חדשה פה...סופסןף

ארגו 7

New member
חדשה פה...סופסןף../images/Emo9.gif

שלום לכולם! אני חדשה כאן, ובכלל בכל העניין של זינה - התחלתי לראות לא מזמן - והתמכרתי.... כבר כמה שבועות אני קוראת את ההודעות, ואני חייבת לומר שהפורום מעולה - נראה שכולם כאן מעריצים אמיתיים של זינה! בכל מקרה, ניסיתי לכתוב הודעה משלי, ובגלל שאני לא ממש מתמצאת בכל הדברים האלה לקח לי זמן עד שהצלחתי, אבל סוף-סוף אני כאן... נראה לי שאני בין הזקנים בפורום - אני בת 20, חיילת משוחררת, ורק עכשיו יצא לי להתחיל לראות זינה, וכמו שאמרתי - התמכרתי, אני חושבת שהסדרה מדהימה, הדמות של זינה היא הדמות הנשית הטובה ביותר שראיתי בטלוויזיה - אשה חכמה חזקה ועצמאית שעושה מה שהיא רוצה בלי להתנצל ובלי לחשוש... אבל האמת היא שהדבר שהכי התחברתי אליו הוא מערכת היחסים של זינה וגבריאל - זה הדבר הכי יפה שיכול להיות בין שני אנשים, ולא נותר לי אלא לקוות שיום אחד גם אני אמצא אהבה כזאת... לצערי רק התחלתי לראות את הסדרה והיא כבר הסתיימה (
)... אבל אני משלימה את כל מה שחסר לי בביפ... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם תענו לי
: 1. זינה היא דמות אמיתית במיתולוגיה היוונית כמו הרקולס לדוגמא, או שהיא דמיונית? 2. אתם מאמינים בכל הקונספט של SOULMATES? אני מאוד רוצה להאמין אבל עדיין לא פגשתי מישהו/י כזה... 3. כמה סוגים של שאקראם היו לזינה? 2? 4. איפה נמצאת ארגו חצי מהפרקים? היא פשוט נעלמת לכמה פרקים ופתאום מופיעה בפרק אחר?!?! 5. ניף - איפה את? אני מחכה לקרוא את הביקורת שלך על FIN 2 - את חסרה! זהו בינתיים... אני מקווה שעוד תשמעו ממני... נ.ב. גבריאל - תתחדשי על הקעקוע!

ארגו 7

New member
עוד שאלה...../images/Emo163.gif

נזכרתי בעוד שאלה... מישהו נכנס כאן לפעמים לצ´אט? כי נכנסתי מלא פעמים ותמיד הייתי שם לבד...

ארגו 7

New member
אחרון ודי../images/Emo9.gif

תסלחו לי אבל בכל הזמן הזה שניסיתי לכתוב ולא הצלחתי חשבתי על הרבה דברים... מישהו שם לב שלקראת סוף הכתוביות בסיום כל פרק יש מין משפט שהוא פראפרזה על משפטים כמו "במהלך צילומי הסרט לא נגרם נזק לבעלי-חיים בלה בלה בלה..."? דוגמאות: בסיום FIN 2 היה כתוב - "זינה נפגעה בצורה בלתי הפיכה (קבועה) במהלך צילומי הפרק, אבל היא שמרה על רוח גבוהה" (משהו כזה - תרגום חופשי שלי...) בסיום THE DELIVERER היה כתוב - "למרות שבעלי החיים היו עדים לכך שגבריאל ילדה את הופ, לא נגרם להם נזק". בסיום THE DEBT 2 - "מערכת היחסים של זינה וגבריאל נפגעה במהלך צילומי הפרק (למרות שגבריאל עדיין לא יודעת זאת)" בסיום LOOKING DEATH IN THE EYE - "המוות כמעט מת במהלך צילומי הפרק". ואלה מעט הדוגמאות שקלטתי (ברוב הפרקים שהקלטתי חתכתי את הכתוביות). בכל מקרה, יכול להיות שזה דבר ידוע לזינאים ותיקים שכמותכם, ורק אני מתלהבת, אבל אם לא - אז שווה להסתכל - אלה משפטים מלאים בהומור עצמי - וזה מקסים לדעתי!

shiRan WP

New member
היייי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בשוק, פשוט בשוק אני ה-מו-מה גיליתי משהו שלא ידעתי!!! דיסקליימרים, נעים להכיר

xena son

New member
הייי!

היי מה המצב? אני נכנס לפעמים לצא´ט רוצה להיפגש? מה יש לך על זינה?

ארגו 7

New member
בשמחה...../images/Emo39.gif

אני אשמח להפגש בצ´אט... מתי אתה נמצא שם בדר"כ? ולשאלה שלך - אין לי כלום על זינה!!! כמו שאמרתי בהודעה הראשונה שלי, אני ממש חדשה בכל העניין (רואה את הסדרה רק חודש בערך), וחוץ מזה, אני מרגישה את עצמי כבר די זקנה - בת 20 ועדיין מכורה לטלוויזיה, אז כדי למזער את הנזק אני מוותרת מראש על מרצ´נדייז וכו´ - הספקתי במהלך החיים להוציא מספיק כסף על הדברים האלה... אולי חוץ מהפסקול של הסידרה שממש בא לי לקנות, אבל נראה לי שדי בלתי אפשרי להשיג אותו בארץ... בכל מקרה, התחלתי בחיפושים! אבל חוץ מכל הדברים האלה - יש לי המון המון המון אהבה לזינה וזה מה שחשוב, לא?

gabrielle

New member
ארגו...

