חג שמח

חג שמח ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

שלום חברים יש לי שאלה קשה (בלי התחמקות
) מה הייתם רוצים שייאמר בהספד עליכם (בהנחה שיהיה הספד בכל מקרה)
תתמודדו דירסט,עוזי,טל ...תשובות

אישה,מה קורה כאן?חייב עזרה!!!!!

הפורום העצמה אישית,לא מופיע ברשימת הפורומים שמתחת לשם שלי,(המועדפים),וגם לא מופיע ברשימת כל הפורומים בתפוז!!! חשבתי שהוא נמחק לגמרי,והגעתי לכאן דרך הקישור ששלחת לי. משהו כאן מאד מוזר,ייתכן ומישהו נגע לי במחשב..האם קיימת פונקציה של נהסתרת פורום,כך שלא ניתן לגשת אליו כלל? שואל אותך,כי אין לי כח לשאול בפורום תמיכה... אענה לך בהמשך על שאלתך,מבטיח! חג שמח לכולכם!

התשובה שקבלתי מהנהלת הפורומים

התשובה זה מופיע בשרשור שלמטה אף אחד לא נגע לך במחשב
אתה חושב שדירסט וטל לא מצליחים גם?? תנו סימן

Deerest

New member
תרצו להפגש?

המקום מעלה קורים ומרחף מעליו צו סגירה. ונראה לי, בניגוד לדעה רווחת שמפגש אנשי פורום גורע, שבמקרה זה יתכן ויקרה ההיפך. עוזי, מספר הפורום הוא 913 וניתן להגיע אליו ישירות על ידי החלפת המספר, או לפי הכתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=913 ולשאלתך, לא, אין לי מקום אחר, לא מעניין לי. מה אתם אומרים?

תחושות הבטן שלי,בנוגע לשאלה שלך!

אהלן דירסט, מההתרשמות שלי,הווירטואלית,מכאן,בין המילים,ומהמילים,אני מוצא שיש איזושהיא בעייתיות עם מפגש שכזה,לא מצידי ממש. אצלי זה תמיד היה פתוח,אין לי ממה לחשוש,ודברים שלא חשבתי לפתוח,לא פתחתי,יאמר לזכותי,כי אני בכל זאת "שוקל מילים". בסופו של דבר נראה לי,שניפגש,אני ואתה אם תירצה,מה הבעייה,ולמה לא? לגבי טל,יש איתה בעייה אובייקטיבית,כרגע,לפי דבריה,נקווה שהיא תגיע באיזה יום לכאן,אפילו בלי קשר לאף אחד מאיתנו,ולגבי אישה אורחת,(למה אני לא יודע איך קוראים לה...נזכרתי,היא סיפרה לי פעם..),לדעתי אין סיכוי שהיא מגיעה........אבל לעיתים אני טועה,מותר לי
מה עם אביבה? למה אתם לא שואלים עליה? היא היתה כאן הכי עמוק,לא יום ולא יומיים, לא בא לכם לראות אותה? לשמוע אותה? לשוחח איתה? הרבה מכם יופתעו,היא אישה מקסימה! אוהב אנשים,אוהב בני אדם, אוהב אתכם....

Deerest

New member
חתיכת בטן יש לך, עוזי

אין כאן איזושהיא הזמנה, העליתי רעיון ואני אוסף את התשובות. אבל אם כבר מדברים על אוכלוסיה, אני רואה קשר ברור בין מי שנשאר כאן יחד עם הקורים והאבק לבין מי שיענה בחיוב על הרעיון. אתה רוצה לדעת למה עלה הרעיון? לפני שנפרד, כנראה לזמנים ארוכים יותר בכל פעם ופעם, אני רוצה שתהיה לי האפשרות גם לדמיין אתכם, איך אתם נראים ונשמעים, לא רק את כתב ידכם. ויחד עם זאת זה כלל לא אומר שלא אמשיך ונמשיך לקרוא ולכתוב גם כאן (בהנחה שזה יהיה אפשרי מבחינת תפוז).

