"חדר 406" - סיפור אימה חדש.

scooby4

New member
"חדר 406" - סיפור אימה חדש. ../images/Emo121.gif

אני כתבתי סיפור אימה חדש, שמו הוא "חדר 406". הסיפור מבוסס על מקרה אמיתי, דומה בחיים שלי מלפני שנה וחצי או משהו כזה... והכל כמעט אותו דבר חוץ מהילד, שזה לא אני.
הסיפור עדיין לא נכתב במלואו, אז אני אפרסם ביינתיים רק את הפרק הראשון (למרות שהסיפור לא מחולק לפרקים), רק כדי שתגידו מה דעתכם. אני אמשיך לפרסם אם תרצו... - הסיפור בהודעה הבאה.

scooby4

New member
"חדר 406" - פרק מס' 1.

"חדר 402, חדר 404, והנה חדר 406 ! הגענו. נא כולם לפרוק את התיקים במקומות המתאימים, תודה." "אבא, די כבר עם השטויות הלא מצחיקות כל כך שלך", התלונן אור בן ה14. "אתה יודע מה", הגיב אביו, "בתור הבן שלי, זה לא אתי, שתדבר אלי בצורה הזאת". "אביך צודק" שוב פעם אמו של אור חיזקה את דעותיו של אביו. "טוב, טוב", אמר אור בעייפות. "אני הולך לסרוק את המלון". "טוב, טוב", אמר אביו בסרקסטיות, ואמו גיחכה. כשאור יצא מן החדר, ראה עד כמה המסדרון צר ומאובק, ומרופד בבד ישן בצבע חרדל. הוא לא התפלא, הוא ידע שהוריו הולכים רק למלונות בטופ של הטופ, של הזולים. למלון יש שלוש קומות, בכל קומה יש 20 חדרים, חוץ מהקומה הראשונה שחצי ממנה הוא לובי, כלומר שיש בסך הכל רק 50 חדרים בכל המלון. בין קומה לקומה יש מעלית אחת ישנה ולא שימושית, אף אחד לא נחשק לעלות עליה. המלון ממוקם בחיפה, שמו הוא "שולמית". המלון לא מוכר, ובטח אין לו אפילו כוכב אחד. אור יצטרך לסבול בו 3 ימים. אחה"צ אור סידר את החפצים שלו בחדר המשותף (עם הוריו). לאחר שסיים הוציא דף מהתיק, ישב על הכסא הקטן, ליד השולחן הקטן, והחל לצייר. אז אור שם לב למגירה בשולחן. בכל מלון שהוא נמצא בו, הוא תמיד בודק מה יש בתוך המגירות, שאולי מי ששהה פה פעם שכח. אז אור פתח את המגירה, ומצא שם פתקה קטנה. לקח את הפתקה, הפך אותה וראה דם ששפוך עליה! אור עזב את הפתקה וסגר את המגירה במהירות. קם מהכסא וקרא להוריו מהלובי שיראו את הזוועה. תחילה, הוריו לא האמינו להמצאה המטופשת של בנם, אבל מאוחר יותר שחזרו לחדר, אור הצליח לשכנע את אביו לפתוח את המגירה. וכשאביו פתח את המגירה, לא מצא כלום, חוץ מפתק, ריק. אז אור אמר לו, "תהפוך את