אפשרי להשיג את הפסקול של הסידרה בארץ... אני הזמנתי מטוואר ריקורד את כולם... כמובן שזה עוד לא הגיע, אבל - זה אפשרי להשיג אותם בארץ... בהרבה חניות דיסקים..

ארגו 7

New member
תודה...

האמת היא שרק התחלתי את החיפושים... אבל את נותנת לי תקווה! דרך אגב, יש לך אולי המלצה איזה מהם הוא הטוב ביותר? (קצת יקר לקנות את כולם). שמעתי את השיר של זינה וגבי WE CAN WORK IT OUT והוא מקסים. על איזה פסקול הוא נמצא? לוסי ורנה שרות בו באמת?

*neta*

New member
לוסי שרה רנה לא,

והשיר היה אמור להיות בפרק...עריכה סופית החליטה שלא

shiri_b

New member
שיר יפה אבל תחשבי.....רנה

לא שרה שם......וזה סתם שהם צריכים להתאים תנועות שפתיים ואנחנו במילא יודעים שזאת לא היא.... לא מספיק שכולם שרים והיא עומדת ומחייכת? אבל יהיה נחמד לראות את זה

xena son

New member
היייי!

רוצה בשעה 16:00? בת כמה את? מאיפה את? יש לך אי סי קיו?את אוהבת את זינה כאילו רק חודש מהעונה השישית? את רוצה אני יעדכן אותך מה קרה בכל העונות

ארגו 7

New member
בעיה...

אני לא יכולה עכשיו להיכנס לצ´אט - אני שומרת שבת ואני צריכה לעשות עוד כמה דברים לפני שבת, אז בדיוק התכוונתי לצאת מהמחשב... מצטערת, בפעם אחרת אבל! ולשאלותיך - אני בת 20, אני גרה בישוב קטן ודתי בדרום (מרכז שפירא, ליד אשקלון). אין לי אי סי קיו.מהעונות של זינה ראיתי רק בערך חצי מהשישית (אולי קצת יותר), ומהחצי של השניה שמשודרת בביפ עד מה ששודר עכשיו... תודה על ההצעה לעידכון, אבל הבנתי שבביפ ישדרו עד העונה החמישית, אז אני מעדיפה לחכות ולראות! תודה בכל מקרה
טוב אז זהו בינתיים, להתראות ושבת שלום! אה כן, ותספר לי קצת פרטים על עצמך!

gabrielle

New member
היי,ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני מסכימה איתך בנוגע למה שאמרת על זינה וגבי- באמת אין דבר יותר יפה מזה.. עכשיו... תשובות לשאלות שלך: 1. זינה היא דמות דמיות , היא לא היתה קיימת במיתולוגיה היוונית. 2. אני מאמינה בנשמות תאומות, לא פגשתי את שלי, אני לא חושבת שאני אפגוש, אבל אני מאמינה בזה בכל ליבי:) 3. 2 סוגים של צ´קראם. בפרק השני של העונה ה-5 CHAKRAM הצ´קראם הישן הופך למחודש... 4. אני מניחה שהיא משאירה אותה באיזה חווה...? :) אבל בעונה ה-5 ארגו מתה והסוסה שזינה רוכבת עליה זאת הבת של ארגו. בנוגע לקעקוע - תודההההההההה :)

shiRan WP

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מה נשמע?? אני שירן,בת 16 ברוכה הבאה לפורום אני ינסה לענות לך על השאלות 1. זינה היא דמות דימיונית
מבוססת על גיבורים מהמיתולגיה 2.אני מאמינה, זינה וגבריאל חברות טובות, וקשר כמו שלהן עוד לא ראיתי למרות שאני שיפרית 3. היו לה 2 סוגים, השני יותר מגניב לדעתי:) 4. כן גם אני לא הבנתי את זה אני מתה על ארגו הלוואי ולי הייתה סוסה כזאת, בינתיים אני יאלץ "להסתפק" בסוס חמוד לבד ויפה (קצת שמן) שנקרא סטאר, אני רוכבת עליו כל יום שבת (קצת סטינו פה מהנושא:), אז..) 5. ניפ תענה על זה...;) 6. אין שש, אז אממ ברוכה הבאה;)))

ארגו 7

New member
תודה../images/Emo24.gif

תודה על קבלת הפנים - חמודות!!
שירן - גם אני מתה על סוסים אבל לצערי זאת אהבה לא מממומשת... איזה כיף לך שיש לך סוס! אה, ותודה על התשובות שלכן!

shiRan WP

New member
../images/Emo15.gif

אין לי סוס:( לצערי הרב, סטאר החמוד עולה המון כסף, כשיהיה לי אני יקנה אותו:) אמממ, את יכולה ללמוד לרכב על סוסים, זה ממש כייף אני פשוט מכורה לזה, אם פעם תהיה לי סוסה (בחווה שתהיה לי בניו זילנד)- כן אני יודעת, ממש חלומות בהקיציס, אני אקרא לה ארגו

hilabg

New member
החלומות שלך הם ממש כמו שלי../images/Emo12.gif שירן

רק אני מקווה ששלי לא יתבררו כחלומות בסופו של דבר, כי אני כנראה עוברת לניו-זילנד עוד שנתיים. (בלי לפתוח פה לשטן)

למעלה