הרצון לדמיין אותנו,לדעתי הענייה

זהו הרצון הכי בסיסי שניתן לשלוף ממי שמשוחח תקופה ארוכה עם אנשים,שלא ראה ולא שמע. אני איש שהתקשורת היא הדבר הכי מאפיין אצלו,ובכלל זה המבט,המימיקה,השטף, הטון,והקשר הבלתי אמצעי...אבל כאן,שמתי לעצמי מחסום לרצון הזה שלי,מיד כשהבנתי שלא כולם דומים לי,ולא כולם מעוניינים להחשף,איש איש מסיבותיו הוא. מבחינתי,כאשר מסרתי לך את מספר הטלפון שלי,עשיתי את שלי. לא מעוניין לחצות גבולות,ולחוש שאני מגזים,למרות שאתה גבר,ולמרות ששנינו הטרוסקסואלים מוצהרים,אוהבי נשים. התרגלתי כבר,שלאינטרנט חוקים משלו,הסתגלתי למצב הזה,של שיחה דרך מקלדת, אבל תמיד אני מבהיר מדי פעם,שאם זה היה תלוי בי,מזמן הייתי פוגש בך/ם. הרצון לחיות באמת שלי,כולל הכל,גובר אצלי על הרבה דברים אחרים,ובכלל זה האנונימיות המזויינת ש'לי. בינתיים,אתה מכיר דירסט את הפירמידה ההיא בככר רבין? כשהיינו ילדים,תמיד אמרו לנו ביום העצמאות ההומה מאדם בככר,"אם תלכו לאיבוד,ניפגש כאן,מתחת לפירמידה"... מבחינתי חשוב,שגם אם לא ניפגש,שיהיה איפה למצוא אתכם! להשתמע בינתיים

הולך להיות יום טוב ../images/Emo24.gif

עושה טוב לראות אתכם כאן אני אשמח לפגוש בכם ויותר אשמח להמשיך לשוחח אתכם כאן יש משהו בשיחות שלנו כאן שקוסם לי ויש לי בו צורך האפשרות להעלות דברים בכל שעה ביום כשאני יודעת שחברים יענו לי ויפרו אותי משמח אותי מאוד. זו הרמה הכי גבוהה של חברות באינטרנט. אני בטוחה שנשמח להכיר אחד את השני גם בחיים. עוזי,אנחנו בכלל נפגשים החודש
דירסט,תקבע אני אבוא. השתתפתי השבוע בהלוויה של איש יקר בן 80 ההספד המיוחד גרם לי לחשוב ולחשוב מכאן באה השאלה שהעליתי קחו את הזמן ואם יבוא לכם תשתפו כל עוד אנחנו יודעים איך להיכנס לפורום בואו נמשיך להנות ולשוחח

את יודעת במה אני נזכר עכשיו?

קודם כל תודות,הורדת לי המון אויר.... וזה מזכיר לי שפעם הפכתי את כל הבית בנסיון למצוא את הארנק שלי שכנראה הלך ליבוד,ובסוף מצאתי אותו.......................במקפיא! תודה לך אישונת.

אני רק שכחתי לענות,זה הכל...

"כאן קבור בחור כשרוני עם לב זהב,שלא עשה עם זה כלום,במונחים של החברה הישראלית,אבל הוא היה הרבה הרבה מאושר..." ובאמת שכייף לי כאן,בכדור הארץ. כשיש זיק של מחשבה על המוות,אני די מדחיק, למה אני צריך את זה?

