חג שמח

gabrielle

New member
סחטיין על השיפור דפי!

נו אז מה הבעיה להשתתף?? יש את הזינאי הטיפש
ויש את הזינאי החכם
מה הממוצע שלך?

Dafi the Mighty

New member
אני לא קיבלתי עוד תעודה, אני פשוט

משערת... תעודה אני מקבלת בסוף החודש, עוד שבועיים. אבל סטף היא הזינאי החכם!

*neta*

New member
בהצלחה עם ג´קי !

איזו מדינה קטנה הא? כל השנה ייחלנו שהיא תעזוב, ובסוף היא עוזבת (מפטרים אותה) ובאה אליכם
וכל הכבוד על השיפור במתמטיקה
(איפה זאת עם החתימה על המתמטיקה?
)

Dafi the Mighty

New member
יווו...

נראה לי שאני אלך לעשות איזו שיחה עם המחנכת... אני פשוט לא יכולה איתה...
כן, נסיכת המתמטיקה הזאת, לא מתחברת כשצריך אותה...
נסיכת המתמטיקה שחסר לה אם היא לא מקבלת מאה בתעודה!

shiri_b

New member
תתכונני לערער על הציון שז´קי תתן...

יש לה כל כך הרבה טעויות!! המורה פשוט מעופפת.....

ברודי

New member
זה לא נסגר ככה!!!!../images/Emo46.gif

אני כאילו, המטומטמת היחידה בפורום????? אמא´לה איזה תעודות... מזכירות לי את התעודה שלי מכיתה א´ שהכול כזה טוב מאוד. אז אני... אעלם לי עכשיו *פוף* <אני לא פה
>

*זינה*

New member
נסיכת המתמטיקה התחברה!

סחטיין דפי על השיפור!! קבלי צל"ש *בריבוע*. כנראה שזה ב*שורשים* שלך להיות חכמה... וכמו שכבר סיכמנו – אני *ההופכי הנגדי* שלך! ומי שמבין מבין וזהו. אני לא אסביר כי זאת לא *בעיה מילולית*, זה עניין *כללי* פשוט. טוב דיי! אני צריכה להוציא את זה!!! נגזרת, פולינומים, פונקציות טריגונומטריות, אינטגרלים, שטחים, סדרות, גיאומטריה, נוסחת שורשים, משפט הסינוסים, איבר כללי, פונקציה הפוכה, משפט הקוסינוסים, כלל נסיגה, נגזרת שניה, חקירת פונקציה, נקודות קיצון, תחומי עליה וירידה, נק´ חיתוך עם צירים, ראשית הצירים, ואי שווה אם איקס פלוס אן, מחשבון, משיק, נורמל, שיפוע, קודקוד, פרבולה, תחום הגדרה, שברים, שורשים, טריגונומטריה, אלגברה, גיאומטריה, אנליזה, מתמטיקה, לוסי, אני... נדמה לי שמיציתי...
דפי – החתימה שלך... זה מה שאני חושבת שזה?
זה ממש יפה!!! ובאשר לחתימה המתמטית שלי...

shanyz

New member
אמממ

מה הקטע עם החתימה? אגב, זה יפה, אבל זה לקוח התוכנית? החתימה של דפי הכוונה..=)

Dafi the Mighty

New member
תודה חמודה... ../images/Emo24.gif

כן, זה משם. רציתי לצרף עוד קצת, אבל פחדתי שזה יהיה ארוך מדי. כמעט נתתי לאחותי לקרוא את זה היום! אבל בסוף היא הייתה צריכה לנסוע. שני- זה לא לקוח מהסידרה, זה לקוח מסיפור שאני כותבת.

shanyz

New member
באמת?

את כותבת סיפור? איזה יופי... כאילו סתם סיפור לעצמך, או סיפור שאת רוצה לפרסם מתישהו?=) ועל מה יהיה הסיפור... ?

למעלה