שיט, זה אומר יותר מטלות
V V O L T A New member 21/7/07 #47 תגידי תודה שלא התגייסת לפני חודש כי אז... היו 2 פלוגות בלבד בכל הבסיס...שלי ועוד פלוגה ואכלנו כולנו (טירונים וסגל) כ"כ חרא בגלל זה... את יחסית במצב טוב כרגע...
תגידי תודה שלא התגייסת לפני חודש כי אז... היו 2 פלוגות בלבד בכל הבסיס...שלי ועוד פלוגה ואכלנו כולנו (טירונים וסגל) כ"כ חרא בגלל זה... את יחסית במצב טוב כרגע...
ב בהמה אדומה New member 20/7/07 #37 אדווה!!!11../images/Emo88.gif דחוף שימי תמונה שלך על מדים! [די.. זה כזה מוזר לי.]
V V O L T A New member 20/7/07 #38 אני לא בבית אז אין לי תמונה ואני צריכה... שם משפחה מעבר לאדווה כדי שאני אוכל להגיע אלייך
V V O L T A New member 20/7/07 #40 חח אופסי לא שמתי לב לכינוי...מה שחוסר שינה.. עושה לאנשים חחחחחחחחחחחח
L little WhiSper New member 20/7/07 #43 לך זה מוזר? ../images/Emo10.gif וככה את מכירה אותי ענבר? מצטלמת כזאתי? עדיין לא הצטלמתי, ראשון בבוקר לפני שאני אצא אני מקווה שאני אספיק...
לך זה מוזר? ../images/Emo10.gif וככה את מכירה אותי ענבר? מצטלמת כזאתי? עדיין לא הצטלמתי, ראשון בבוקר לפני שאני אצא אני מקווה שאני אספיק...
2 2shahar New member 20/7/07 #31 וואו! אני לא בת 19, אבל גם לי הייתה תקופה שהרגשתי ש"נרפאתי".. הצלחת לתאר את זה מצויין! ברוכה השבה אני שחר..
וואו! אני לא בת 19, אבל גם לי הייתה תקופה שהרגשתי ש"נרפאתי".. הצלחת לתאר את זה מצויין! ברוכה השבה אני שחר..