חג שמח

Deerest

New member
אתן לך משימה קטנה, ברשותך

קח דף נייר ועפרון וכתוב עליו 5 דברים "טובים" שאתה רואה בך. ראה כמה זמן זה לקח לך. בקש מאשתך אותו דבר. אחר כך תצליבו, היא תכתוב עליך וההיפך, אבל ללא הגבלת ה 5. ראה כמה זמן לקח לכם. תתפלא...

Deerest

New member
תרגול

עוזי כותב שקשה לראות את הטוב באחרים הוא מודה שהוא נכשל בזאת אכן, קל יותר, מיידי יותר, פשוט יותר לראות את הרע באחרים... איזשהו מנגנון עתיק יומין שגורם למסתכל להרגיש "טוב" יותר מול (מלאי את החסר...) אפשר אחרת אפשר "ללמוד" או... "ללמד" את עצמי לראות דברים טובים באחרים. האימון והתרגול, כמו בהרבה דברים אחרים, הוא קוגם כל עלי. להתחיל לראות את הטוב שבי. עם כל הקושי. כמובן שיש כאלו שזה מאד קל עבורם, מההתחלה. עם הזמן, כשנכנסים "לאווירה" תראי איך מתמלא דף שלם, לא רק על עצמך, אפילו על בן הזוג שת/יחיה. כאשר אדם מת, כבר לא צריך את אותו "מנגנון" מולו ואז צפים כל אותם דברים טובים באישיותו, דמיוניים או מציאותיים, החשוב הוא שהדובר/חושב פתאום רואה אותם. תפוז לא יציב ואולי התגובה תצא פעמיים

דירסט,זה נדיר,אבל אני אתקן אותך.

כתבתי:"לראות רק את הטוב",עם דגש מבחינתי על המילה "רק"! ומדוע? כי כשאדם נפטר מין העולם,רואים אצלו רק את הטוב,ואני בחיים לא מסוגל לראות רק את הטוב,...אלא גם את הרע. גם אני,כמו אישה אורחת,ונראה לי שכמו כולנו כאן,יש לי הנטיה לראות הרבה הרבה טוב באחרים,עם כל הרע... אחרת,איך הייתי אוהב אותם כל כך?

מעולם

"לא ראית קשר בין מה שנאמר/נכתב עליו לאחר מותו, לבין מי שהוא היה בחייו." מוגזם!! לא? עזוב... נגיד ויש מצב שיכתבו רק עם קשר חחחחחח מה היית רוצה שיהיה כתוב שם?

spectacular

New member
היי כולם../images/Emo39.gif

לא מוותרת עליכם, הייתי רוצה לכתוב לכל אחד מכם במסר, למרום שרק אנחנו פה לבד בפורום...חחחחחחחחח תצעקו יש הדדדדד...אריזונה נה נה ונה .......... רוצה לשלוח לכם תמונה של הפרצוף שלי, השם שלי ,מספר הטלפון שלי, ואם תרצו פעם להגיע לחלק זה של העולם,יש אצלי מקום בבית ובלב, אם יהיה לי מספר הטלפון שלכם, מ ב ט י ח ה להתקשר, בכיף, לכולכם,דירסט,אשה, עוזי, מתאים לכם? תנו סימן, קצת אבק לי פה מידי,צריכה לצאת ביי

Deerest

New member
עמודים דים דים דים

היות ואת לא יכולה להגיע (אם מפגש יצא לפועל) אז מתאים לי שתשלחי תמונה, ושתהיה מוצלחת
. למעט טון הדיבור, טלפון לא נראה לי משהו מעשי, יש לנו כאן אמצעי טוב יותר, לדעתי. וביחוד עם הפרשי השעות, חסר לך שתעירי אותי באמצע הלילה... משונה לי... במבט לאחור, שנה בערך, נראה לי שלמרות שהפרט היחיד שיש לכם עלי זה הכינוי שלי, יש לכם יותר מידע מזוקק עלי מכל אלו, שהפרט היחיד שאין להם זה הכינוי שלי כאן.

spectacular

New member
Deerest

שוב פיספסת, אין לי כל רצון לשלוח תמונה לדמות וירטואלית, חשבתי שזה הכי קרוב בשבילי לפגישה, ורציתי "להשתתף" לפי תגובותיך לא נראה לי שתגיע לשום פגישה, "מידע מזוקק" וואלה? לא נסחפת קצת? אל תדאג , אני בטח לא אעיר אותך, אין לך כזה מזל...חחחחחחחחחחחחח ששששששששש תמשיך לישון ששששששששששש היי, מישהו רוצה לקנות מידע מזוקק? שנה שלמה של מידע מזוקק, בטח שווה הרבה חחחחחח אף אחד?
מקבילים אינם נפגשים לעולם, וטוב שכך, כל טוב לך..סליחה ..לכם,

מה אתה אומר,deerest?

יש מצב שאתה מתקשר אלי לסלולארי ששלחתי לך לפני כחודש? אם אתה חש מבוכה,או לא מעוניין להתקשר מסיבותיך,הדבר מקובל עלי. חשבתי שיהיה נכון,שנשוחח מעט.....

Deerest

New member
שוויון הזדמנויות

מאז שקראתי שאתה ואשה הולכים "להפגש" בירושלים, הרעיון שנפגש כולנו החל לנבוט אצלי לאט. אבל אני רוצה שהמפגש יהיה "מאוזן", שההפתעה תהיה נחלת כולם, שלא יהיו מפגשים זוגיים קודמים, טלפוניים או חזותיים, בין שניים כלשהם. לכן אני גם לא מתקשר אליך (למרות שכבר חייגתי פעם...), לכן אני רוצה שהמפגש יתרחש לפני שאתם נפגשים בירושלים. מסתדר?

למה

שלא תדבר רגש ותגיד שאתה מקנה
דירסט שניה seaגל אהלן מקנה זו מילה שדירסט המציא למקנא ונהנה דירסט הוא מלך המילים דירסט seaגל חברה שלי מהאינטרנט היא קוראת בשקט חחחחחח והייתי חייבת להסביר לה ולשאלה שלך מסתדר ימי שלישי יותר מתאים לי ודווקא שעות הצהריים אוהבת את הכנות שלך

אוקיי,בסדר,מה איתך דירסט?

אתה מצלצל אלי בשבוע הבא לקבוע? אתה בטח חושש שאישה תבריז לנו,כי היא אולי גבר מתחזה,ויצא שאתה נפגש עם גבר,ועוד בבליינד דייט...
כמו שאני מכיר אותך,אתה לא תשכח את זה כל חייך,ואתה בטח תישפך מצחוק בדרך חזרה הביתה....
עכשיו אני מבין,נפל לי האסימון....

בנות,וידוי קטנטן עלי,בקשר לחיזורים

אני "מחזר",אחרי גברים ממש כמו אחרי נשים,מין ההיבט של המחמאות שאני מנפק כשאני מוצא לנכון,רק בהבדל אחד. כשאני מחמיא לגבר,אני תמיד חושש שהוא מפרש אותי לא נכון...

למעלה