חח טוב אני פקאצה יאיי לילה טוב:]
S sivanick New member 21/8/05 #122 אבל אני הולכת לישון באמא שלי התעייפתי חח (מותר לי להיות קצת ערסית חוץ מהפקאציות שמתפרצת מתוכי כן?)
H helenas New member 21/8/05 #118 אני לא שונאת אנשים ששומעים פופ יש לי חברות ששומעות פופ...אני אולי מכנה אותן לפעמים בשמות, אבל גם קיבוצניקים קוראים להן פקאצות,והרבה אנשים שהם לא פריקים...ומה פריקי בלשנוא פקאצות??
אני לא שונאת אנשים ששומעים פופ יש לי חברות ששומעות פופ...אני אולי מכנה אותן לפעמים בשמות, אבל גם קיבוצניקים קוראים להן פקאצות,והרבה אנשים שהם לא פריקים...ומה פריקי בלשנוא פקאצות??
ח חמוסה מתרוצצת New member 21/8/05 #120 אכן אנו לא שונאים../images/Emo163.gif פקאצות יכולות להיות נחמדות. (מניסיון! הייתה לי פקאצה-פרחה-פקאצה בכיתה אבל היא הייתה דווקא דיי נחמדה.) אבל כיף לרדת עליהן. XD
אכן אנו לא שונאים../images/Emo163.gif פקאצות יכולות להיות נחמדות. (מניסיון! הייתה לי פקאצה-פרחה-פקאצה בכיתה אבל היא הייתה דווקא דיי נחמדה.) אבל כיף לרדת עליהן. XD
H helenas New member 21/8/05 #125 חח..כן אה? אני אפילו ברגעים אלה לובשת חולצה ורודה! חחחח היא מתנה מחברה(!) והיא חולצת בית...חחח...נא לא לצחוק....
חח..כן אה? אני אפילו ברגעים אלה לובשת חולצה ורודה! חחחח היא מתנה מחברה(!) והיא חולצת בית...חחח...נא לא לצחוק....
G GD ROCKS New member 21/8/05 #130 ורוד זה צבע יפה!! מה עשיתם ממנו? לא רק פקאצות יכולות ללבוש אותו!! בעע
ח חמוסה מתרוצצת New member 21/8/05 #101 אתן התנהגתן כמו פקאצות../images/Emo163.gif או לפחות כל חברותייך לפורום.. מה זה בדיוק התנהגות פריקית?
A ADCMAN New member 21/8/05 #151 פריקים הם סתם פוזרים פארשים אם את את רוצה לראות פטישים אמיתים כנסי לאתר של סת' פוטנאם
ע עדידי15 New member 22/8/05 #215 הלו!תירגעי../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif חשה קצת יותר מידי הייתי אומרת!
M M i c h e l l e B New member 21/8/05 #26 ברוכה הבאה! מנמ.. אני מישל 14 ת"א. אל תשימי לב אלינו אנחנו סתם משועממות, בעיקר אל תעלבי זה בצחוק.. תהנייייי
ברוכה הבאה! מנמ.. אני מישל 14 ת"א. אל תשימי לב אלינו אנחנו סתם משועממות, בעיקר אל תעלבי זה בצחוק.. תהנייייי
S Sweet Russian Girl New member 21/8/05 #64 פיששש איזה"נחמדים" אתם בפורום=\ עם הגישה זאת תגיעו רחוק...... לתחת!