חדשדשה!!

חחח

יש ל-ך להקה, אבל את לא מנגנת ולא שרה? אז מה את עושה? "אמורים" לנגן על חשמלית? "לנגן" על תופים? והסולניות לא יכולות לנגן ו-לשיר? בהצלחה לכם

loli92

New member
../images/Emo13.gifאתה בטוח שקראת טוב?

אמרתי שאני מנגנת וילד אחד מהשכבה שלי על ח-ש-מ-ל-י-ת,חברה שלי על קלידים,ועוד שתיים ששרות ואם אף אחת לא מוותרת אז שתיהן שרות...הבעיה היחידה לעכשיו זה שצריכים מתופף..אז תקרא טוב טוב לפני שאתה מגיב סתם!

loli92

New member
דרך אגב...

גם כתבתי שאני כותבת ומלחינה אז אל תגיד שאני לא עושה כלום...והכוונה לאמורים זה שאנחנו מנגנים על חשמלית..לא יודעת או שאני לא הסברתי טוב או שאתה זה שלא הבין!

...

לא אמרתי שאת לא עושה כלום, שאלתי מה את עושה (אולי כדאי שא-ת תקראי טוב לפני שאת עונה) ואת אמרת שאת אמורה לנגן על חשמלית אבל את בכלל לא התחלת לנגן על גיטרה (לפי מה שאת אומרת), אז מה ההיגיון פה? ולגבי השתיים ששרות, אמרתי שהן יכולות גם לשיר וגם לנגן, אז מה הקטע פה? אולי באמת כדאי שא-ת "תקראי טוב טוב לפני שאת סתם עונה"...

ADCMAN

New member
את הולכת להיות הכותבת הראשית

כמו איאן סטוארד?

נחמד לך..

אבל אם את שנה הבאה מתחילה לנגן לוקח בערך איזה שנה וחצי עד שעוברים לחשמלית ככה שזה לא ילך לך כל כך מהר..

loli92

New member
....

אני יודעת שזה לוקח זמן אז הקטע זה ששנה ככה כותבים שירים,מלחינים ולומדים מי שצריך...ואחרי כמה זמן מתארגנים ומתחילים להופיע! והתשובה לשניכם!אז אל תדאג לנו אני יודעת מה אני עושה! חח(לארז וולך)

loli92

New member
כל להקה מתחילה עם בעיות פה ושם..

אז לוקח זמן להסתדר ואז אפשר להתחיל וזה מה שאנחנו עושים!

loli92

New member
טוב הקטע זה לא זה...יש פה מישהו...

שיודע לנגן על תופים?

נועלה 123

New member
גמאני מתחילה שנה הבאה ללמוד גיטרה!!

אבל קלאסית... ובעיחקרון אני רוצה אחרי זה ללמוד בס או חשמלית. |מחקה-את-שלי-כמו-תמיט|

loli92

New member
כן...אני מתחילה מקלאסית...

אני יודעת קצת על קלאסית...אני יודעת תווים וקצת אקורדים...אני יודעת לנגן איזה 4 שירים ככה..חחחח...עזבי לא משנה...חח..

נועלה 123

New member
אז איך את בדיוק מצפה לעבור

לחשמלית ולנגן בלהקה, אם את יודעת לנגן 4 שירים, לקרוא תוים וקצת אקורדים??

loli92

New member
כי אני אתחיל ללמוד...

כבר אמרתי לא? אני מתחילה ללמוד בתחילת השנה...

נועלה 123

New member
אהא,

אבל את יודעת שאת צריכה ללמוד שנה-שנתיים עד שתוכלי לעבור לחשמלית?

loli92

New member
כן אני יודעת...

כבר אמרו לי את זה פה ואמרתי שבתקופה הזאת של השנה וחצי ככה מי שצריך לומד וכותבים שירים ומלחינים...את יודעת לתכנן..!

רונוש3

New member
חחח איזה שטויות אתם מדברים פה...

בעקרון היא יכולה להתחיל מתי שמתחשק לה.. אחרי יומיים או אחרי 10 שנים זה החלטה שלה... כדאי לה יותר להתחיל עם קלאסית ברור כי אז האצבעות מתקשות ויותר קל לעבור לחשמלית בלי חתכים עמוקים... זה החלטה שלה וזה לפי איך שהיא מרגישה...

למעלה