משחקת עם המחשבות

המוות כאן לא מענין בכלל רוצה דרך זה לדעת מה חשוב לי בחיים והשאלה היותר נכונה (בעזרת דירסט) מה היו אומרים עליך כפי שאתה היית רוצה שזה יהיה

Deerest

New member
תראי

בחיי... מה שאומרים עלי לא כל כך מעניין אותי, ואם זה כן מעניין אז זה לא תמיד זה כפי שאני רוצה שזה יהיה. לאחר מותי... מעולם לא חשבתי על זה וכפי שהבנת מהנ"ל זה בכלל לא עולה על קצה מחשבותי. מנסיוני עם מקרים כאלו, מה שנאמר ומה שנכתב לאחר מותו של אדם, זה פרי רגשותיהם של הקרובים אליו. מעולם לא ראיתי קשר (טוב, גם לא חפשתי כזה) בין מה שנאמר/נכתב עליו לאחר מותו, לבין מי שהוא היה בחייו. תמיד יש "נופך" חיובי משהו בדברים שנאמרים ונכתבים לאחר מוות של מישהו... והלוואי ואנשים היו יכולים לסגל תכונה זו גם בחייו.

אישה,היה רק אדם אחד ששיחק אותה

לפני מותו,וזה הותיר בי רושם מאד חזק עד היום,ואני מודה ומתוודה,שחשבתי על כך לא פעם בחיי,על מסיבת הפרידה שלו מהחיים,וכן,די קינאתי בו. קראו לו דן בן אמוץ, ובגלל שהוא לא שם זין,כשם ספרו,הוא ידע גם למות. כן,עכשיו זה יצא ממני,הייתי מעוניין למות כמו דן. שכולם ישמחו,ישתו וירקדו עד הבוקר, זה היה עושה לי טוב על הנשמה,אך זה לא יכול לקרות אצלי,מסיבות של האופן שבו אני מנהל את חיי..... להשתמע, שאלה יפה אישה אורחת.

אתה

העלית שאלה אחרת לגמרי הזכרת כאן איך היינו רוצים להיפרד מהחיים? השאלה שלי בקיצור מה הכי חשוב לנו שנעשה בחיים האלו
ככה יזכרו אותנו

כן

גם אני חושבת שמסיבת פרידה מהסוג הזה יכול להיות מאוד נחמד אותו אני לא אוהבת כאדם לא הבנתי מה יכול למנוע ממך מסיבה כזו? ואיך זה קשור לאופן שבו אתה מנהל את חייך? תסביר...

Deerest

New member
משנה כיוון

אישה, אני לא מצליח להתחבר אפילו במעט לשאלה שלך, לא כל שכן למצוא לה תשובה. אבל... המחשבות הביאו אותי למקום קצת שונה. לאחר מותי מעניין לי את קצה הצדיק מה יאמרו עלי, ובנוסף, שיתרמו את גופתי למדע. בחיי, זה די קרוב, אבל אם כבר אני צריך לתאר לעצמי מה אנשים אומרים עלי כשאני מרחך מעליהם... מה שהייתי רוצה שזה יהיה... מה שמעניין אותי... זה המקום ממנו הדברים נאמרים. דברים שנאמרים מתוך הבנה אותי, שמה שנאמר עלי ישקף ראיה עמוקה של הדובר. במילים אחרות - שישתקו ויקשיבו למה שהם מרגישים. וכל המרבה בשתיקה כנראה שהיה לו הרבה מה לומר עלי. וכדברי טל'ינו, מילים מילים מילים.

כנראה

שלא הצלחתי להסביר את עצמי השאלה היא איך היית רוצה שיזכרו אותך? לא להתייאש

יצר הרחמים

על כך שהוא מת,ואתה עדיין חי,עושה את שלו,כולל ראיית התכונות הטובות בלבד,וזה אכן כך,שומעים את זה כל יום... לראות רק את הטוב באדם חי,ונושם? אני מודה שנכשלתי בכך..... עם זאת,טרם נתקלתי באדם כזה,חוץ מאשר את עצמי,כאבא אוהב,ומאוהב.... הילדה שלי הכי יפה שראיתי,ואני בטוח שיש יותר יפות, האם זהו טבע העולם? כנראה שכן,

למעלה