חג שמח

פחחחחחח......./images/Emo6.gif

טוב לדעת שיש מישהו שמאמין בי
הלוואי ממוצע מעל 90!!! איך קיבלת את הרושם הזה?
בכל אופן, לא עשיתי ממוצע, אבל אם אני אעשה, זה יהיה 80, פחות או יותר...

shanyz

New member
../images/Emo32.gif

אני רוצה לשאול משהו.. נכון יש את הקטע הזה שבסוף אנשים רושמים משהו.. כמו שירדן רושמת את הציטוט מהפרק הזה עם ה-30 שניות להסתכל בעיניים.. וכל אחד כותב משהו כזה.. :) אז אני החלטתי גם לכתוב משהו, כפי ששמתם לב בכמה הודעות.. עכשיו אתם כל פעם רושמים מחדש!? או שיש איזה משהו ששם את זה אוטומטית? חחה כי קשה לי כל פעם להעתיק את זה מהודעה אחרת שלי.. =))

gabrielle

New member
חחחח לא לא לא..

לכי לכרטיס האישי שלך ולפרטים ושם תמצאי " חתימה " ואז תעשי לך משהו

ברודי

New member
אז מה, אני פותחת את התחרות?! ../images/Emo11.gif

טוב נראה מי מתעלה (או שמא מתנמך) מהממוצע 60.3 שלי. קבלו אותה בפרוט: תנ"ך- 20 מחשבת ישראל- 60 תושב"ע- 40 מתמטיקה (3 יח´)- 80 אנגלית (5 יח´)- 80 היסטוריה- 70 לשון- 50 ספרות- 53 מדעי המחשב (מגמה)- 100 חנ"ג (התעמלות)- 50 בקיצור כל המקצועות הפושטים דפקו לי ת´תעודה. דווקא בגדולים יש לי אחלה ציונים. חחחח מי מסדר פרסים? שיתחיל לחשוב מה לרשום בהקדשה האישית

gabrielle

New member
איך יש לך 20 בתנך?!

זה לא.... מתאים? שיחקת אותה עם 80 בחמש יחידות אנגלית!!!

ברודי

New member
אני נראית לך כמו אחת שיודעת תנ"ך?!

כל המקצועות קודש אצלי לכיוון הנכשל... יאיייקס...
אההה ו- תודה
עכשיו נחכה שבוע וניראה...

אם כבר התחלת...../images/Emo13.gif

הנה שלי: ממוצע- 83
<הפתעתי את עצמי> אנגלית <5 יח´>- 90 ספרות- 75 אזרחות- 75 חיבור- 75 פסיכולוגיה- 98 חנוך גופני- 01 <כן כן, יש לי ציון- 1!
שזה אומר- הרבה העדרויות...> וברודי...סחטן על ה-80 באנגלית! וגם במתימטיקה!

כן!../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

<טוב שאני לפחות צוחקת מזה...> וזה-01...יש גם ציון 02- שזה למי שיש פטור משיעורי ספורט והוא צריך לעשות עבודת הגשה כדי שיהיה לו ציון... ציון 01 אומר שהברזתי הרבה משיעורי ספורט ובגלל זה עכשיו אני צריכה להשלים שעות בשעות החופשיות...הבעיה היא, שבשעות החופשיות שלי בבית ספר, אני עושה סיורים של המשמר האזרחי <נחשו מי קיבלה היום רשיון לנשק?
> אז אני כנראה אשלים את השעות בחדר כושר בבית ספר אחרי הלימודים...שזה סבבה

Dafi the Mighty

New member
מה עם האנשים שמקבלים תעודות רק

עוד שבועיים?! גם הם יכולים להשתתף בתחרות?

*neta*

New member
דפי לא חֹכמה, ז´קי מלמדת אותך ! ../images/Emo8.gif

לאנשים מאיתנו שמתכוונים לסרוק ולעלות את התעודות, אנא הקפידו למחוק/לטשטש פרטים אישיים (כמו מספר ת.ז), דברים כאלה מומלץ בחום לא לפרסם באינטרנט.

stephanie w:p

New member
חד שמח לכולם

לא הייתי כאן הרבה זמן אבל חזרתי עכשיו אז כמו שאמרתי חג שמח לכולם וגם אני אשמח להשתתף בתחרות התעודה. אז הנה הציונים: תנך -100 תושב"ע-90 לשון-95 הסטוריה-100 אנגלית (א=כוונה ל5 יחידות ביא´)-85 צרפתית-95 -יש להם טעות וזה צריך להיות 100 אבל עד שידפיסו לי תעודה חדשה אני מסתדרת עם ה95 חינוך גופני-95 כימיה-95 ביולוגיה-90 כלכלה-100 מתמטיקה (א2=הכוונה לבגרות ב4-5 יחידות)-99 ממוצע 94.90 המספרים המופיעים ליד כלכלה ,כימיה,ביולוגיה וצרפתית הם מספרי האשכולות כי זה מקצועות בחירה אצלנו בבית ספר

gabrielle

New member
ואו סטף את גאון!../images/Emo5.gif

איך 100 בצרפתית?!!?! איך?!!?! כל כך הרבה זמנים לא מובנים ודוחים כאלה... פסה קומפוזה, יווו והפרפה! אני שונאת אותו!!!!!

stephanie w:p

New member
צרפתית זה לא כוחמה בשבילי

אני דוברת צרפתית, כל המשפחה של אמא שלי גרה בצרפת ואני נמצאת שם לפחות פעם בשנה.

Dafi the Mighty

New member
שיו, זה מה זה לא בסדר!

אני רציתי להתמודד בתחרות על תעודה טובה! הלך לי דיי טוב השנה! אוף! טוב, אז אני רוצה קטגוריה חדשה של "השתפרות מפתיעה"- כי שנה שעברה הממוצע שלי למתמטיקה שאף ל-67, והשנה אני מקבלת בתעודה (חסר למורה אם לא) 98\99... אז...!
איזו תעודה יפה יש לך! גם אני רוצה! ונטוש, למה הזכרת לי את העובדה המצערת הזאת?! מכל המורות בבית ספר... מכל המורות לביולוגיה... דווקא... דווקא היא?! כל הזמן אני מנסה להכחיש את העובדה הזאת... אני לא מאמינה שהיא הייתה המחנכת שלכן... יוו... איזה נורא.

למעלה