וגם אני סבורה שהמצות טעימות יותר מלחם. את רוצה להגיד שמישהו מפקפק בזה ?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 1/4/21 #5 נכתב ע"י רחלי678: וגם אני סבורה שהמצות טעימות יותר מלחם. לחץ כדי להרחיב... את רוצה להגיד שמישהו מפקפק בזה ?
נכתב ע"י רחלי678: וגם אני סבורה שהמצות טעימות יותר מלחם. לחץ כדי להרחיב... את רוצה להגיד שמישהו מפקפק בזה ?
צליליתה1 Well-known member 1/4/21 #6 נכתב ע"י שיח סלימאן: את רוצה להגיד שמישהו מפקפק בזה ? לחץ כדי להרחיב... כן
נושיתי האחת Member 2/4/21 #23 נכתב ע"י שיח סלימאן: את רוצה להגיד שמישהו מפקפק בזה ? לחץ כדי להרחיב... אני.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 1/4/21 #11 נכתב ע"י רחלי678: כן... הבת הקטנה שלי. (בת 47) מילדות אינה אוהבת מצות. ניאותה רק למצה בריי. לחץ כדי להרחיב... אני אישית חושב שגיל 47 זה קצת מאוחר לחינוך מחדש. אבל זה רק אני, הסינים למשל חושבים אחרת.
נכתב ע"י רחלי678: כן... הבת הקטנה שלי. (בת 47) מילדות אינה אוהבת מצות. ניאותה רק למצה בריי. לחץ כדי להרחיב... אני אישית חושב שגיל 47 זה קצת מאוחר לחינוך מחדש. אבל זה רק אני, הסינים למשל חושבים אחרת.
ר רחלי678 Member 1/4/21 #12 אם כבר העלייתי את הנושא האישי, חס וחלילה!! לא ניסיתי לחנך אותה בנדון כבר בילדותה וגם לא עתה - "חינוך מחדש". אפילו בעלה המתוק מוותר לה בנדון. הילדים הבוגרים ובני / בנות זוגם וכן הנכדים דווקא אוהבים מצות, אך משום מה השנה נשאר.
אם כבר העלייתי את הנושא האישי, חס וחלילה!! לא ניסיתי לחנך אותה בנדון כבר בילדותה וגם לא עתה - "חינוך מחדש". אפילו בעלה המתוק מוותר לה בנדון. הילדים הבוגרים ובני / בנות זוגם וכן הנכדים דווקא אוהבים מצות, אך משום מה השנה נשאר.