חדשה פה...סופסןף

shiRan WP

New member
../images/Emo6.gif

זהו, אבל אני יודעת שזה חתיכת טיול אז אני כבר התחלתי לחסוך!!

LLRO

New member
אם כבר עסקנו בארגו...

אני היחידה בעולם שחושבת שהיו צריכים לפתח יותר את הקשר של זינה לארגו? זינה מאוד קשורה לארגו אבל כמעט אף פעם לא מראים את זה. חבל... ואולי אני נשמעת קצת מתנשאת אבל למה הם לא נותנים ללוסי כמה שיעורי רכיבה, אני יודעת שהיא רוכבת מאז שהיא הייתה ילדה אבל מאז שהיא הייתה ילדה השתנו כמה דברים, כן כן אנשים, יש שיטה לרכב על סוסים בלי להרביץ להם. למה את רוצה את ארגו? אני מאוד אוהבת את אותה אבל אני מכירה סוסים הרבה יותר מדהימים ממנה (חוץ מהעובדה שהיא לא אמיתית...)

Niff74

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo54.gif

1. ודאי שזינה אמיתית! כמובן שהעובדה שהיא לא מופיעה באף ספר הסטוריה היא קונספירציה של הרקולס שרצה להשאיר את כל מעשי הגבורה לעצמו... 2. אה... לצערי לא... (כמו שפירטתי ב-WFC...) 3. 2. עד הפרק "צ´אקראם" (עונה 5 פרק 2) וממנו... 4. באורוות המלכותיות של קורינת´, אם תשאלי אותי 5. הנה אני! אהממ.... סליחה על העיכוב, אבל הביקורת על FIN2 בוא תבוא... ותודה על המחמאה!

*זינה*

New member
היי, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ובאשר לשאלותייך: 1. ניפ הוציאה לי את המילים מהפה. השוביניסט הזה...
2. כן כן וכן! אני מאמינה ברעיון ה - Soulmates לחלוטין!!!
האם מצאתי את ה*סולמייט* שלי - אני מאמינה שכן. אני יודעת שכן. בחיים שלי לא הרגשתי ככה כלפי מישהי.
3. נו טוב... כבר ענו לך, אז אני רק אוסיף תמונות... 4. ארגו - שוב, אני בדעתה של ניפ. או שהיא החליטה שנשבר לה מהקפיצות בזמן והתפטרה. לסיכום (ללא קשר ממשי להודעה) - ברוכה הבאה לפורום!!!

*זינה*

New member
והצ´אקרם השני... ../images/Emo13.gif

אוקיי קרה לי עכשיו דבר מפחיד... הפורום השתנה!!! כל השמות היו בצבע כחול חוץ מכמה שהיו בסגול, הכתב לא היה "אריאל" אלא "דויד"... הפורום היה מכוער!!!
וזהו, השתנה חזרה...

THANATOS

New member
אתם עוד תסקלו אותי בגלל זה אבל...

עדיך שזינה (והיא אכן כך לאחר מחקר מעמיק בספרי מיתולוגיה ופולקלור) תהיה דמות דמיונית. אני התחלתי לראות את הסדרה בזכות העובדה שהיתה "סדרת בת" של הרקולס, אולם ההבדל היחיד בינהם (בנושאנו כמובן) הוא שב"הרקולס" אסור לחרוג מהסיפורים הידועים עליו, שכן הוא דמות "אמיתית" בהסטוריה היוונית ולכן כל שינוי נחשב חטא מכל הבחינות הספרותיות. לעומת זאת בסדרה "זינה" מותר לעשות הכל, החל מלהרוג ולהחיות אותה עשרות פעמים (והיא עוד תחזור, אתם תראו!) וכלה בלהרוג את האלים היווניים. הכל הולך כשהדמות היא דמיונית כי אין מגבלות יוצרים, אין גבולות לדמיון ואין אף אחד שיכול לעשות משהו נגד זה... ותחשבו על זה... (_______MORT נ.ב: "לצערי" אני לא אוכל לקרוא ולהגיב במשך השבוע הקרוב בפורום כי אני נוסע לאילת (קורס צלילה- הכנה לניו זילנד) ובצער וכאב רבים אני אאלץ לאחל לכולם עוד היום שנה טובה ו
!!!

