"חדר 406" - סיפור אימה חדש.

SaberTooth

New member
טוב שלא הגזמת...

בלתי נראה, טלפאטיה, מצטיין בכדורסל, רגל נתקעת בדלת...

scooby4

New member
סתם כי בא לי...

ואם אתה רק מתלונן אז אתה יכול גם לא לקרוא את הסיפור.

SaberTooth

New member
למה לא../images/Emo35.gif

זה סיפור נהדר, רק אל תגזים כל כך. זה מתחיל להישמע כמו אותם סרטי מדע בדיוני מגוחחים שנוהגים לצפות בהם רק כדי לצחוק על הטימטום של הסרט. אני מקווה שהסיפור שלך לא יצא כזה, יש לו פוטנצייל.

StooSh²°°³

New member
וואי וואי וואי סקובי..

יש לך כישרון אח שלי
.. אני מחכה בקוצר רוח לפרק השלישי

WallFlower

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif

קראתי עכשיו את שני הפרקים ביחד וזה מפחיד השני מממממשששש מפחיד.... וגם מגיע לי מזל טוב כי עברתי תאוריה!!!!
- משהו מסוכן שלא נקבע לו תמרור עדיין...חבל שאני יכולה להתחיל ללמוד נהיגה רק בעוד חודשיים!!!! להיות קטן זה חרא!!!

יש סיכוי שפשוט קראת את

"הניצוץ" כמה פעמים יותר מדי?... ובאמת הקטע של הכדורל היה מיותר... זה כמו סיפורים של ילדים בכיתה ב' "ואז הוא הלך לחדר שלו ואז הוא לקח סכין חדה חדה ואז הוא חתך את הקיר כי הוא היה כלכך חזק מאימוני הנינג'ה שלו"... אפשר להוריד. ומה באמת הקטע עם 666? שטניסטים?.. אפשר לדלג. זה לא יוצר צמרמורת. במיוחד עכשיו שיש את כל המזוייפים האלה שסתם עושים שטויות. הפחד הוא מהלא-נועד אישי היקר.. תבחר משהו מעורפל ומסתורי.. אבל אחלה סיפור, חוץ מהקטעים שכמעט הועתקו בדיוק מהניצוץ... קבל חיזוק חיובי.

scooby4

New member
תגובה...

# בחיים שלי לא קראתי ולא ראיתי את הניצוץ!! לא שמעתי על הסרט הזה בכלל. # נכון, יש כמה קטעים שבהם אני קצת הגזמתי, כנראה נסחפתי מדי, בפרק הבא אני אנסה קצת לצאת מהעניין הבדיוני, כבר יש לי המשך בראש. # יש לך רעיון יותר טיוב מ666?, זה ממש לא חשוב איזה מספר זה, וזה גם לא אמור להפחיד אף אחד. זה פשוט מתקשר לסיפור בגלל שהיצור הוא מכת השטן. חוץ מזה כל הקטע עם הפלאפון זה משהו ייחודי מאוד שאף אחד לא אמר עליו כלום, זה פעם ראשונה בסיפור אימה שלגיבור יש קשר עם הרוצח. פעם הבאה יהיה יותר מפחיד, את זה אני מבטיח.

EverMan

New member
אני חושב שצדק

אדם כלשהו שאמר קודם : המספר חסוי הרבה יותר טוב מ666.

scooby4

New member
לא...

הוא אמר מספר חסום. ומספר חסוי זה לא ממש טוב בשבילי. כי אז רב הסיכויים שיחשבו שזה רוצח רגיל, כלומר בן אדם. 666 זה השטן, וזה יצור בלתי נודע. אולי זה לא מפחיד כל כך אבל זה יותר עובד בשביל הסיפור. 2. זה ממש לא איכפת לי אם זה חסוי או 666 ד"א!

אולי שבכלל לא יהיה כתוב מספר?

או במקום כת השטן(=666) תהיה כת מוזרה? במקום התיאור של היצור יהיה עדיף יצור מוזר כלשהו שמרחף עם גלימה שחורה. ד"א הדברים הנ"ל לא הפריעו לי,אבל אלו היו סתם רעיונות...(שראיתי שאחרים הגיבו עליהם). חוץ מזה קח את מה שאנחנו אומרים כביקורת בונה. ועוד פעם.יש עתיד !!! קבל ח"ח.

scooby4

New member
מה זה כת מוזרה?

ואני לוקח את הביקורות שלכם כביקורות בונות, ואהבתי את הרעיון שהוא מרחף, מעכשיו הוא מרחף.

../images/Emo6.gif הכוונה כת שלא ידוע עליה כלום...

שתהיה מיסתורית.....וכמובן מעל הכל....מפחידה.

scooby4

New member
אמממ...

אתה יודע מה, תן לי כת שיכולה להיות יותר מפחידה מכת השטן.

WallFlower

New member
אז תקרא!!! או תראה!

זה הסרט/ספר הכי מפחיד בעולם! ועדיף בגרסא של ג'ק ניקולסון...(הסרט, כן?)

amc22

New member
דההה! חברה שלי ואני ראינו, ואני

נירדמתי באמצע, ובגלל שראינו את זה בדיוידי, אז כשזה ניגמר זה התחיל מהתחלה, והיא פחדה מוות, והיא לא יכלה לישון מלא זמן! וואי איזה טראומה!

למעלה