זה!", אבל הפתק, משני צדדיו, היה חלק ונקי. אור אומר, "זה לא יכול להיות!", "אני נשבע לך אבא! היה על הפתק דם!", אורי, אורי, אורי… אמר אביו, "אולי כדי שתלך לישון קצת", אביו אל אמו, "כנראה הנסיעה השפיעה עליו". "בסדר, בסדר!!" אמר אור על סף בכי, "אני הולך לישון!, לילה טוב!". לאחר שעה, כשהוריו יצאו מן החדר ואור עדיין ישן, הודעה של פלאפון התקבלה בפלאפון של אור. אור התעורר, הלך אל התיק, והוציא את הפלאפון. נכנס ל"הודעות" וראה שיש לו הודעה חדשה מהמספר 666. אור נדהם, הסתקרן, ופתח את ההודעה. אור היה בהלם כשראה את תוכן ההודעה, בהודעה היה כתוב: "הסתבכת". אור כבר לא ידע מה לעשות, הוריו בחיים לא יבינו מה עובר עליו ואין אף אחד אחר אתו. אור חשב הרבה, והחליט להשיב לו הודעה, למי שזה יהיה. אור כתב הודעה: "מה אתה רוצה ממני?", כששלח חיכה רק שניה וכבר הופיעה הודעה חדשה. ההודעה הייתה מהמספר 666 וכשפתח אותה ראה כתובת של אתר אינטרנט. כתובת די מוזרה: http://www.0666.com. אור היה חייב למצוא מחשב עם מודם כדי להיכנס לאתר, ובמהרה. אור חיפש בכל המלון מחשב, אבל בסוף נזכר שאביו תמיד סוחב אתו מחשב נישא, אז אור רץ על אביו וביקש ממנו את המחשב לרגע. אביו נתן לו את המחשב, אור התחבר לאינטרנט, והעתיק את הכתובת מההודעה בפלאפון אל הדפדפן. כשפתח את האתר ראה רקע שחור וריבוע שהוא צילום חי של מצלמת אינטרנט באיזה חדר במלון. אור תהה לרגע ועשה ניסוי קטן. הוא הלך לחדר שלו עם המחשב. הוא פתח את הדלת, וראה שהדלת נפתחת גם באתר. הוא נכנס לחדר ורואה את עצמו באינטרנט. אור לא סתם נבהל, הוא מאוד נבהל. מי כבר יתקין מצלמת אינטרנט בחדר מלון שלו?, אז באותה מידה שאור נבהל, הוא גם התעצבן. הוא חיפש את המצלמה בחדר וכשמצא אותה ניסה לפרק אותה, אבל הניסיון היה לא מוצלח כל כך, ואור גרם להפסקת חשמל בכל המלון. עכשיו הוא פחד, יצא מהחדר בשיא המהירות וניסה למצוא את הלובי בחושך. כשמצא, לא ראה שום איש שם. הוא חזר לחדר שלו ולקח פנס, וכשחזר ללובי שנית גילה שאין איש במלון, הוא לבד לגמרי. אור רץ לדלת הראשית כדי לפתוח אותה, אבל היא לא נפתחה, היא הייתה לגמרי נעולה. לפתע אור שמע הודעה חדשה בפלאפון שלו, כשפתח את ההודעה ראה את הכתוב: "עכשיו אנחנו לבד, תתכונן". המשך בפרק הבא...

