חסי, אתה מרגיש טוב?
S S u p e r S h e e p New member 21/8/05 #133 חסי? חסי? סליחה?????? עכשיו גם השתלטתן לי על הכינוי?? מה זה אמור להביע?? ילדה, אין לי מושג אם את מנסה לחקות אותי או משו, אבל זה כבר עובר כל גבול! חסי, זה שלי!
חסי? חסי? סליחה?????? עכשיו גם השתלטתן לי על הכינוי?? מה זה אמור להביע?? ילדה, אין לי מושג אם את מנסה לחקות אותי או משו, אבל זה כבר עובר כל גבול! חסי, זה שלי!
G greenday girl New member 21/8/05 #136 טוב סליחה נעה אני... אשטרודל להפסיק להתנהג כמוך אם כי אינני מנסה לחקותך בתודה וסליחה...אני
S S u p e r S h e e p New member 22/8/05 #178 טוב נו אני באמת קצת אובססיבית../images/Emo3.gif וזה נועה עם ו'. תודה
ח חסבי New member 22/8/05 #171 אני מרגיש טוב אפילו מצויין שביליתי יום שלם עם רפאלה אחחח למה? תולעת אינדונזית את חמודה!!!!....חחחחח משומה אני אוהב שקוראים לי חסי
אני מרגיש טוב אפילו מצויין שביליתי יום שלם עם רפאלה אחחח למה? תולעת אינדונזית את חמודה!!!!....חחחחח משומה אני אוהב שקוראים לי חסי
ת תולעת אינדונזית New member 22/8/05 #180 סתם תהיתי... אתה נשמע קצת מוזר... אני יכולה לקרוא לך חסה? (כדי שנועלה לא תהרוג אותי...)
ח חסבי New member 22/8/05 #186 חחחחחחחחח שורפות לי העיניים, נשפך לי בהם שמפו לא בכוונה כן יש לך אס"ק/ מסנג'ר? (פשוט משעמם לי)
G G r e e n D a y Girl New member 22/8/05 #175 ברוכה הבאה& השתלבות נעימה../images/Emo24.gif היי אני ליסה/ליזה בת 13 ומשו ...