חג שמח

Deerest

New member
הם היו ארבעה גברים

ביום ראשון אני אדע מה קורה איתי בשלישי.נראה לי בסביבות 1 פלוס. טלפונים במסרים.

spectacular

New member
היי , ממהרים פה....

יש מצב שתחכו למישהו שבא מהקצה השני? בירור אחרון בעבודה,וגם אני אתיצב למסדר... אם יש עוד מקום כמובן,

עם המון המון../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלב../images/Emo23.gif

את יודעת שאני מאושר,נכון? איזה כייף...

Deerest

New member
אני קורא שוב ושוב

טל, את רצינית? את תעשי את הצעד הזה בשביל להפגש אתנו? אם כן אז מקומך יהיה מקום של כבוד.

spectacular

New member
מה?????

ועכשיו אין לי מקום של כבוד????? נעלבתי...
אני באה כי יש חברה יקרה שצריכה חיבוק אוהב,ואני מאמינה שהחיבוק שלי חשוב במיוחד,ואולי לא תהיה הזדמנות נוספת, וכמו שדברים מצטרפים להם, לא לפי התוכנית שלנו, אבל לפי התוכנית... מתרגשת לחשוב שאוכל לקחת חלק במפגש, וגם למחשבה שאתפייס עם סערות העבר, ולא יכאב יותר, אני מנסה להתכוונן לתאריכים 17 עד 27 לאוקטובר, יהיה לי אישור סופי בימים הקרובים, מרגישה שיסתדר, אודיע לכם בהקדם, תוכלו לחכות עד אז? תחכו לייייייי,פליזזזזז.... אה, ואם תשמעו בחדשות שאשה מטורפת נכנסה להיסטריה במטוס מעל הים התיכון,ואנשים בחלוק לבן חיכו לה כשהמטוס נחת... אז תיפגשו כבר בלעדיי,חחחחחחחח מתה מפחד...

spectacular

New member
קיבלתי O.K.

יש אושור מהעבודה, אני רק צריכה לקנות כרטיס, להתראות בירושלים...

Deerest

New member
בואי, אנחנו נמתין

יום שלישי ה 19, מתאים לנו? מאחת ומעלה?

spectacular

New member
היי כולם,../images/Emo39.gif

אני כנראה אצטרך עוד כשבוע להתארגן, והתאריכים שאני מתכננת הם מה-25 לאוקטובר ועד ה-5 לנובמבר, אני מרגישה בסדר גמור אם תחליטו להיפגש בלעדי לפני שאני מגיעה, אין לי בכלל בעיה עם זה, ואם כך יקרה ,ארצה בכל זאת להיפגש איתכם כשאגיע, אז מה שתחליטו מתאים לי,

Deerest

New member
טוב

אני יכול להמתין אבל רק שאשה ועוזי לא יפגשו בירושלים (הקנהה הזו אוכלת אותי) טוב? בכלל מתי זה שם בירושלים? אולי אני דואג לשווא?

אישה אורחת,אני אציע לך הצעה חכמה

מקווה שתקבלי אותה בהבנה,או קיי? אני אגיע לירושלים,ולא נתאמץ להיפגש,ולא תימסרי לי את מספר השולחן שלך, וגם אני לא אתן לך את שלי. וכך נוכל להיפגש רק ארבעתינו יחד,כמו שדירסט מצפה,וזה לזו לדעתי אפשרות נהדרת. האם זה נשמע לך טוב? ניפגש ארבעתנו לראשונה,אחרי ה 25 לחודש,כשיהיה נוח לכולנו,ולדעתי לא תהיה עם זה שום בעייה. בסדר,אישה?

רק שניה אישה....שניה אחת.

לפי הנימה של הטוב,אני מבין שאת לא מרוצה מההצעה שלי... איפה פרח או איזה לב שאני אבין איזה "טוב" זה? אם דירסט החליט שהוא מעוניין להיפגש אין סיכוי שזה לא יקרה.....

../images/Emo6.gif

זה טוב צוחק אני זוכרת שמזמן שלחתי לך מסר עם מספר שולחן חחחחחחחח עכשיו הבעיה אצלך לפתוח את המסר או לא
26/10 או 2/11 שטל תבחר

לא קיבלתי ממך מסר כזה,ואני שמח!

שמח שלא קיבלתי,לא מעוניין להיות משוחד,ולנסות להציץ.... ואז אני בטח לא אהיה מרוכז,ואכשל בבחינה...
אבל באמת שלא קיבלתי ממך כזה מסר,ואשמח אם תביטי בתיבת ההודעות שלך,אם עדיין לא מחקת אותה,ותאמרי לי אם את רואה הודעה כזו? אם כן,היא לא הגיעה אלי,ובמידה והייתה מגיעה,לבטח הייתי שולח לך חזרה את מספר השולחן שלי! אז יצא לנו טוב,ולי טובים 2 התאריכים שציינת!

ב 26-10 אני אוכל להיפגש איתכם

רק לקראת השעה 15.00, אשמח אם ניפגש ב 2-11 או ב 26-10 משעה 15.00 תודה!

למעלה