EverMan

New member
../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Mr Peiser

New member
שמעתי כאן כבר הרבה מאוד שטויות...

אבל הסיפור הזה בהחלט לא רע! יישר כוח אני מחכה להמשך!

Mr Peiser

New member
שמעתי כאן כבר הרבה שטויות.......

אבל הסיפור הזה בהחלט לא רע! יישר כוח אני מחכה להמשך!

נחמד

היית צריך לוותר על המספר "666" יותר מידי קיצ'י אם היה כתוב משהו כמו "חסום" היה יותר טוב נכון שזה שולי...בכל זאת.

scooby4

New member
חסום../images/Emo35.gif

תחשוב, אם זה היה חסום אז הוא לא יכל לשלוח לו את ההודעה מה אתה רוצה ממני. ולא, 666 זה בכלל לא קיצ'י, יש מעט מעט מעט מעט מאוד סיפורי אימה שיש בהם 666, ואם אתה עדיין חושב שזה קיצ'י, אז קיצ'י או לא זה תורם לסיפור ("ציטוט נחמד").

scooby4

New member
"חדר 406" - פרק 2 ../images/Emo121.gif

בפרק הקודם: עכשיו הוא פחד, יצא מהחדר בשיא המהירות וניסה למצוא את הלובי בחושך. כשמצא, לא ראה שום איש שם. הוא חזר לחדר שלו ולקח פנס, וכשחזר ללובי שנית גילה שאין איש במלון, הוא לבד לגמרי. אור רץ לדלת הראשית כדי לפתוח אותה, אבל היא לא נפתחה, היא הייתה לגמרי נעולה. לפתע אור שמע הודעה חדשה בפלאפון שלו, כשפתח את ההודעה ראה את הכתוב: "עכשיו אנחנו לבד, תתכונן". פרק מס' 2: לאור כבר נגמרו הרעיונות בראש, הוא כבר ממש עמד על הקצה, הוא כבר ידע שזה הסוף שלו. לפתע קיבל עוד הודעה בפלאפון. אור פתח אותה מהר, קיווה שזה מאבא שלו או שוטר, מה שזה לא יהיה. אבל זה לא, זה שוב פעם, אותו מספר, 666. אור פתח את ההודעה והכתוב היה: "אני בא.", אור ידע שהסיכוי שלו לחיות יגדל רק אם הוא יתחבא, הוא לא מספיק חזק כדי להתמודד עם רוצח. אז אור רץ והתחבא מאחורי הדלפק בלובי, איפה שיש מצלמות בטחון של כל מסדרונות המלון, ששימשו אותו לעקוב אחרי הרוצח. לפתע, אור ראה על בתוך הדלפק ספר מאובק וגדול, שכתוב עליו: "אגדה אורבנית – מלון שולמית". אור לקח את הספר, ניקה אותו מהאבק והחל לקרוא את האגדה הקצרה. האגדה: מלון "שולמית" הוא מלון ישן, הנבנה בשנת 1981. עד שנת 1984 העסקים הצליחו והכל הלך טוב. אך לפתע, בלי שום אזהרה, מקרה רצח מזעזע היה במלון. הנרצחת הייתה ילדה בת 12 אשר כשהוריה הלכו לישון, היא ציירה על השולחן הקטן בחדר. וכשהוריה התעוררו הם מצאו דף שפוך דם. הגופה נמצאה במעלית כאשר ידיה ורגליה קטועות, ראשה חתוך ושיערה נקרע ונחתך. מבטנה הוצאו המעיים והלב ועיניה היו בתוך כפות ידיה הלא מחוברות לגופה. לאחר שבוע קבוצת חוקרי מוות גילתה שמתחת למלון יש בית קברות ישן, הלא שייך לשום קבוצה ישראלית. אלא שייך לכת הוא שמה 666, כת השטן. הרוצח נראה רק פעם אחת, באחת ממצלמות הוידיאו במלון, גלימתו היא שחורה, קרועה ומקומטת. עיניו הם בגוונים של צהוב/ירוק, והם בגודלם פי 2 מעיני אדם. ליצור יש 2 שיניים חדות במיוחד היכולות להגיע להישגים של 5 מספריים. איש לא ראה אותו מאז, אך על אחד מהקברים מתחת לאדמה, הוא חרט שהוא יחזור. הסוף. לפתע, שאור גמר לקרוא את האגדה, ראה באחת ממצלמות הוידיאו מקרה נדיר ומיוחד שקורה שנית. אור