר אלפי פעמים ועדיין כל פעם מחדש הוא עושה לי צמרמורת.
Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge שמעתי את השיר הזה כבר אלפי פעמים ועדיין כל פעם מחדש הוא עושה לי צמרמורת.
Y YEEZUS New member 5/5/14 #4 Gossip - Yr Mangled Heart היה השיר היומי שלי לפני יומיים ושמעתי אותו מלא בסופשבוע האחרון.
D DAN1EL New member 5/5/14 #12 השיר שגרם לי להתאהב בהם. ב-2009 טסתי ללונדון, קניתי שם את האלבום השלישי שלהם והתאהבתי לנצח. שמעתי אז בלי סוף את השיר הזה, במיוחד בגרסת הלייב מאלבום ההופעה בליברפול הופעה מטורפת לגמרי, שלצערי אין ביוטיוב. יש לי אותה בדיסק + DVD וזה משוגע. הייתי מת להיות שם.
השיר שגרם לי להתאהב בהם. ב-2009 טסתי ללונדון, קניתי שם את האלבום השלישי שלהם והתאהבתי לנצח. שמעתי אז בלי סוף את השיר הזה, במיוחד בגרסת הלייב מאלבום ההופעה בליברפול הופעה מטורפת לגמרי, שלצערי אין ביוטיוב. יש לי אותה בדיסק + DVD וזה משוגע. הייתי מת להיות שם.
Y YEEZUS New member 5/5/14 #14 שמעתי את האלבום הראשון והשלישי שלהם ובינתיים זה השיר שלהם שאני הכי אוהב. זה פשוט ביצוע אגדי, ואני מתכוון לאגדי באמת, לא סתם זורק את המילה הזאת. ראיתי מעט הופעות שלהם בלייב ומכולן יצאתי עם רושם שזה מטורף מה שהולך אצלם. בהזדמנות אני אצפה ב-DVD.
שמעתי את האלבום הראשון והשלישי שלהם ובינתיים זה השיר שלהם שאני הכי אוהב. זה פשוט ביצוע אגדי, ואני מתכוון לאגדי באמת, לא סתם זורק את המילה הזאת. ראיתי מעט הופעות שלהם בלייב ומכולן יצאתי עם רושם שזה מטורף מה שהולך אצלם. בהזדמנות אני אצפה ב-DVD.
S Showy New member 5/5/14 #24 "מותק, שברתי כוס בחדר שלך שוב, תקשיבי, אל תסתכלי על השטיח, ציירת שם משהו איום ונורא. את אדם כה נפלא, אבל יש לך בעיות, אני לא אגע בך לעולם"
"מותק, שברתי כוס בחדר שלך שוב, תקשיבי, אל תסתכלי על השטיח, ציירת שם משהו איום ונורא. את אדם כה נפלא, אבל יש לך בעיות, אני לא אגע בך לעולם"
S Showy New member 5/5/14 #25 אהההההההההההההההההההההההההההההההה הביט של השיר הזה!!!!! הביט! הלחן הבסיסי שלו. ממכררררר!!! מאוהבת! אני חושבת שזה אחד משירי האלקטרו הטובים בכל הזמנים.
אהההההההההההההההההההההההההההההההה הביט של השיר הזה!!!!! הביט! הלחן הבסיסי שלו. ממכררררר!!! מאוהבת! אני חושבת שזה אחד משירי האלקטרו הטובים בכל הזמנים.