כן! אפילו הוספתי אותו לאייטונס!
Y YEEZUS New member 5/5/14 #8 Gossip - Heavy Cross אני שומע אותו במערכת בפול ווליום וכל פעם שמגיע הפזמון בא לי לבכות מרוב שזה יפה.
Y YEEZUS New member 5/5/14 #9 Future - Benz Friendz ft. Andre 3000 איך יכול להיות שהבנאדם הזה (אנדרה) אחרי 20 שנה עדיין אחד האמנים הכי בועטים ומגניבים שיש? מלך. הלוואי שהוא היה מוציא אלבומי סולו. בוודאות הוא היה האמן האהוב עלי.
Future - Benz Friendz ft. Andre 3000 איך יכול להיות שהבנאדם הזה (אנדרה) אחרי 20 שנה עדיין אחד האמנים הכי בועטים ומגניבים שיש? מלך. הלוואי שהוא היה מוציא אלבומי סולו. בוודאות הוא היה האמן האהוב עלי.
Y YEEZUS New member 5/5/14 #15 שומע מלא שירים שלה לאחרונה. אני כל כך מקנא במי שחווה אותה בזמן אמת. היא וטימבלנד היו כאלה מדהימים ויצירתיים.
שומע מלא שירים שלה לאחרונה. אני כל כך מקנא במי שחווה אותה בזמן אמת. היא וטימבלנד היו כאלה מדהימים ויצירתיים.
D DAN1EL New member 5/5/14 #19 את Miss E...So Addictive ואת The Cookbook קניתי בזמן אמת, כשהם יצאו, ועפתי עליהם. גם על שאר הסינגלים שלה שיצאו בין לבין עפתי, אבל את שאר הדיסקוגרפיה השלמתי יותר מאוחר. היא מלכת ההיפ-הופ, וטימבאלנד והיא היו צמד מגן עדן ביחד.
את Miss E...So Addictive ואת The Cookbook קניתי בזמן אמת, כשהם יצאו, ועפתי עליהם. גם על שאר הסינגלים שלה שיצאו בין לבין עפתי, אבל את שאר הדיסקוגרפיה השלמתי יותר מאוחר. היא מלכת ההיפ-הופ, וטימבאלנד והיא היו צמד מגן עדן ביחד.
D Drunk in Love New member 5/5/14 #16 Lady Gaga - Highway Unicorn (Road to Love) הפקה מעולה, שיר קצת צעקני ומבולבל אבל אני עדיין אוהב יותר ויותר עם הזמן
Lady Gaga - Highway Unicorn (Road to Love) הפקה מעולה, שיר קצת צעקני ומבולבל אבל אני עדיין אוהב יותר ויותר עם הזמן
S Showy New member 5/5/14 #31 אחד מהאלבומים שיהיו במצעד שלי.לא אומרת איזה! אומגיאד, אני כזאת מסתורית!
R RihannaNavy New member 6/5/14 #34 Royksopp&Robin - Do It Again לא הצלחתי להתאפק. שיר אדיר! בין שירי השנה שלי