חדשדשה!!

חחחחחח

עוד פקאצה במועדון........ תגידי את מכירה עוד שירים חוץ מבולוורד? נגיד את בסקייט קייס? מינוריטי? אני יופתע אם כן

loli92

New member
אמ..

1.אל תקראי לי פקאצה זה השם האחרון שמתאים לי! 2.רק אמרתי שאני מאוד אוהבת את השיר Boulevard Of Broken Dreams 3.תופתעי אני אוהבת את השיר basket case אחלה שיר!

loli92

New member
הנה השירים שאני שומעת!

הנה השירים שאני בדרך כלל שומעת! American Idiot Boulevard Of Broken Dreams Jesus of Suburbia She's a Rebel Whatsername Letterbomb Wake Me Up When September Ends When I Come Around Holiday Jimmy Extraordinary Girl Closing Time Time of Your Life basket case וזהו אלה בערך השירים שאני אוהבת!

WiseL

New member
../images/Emo179.gif

closing time זה לא של גרין דיי ולא יודעת של מי זה. :S

whatsername 234

New member
נו הכל זה אמריקן אידיוט ואלה

מהקודמים שיצא להם קליפ. שמעת על שאר הדיסקים?

loli92

New member
תשמעו..../images/Emo13.gif

אני רק לא מזמן התחלתי לאהוב אותם אז..אני פשוט שמעתי שירים אצל אח שלי שהוא שומע רוק..פאנק וכל אלה...אתם יודעים לינקין פארק...ושמעתי אצלו שיר של גרין דיי ופשוט נדלקתי..אז אני עדיין לא מעריצה נואשות שלהם אבל אני אוהבת מאוד את השירים שלהם..בינתיים אלה השירים שאני שומעת...ו Closing Time זה לא שלהם?

silly rabbit

New member
לא אבל

מסיבה לא ברורה בקאזה יש את השיר הזה כשעושים חיפוש לגרין דיי...

loli92

New member
אהה..

הורדתי מהאימיול..טוב לא חשוב..חח אז של מי השיר הזה?

whatsername 234

New member
לא יודעים....

סורי על הקבלת פנים שעשיתי לך....
כרגע התנצלתי

®NuLy®

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל בת 15 מאזור ירושלים... אל תקשיבי לסתומים פה שאומרים שאת פאקצה...פשוט מי שאוהב פה רק שירים מאמריקן אידיוט אז בשבילם הוא בבעעעע בכל מקרה השתלבות נעימה

loli92

New member
סתם שאלה...

יש פה מישהו\מישהי שיודע\ת לנגן על תופים?? פשוט יש לי להקה..(רוק פאנק כזה) ואני שנה הבאה מתחילה ללמוד לנגן על גיטרה ואחר כך קונים לי חשמלית!! קיצר הלהקה מורכבת משני גיטריסטים אני וילד אחד מהשכבה שלי..(אמורים לנגן על גיטרה חשמלית),יש לי חברה שהיא על קלידים,ועוד שתי חברות שאמורות לשיר! בינתיים יש בעיה איתם אף אחת לא מוכנה לוותר על לנגן גם! חחח..קיצר אני מחפשת מישהו שיודע לנגן על תופים מאיזור המרכז (ורציני בקשר ללהקה,ובערך בגיל 13-14). דרך אגב אני כותבת ומלחינה שירים! קיצר למי שבא על הרעיון שיצור איתי קשר או במסן שלי[email protected] או באייסי שלי-178552488 תודה מראש!

whatsername 234

New member
פאנק רוק עם קלידים?

אבל נגיד צריך קלידים רק לשירים מסויימים.... מה תעשו איתה?

loli92

New member
אל תדאגי..

ממילא היא עדין לא בטוחה שהיא רוצה להופיעה...אבל רוב הסיכויים שכן...ולא יודעת מה נעשה שנגיע לגשר נחצה אותו...חח!

ADCMAN

New member
אם את לא מבינה, אל תדברי.

ללהקת הסטרנגלרז היו קלידים לבומטאוון ראטס(הלהקה של בוב גלדוף) היו קלידים ואפילו טי.אס.או.אל יש אלבום עם קלידים בעצם, גם לקלאש יש כמה שירים עם קלידים

למעלה