חדשה ישנה משו

RtOoNmY

New member
ברוכה הבאה.!../images/Emo13.gif

תכלס ריגשת.. הצלחת להסביר את ההרגשה המדהימה הזאת שאני מנסה להסביר כבר כל כך הרבה זמן... תהני פה.. רוני בת 16

לילי ת

New member
=)

כל מי שקרא ל'היהודים' קטע של מתבגרים- ויש המון כאלה- מוזמן לדחוף את הדעה שלו ..... דיסק מעולה.

לילי ת

New member
../images/Emo6.gif

לא התכוונתי אלייך! אלא לכאלה שמזלזלים במוזיקה של 'היהודים' (ויש הרבה).

kingnothing1

New member
../images/Emo207.gif או לא ל../images/Emo207.gif גם חדש..

דודו 21 ת"א.. חולון אבל מתכחש לשינוי כתובת הפתאומי גם ככה כל החיים אני נימצא בת"א. גם מהמכורים ומהזקנים שבינהם.. ליעד אכן נגעת פה בנקודה רגישה והזכרת לכמה מאיתנו יהודיות מהי.. אם זה לא פלצני אני לא יודע מה כן.. בחיים לא חשבתי שהכי בא לי להיות בהופעה של היהודים אבל ממש מתאים לי עכשיו הופעה... בעיקר אחרי מטאליקה באתונה המון זמן לא הייתי בהופעות שלהיהודים האחרונה שלי הייתה באמצע השירות הצבאי.. עד אז הייתי בהופעות שלהם בכל הארץ מהדרום ב"ש ועד הצפון -מועדון הנמלה בקריות.. אני הייתי הקומפקטי שכל הזמן בפוגו למי שראה.. חח טוב חברים נתראה בהופעה בקרוב..

zvipe1

New member
יש מצב פגשתי אותך בהופעה ברדיו בר?

היית עם מכנס דייגים ועגיל כמו של תום?

kingnothing1

New member
לא מאמין בעגילים.. אז לא..

אלא אם כן הן על פרטנרית ואז זה לא משנה איפה...

kingnothing1

New member
ו22?

אמרתי 21..? נהייתי כמו האמהות הצעירות שיום לפני יומולדת 30 הן עוד אומרות "אני בשנות העשרים לחיי.." חחח ותכלס פגשתי כמה כאלה שכמעט והפכו אותי למילפיונר... (המצאתי מילה חדשה שמישהו ישלח אסמס לאבן שושן") דודו

little WhiSper

New member
ברוכה הבאה החופ"ל ../images/Emo8.gif../images/Emo122.gif

אני אדווה, מתל אביב... ובהחלט ריגשת.

V O L T A

New member
לא רשום...פשוט עכשיו יש בבסיס

2 פלוגות עם בנות...ד' וג' אז הימרתי חחח... אני לא החופלת של פלוגה ג' אני של ב'...אבל אם תשאירי שם ושם משפחה אני אנסה לקמבן אותך עם אבירן החופל שלך... דרך אגב מי המפקדת שלך?

V O L T A

New member
לא..אנחנו בסוג של פגרה...הבסיס יתמלא ב...

מה שידוע כ"אוגוסוט השחור" אני בכל אופן מקבלת טירונים ב8 באוגוסט לערך...

למעלה