*זינה*

New member
וואו תהנה!!! ../images/Emo24.gif

ושיהיה בהצלחה!!
תמונה... *לא נושמת*... מ-א-י-פ-ה ה-ש-ג-ת א-ת ה-ת-מ-ו-נ-ה ה-ז-א-ת-?-!
וכמובן... יש עוד?

*זינה*, התמונה המדהימה הזאת

היא תמונה שהציירת המוכשרת לוצ´יה ציירה לעונה השביעית הסאברית, אם את רוצה עוד תמונות כאלו <ויש עוד מדהימות!
> תגידי לי, אני אצרף את הלינק...

ארגו 7

New member
חסרת נשימה...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואוו!!!!!!!! האתר הזה מדהים! שמישהו ישלח אותו לרוב, שיקבל קצת רעיונות!!! חוץ מזה, הציירת הזאת מוכשרת בטירוף...

shiRan WP

New member
אני בשוק אני בהלם

הציירת הזאת מוכשרת חבל´ז שתעשה קצת ציורים של זינה ושל ארס

כן, כלומר, לוצ´יאה מציירת מדהים

אבל ההתמקדות שלה במיינטקסט וספיציפית ב- "עונה השביעית" (שתסלחו לי גורמת לי לרצות להקיא מעצם קיומה) קצת מוגזמת...

*זינה*

New member
מסכימה איתך לחלוטין../images/Emo70.gif

לא קראתי את העונה השביעית (והבנתי שיש גם שמינית?) ואחרי שראיתי איזה תמונות היא מציירת, אני גם לא חושבת שאני אקרא... נראה שמשהו מוגזם לחלוטין קורה שם ואני לא אוהבת את זה... אני לא רוצה לקרוא מחשש שזה יהרוס לי את הדמות של זינה (תקנו אותי אם אני טועה!) חוצמיזה שאני לא חושבת שיכלו לסיים את הסדרה בדרך אחרת ואני לא קונה פנפיקים להרגעה עצמית... סורי זו רק דעתי.
התלהבתי בכ"ז מכמה ציורים ממש נחמדים שלה - כמו זה המצורף. מישהו אולי יודע באיזו טכניקה היא מציירת? ז"א - זה נראה כמו צבעי מים אבל יש בזה גם משהו אחר שקשה לי להצביע עליו. יש רעיונות?

אמרת את זה יפה.

כלומר, אני סאבר עד הסוף, אבל אני כאמור סאבר, לא כפי שאנשים מסויימים היו קוראים לזה- "מיינר" (מלשון מיינטקסט). כלומר, המערכת יחסים שיש לזינה וגבריאל היא מהממת, ועד כמה שזה נוגע לי מה שאנחנו רואים זה מה שיש, אבל נתון לפרשנות. כלומר, כמו שאמרת את זה - "פנפיקים להרגעה עצמית" זה לא בשבילי... לי זה נראה כמו חוסר יכולת להשלים עם זה שהסדרה נגמרה, ונגמרה לא כפי שהם היו רוצים. אבל זאת הסדרה, זה מה יש, צריך לחיות עם זה. הציורים של לוצ´יאה מהממים, אבל חלקם הציקו לי קצת במייניותם (ומיניותם)... וזה לא שלא ראיתי דברים כבר בעבר, כדוגמאת הציורים של "אנג´ליק" שמציירת אלט, אבל אולי פשוט העובדה שלוצ´יאה מציירת כלכך מדהים שזה פתאום מתחיל להראות אמיתי וזה מלחיץ אותי
-אלעד

*זינה*

New member
אנג´ליק??../images/Emo8.gif

הממ... מזכיר לי ניקניים של מישהו... מי זה היה...??
תוכל אולי לתת קישור? אני לא מכירה אותה. פחחח מיינר... כינוי מצחיק...

למעלה