1.אל תקראי לי פקאצה זה השם האחרון שמתאים לי! 2.רק אמרתי שאני מאוד אוהבת את השיר Boulevard Of Broken Dreams 3.תופתעי אני אוהבת את השיר basket case אחלה שיר!
הנה השירים שאני בדרך כלל שומעת! American Idiot Boulevard Of Broken Dreams Jesus of Suburbia She's a Rebel Whatsername Letterbomb Wake Me Up When September Ends When I Come Around Holiday Jimmy Extraordinary Girl Closing Time Time of Your Life basket case וזהו אלה בערך השירים שאני אוהבת!
אני רק לא מזמן התחלתי לאהוב אותם אז..אני פשוט שמעתי שירים אצל אח שלי שהוא שומע רוק..פאנק וכל אלה...אתם יודעים לינקין פארק...ושמעתי אצלו שיר של גרין דיי ופשוט נדלקתי..אז אני עדיין לא מעריצה נואשות שלהם אבל אני אוהבת מאוד את השירים שלהם..בינתיים אלה השירים שאני שומעת...ו Closing Time זה לא שלהם?
אני גל בת 15 מאזור ירושלים... אל תקשיבי לסתומים פה שאומרים שאת פאקצה...פשוט מי שאוהב פה רק שירים מאמריקן אידיוט אז בשבילם הוא בבעעעע בכל מקרה השתלבות נעימה
יש פה מישהו\מישהי שיודע\ת לנגן על תופים?? פשוט יש לי להקה..(רוק פאנק כזה) ואני שנה הבאה מתחילה ללמוד לנגן על גיטרה ואחר כך קונים לי חשמלית!! קיצר הלהקה מורכבת משני גיטריסטים אני וילד אחד מהשכבה שלי..(אמורים לנגן על גיטרה חשמלית),יש לי חברה שהיא על קלידים,ועוד שתי חברות שאמורות לשיר! בינתיים יש בעיה איתם אף אחת לא מוכנה לוותר על לנגן גם! חחח..קיצר אני מחפשת מישהו שיודע לנגן על תופים מאיזור המרכז (ורציני בקשר ללהקה,ובערך בגיל 13-14). דרך אגב אני כותבת ומלחינה שירים! קיצר למי שבא על הרעיון שיצור איתי קשר או במסן שלי[email protected] או באייסי שלי-178552488 תודה מראש!