ראה את אותו יצור בדיוק כמו שמתואר בספר, הולך לו במהירות בזק באחד מהמסדרונות, עכשיו אור ידע שבאמת הוא הולך למות. אור כל כך פחד, במיוחד שאף אחד לא נמצא לצדו. אז אור שמע לחש מהלובי. אור התכווץ במקום, נכנס עמוק בתוך הדלפק, ולא השמיע ציוץ. אחרי דקה של שקט, אור הוציא לרגע את ראשו לבדוק עם היצור הלך. אבל אור עדיין ראה את היצור עומד ומשגיח בלובי, אך לפתע, היצור נהפך לבלתי נראה, ונעלם. אור חזר לתוך הדלפק וידע שאם הוא יצא היצור יראה אותו מבלי שהוא יראה את היצור. לאחר חמש דקות, אור חשב על תוכנית. הוא חישב אם הוא יכול לברוח לתוך המסדרון באותה קומה. הוא הגיע למסקנה שהוא יכול לעבור מאחורי הכסא והשולחן בין הדלפק למסדרון, אך הבעיה הייתה שלמסדרון יש דלת, ואם היצור יראה את הדלת נפתחת הוא ידע שהוא שם, אז אור היה צריך להיות בטוח שהיצור לא מסתכל על הדלת. אך לאור הייתה תוכנית. הוא עבר מאחורי הכסא והשולחן, על ארבע כמובן, אבל כשהגיע לדלת הוא הוציא את הפלאפון שלו, ושלח את ההודעה: "מה קורה?" ליצור. היצור קיבל את ההודעה אך היה חייב להפוך לנראה כדי לראות מה כתוב בפלאפון. אז הוא הפך לנראה, אור ראה שהוא לא מסתכל לכיוון הדלת, וברח במהירות אל תוך המסדרון. עכשיו אור היה צריך לנעול את הדלת מהר, לא היה לו מפתח לדלת, אז הוא חיפש מטאטא, כדי לתקוע בידית של הדלת. לפתע, או למרבה המזל, הוא שמע מישהו מטאטא בקצה המסדרון. אור התפלא על כך שיש מישהו במלון בכלל. אז הלך מהר, לראות מי זה. כשאור הגיע לקצה המסדרון, היה שם חשוך מאוד כך שהוא בקושי ראה. אז הוא ראה איזה שהיא דמות הולכת עם מטאטא ומתקרבת עליו באיטיות, כשהראייה החלה להיות בהירה יותר, אור זיהה שזה היצור הרצחני, אז אור רץ במהירות ליציאה של המסדרון לפני שהיצור יתפוס אותו. אך היצור נעל את הדלת באמצעות טלפתיה, או כל כוח עליון אחר שיש לו. אבל לאור לא נגמרו הרעיונות. אור הוציא את הפלאפון שלו מהכיס ומכיוון שהיה מצטיין בכדורסל, הזריקות שלו קלעו בול למטרה. אז אור זרק את הפלאפון שלו במהירות לכיוון ראשו של היצור, היצור נעצר לרגע, ובאותה חצי שניה אור תפס את המטאטא מידיו, רץ בחזרה אל הדלת ושבר חלק מהזכוכית. אור היה חייב לצאת מהזכוכית כי הוא ידע שזו הדרך היחידה. אז אור התחיל לנוע בתוך השבר, אבל רגלו הימינית נתקעה והיצור הספיק לתפוס אותה, אבל היצור גם הוא לא טיפש. הוא פתח את הדלת כשרגלו של אור הייתה עוד תקועה, אבל אז אור הוציא את רגלו והתחיל לזחול לכיוון המעלית כשהרוצח כבר נהפך לבלתי נראה שוב. המשך בפרק הבא...

Dark Star03

New member
יא אלה אני ממש מחכה להמשך!!!

כשאי לך להיות סופר על בטוח... זה אתה כותב נכון?

יש עתיד../images/Emo3.gif אבל יש לי שאלה

באגדה אורבנית שבתוך הספר זה היה בכוונה שרשמת" הנרצחת הייתה ילדה"? ואני חושב שאתה מתכוון לרשום שבסוף זה חלום
סתם תחושה.

scooby4

New member
לא...

ומה זה חשוב לך אם זה בן או בת? צריכים לחוס על כל יצור חי שבעולם.

לא.................הכוונה היא

זה לא חשוב. רק אם זה היה בן אז זה היה מדבר אליו יותר(מן הסתם.......)

למעלה