חדשה פה...סופסןף

קישור? קצת בעיה, כי האתר שלה נודד

אבל הנה תמונת דוגמה (מאלה שאפשר לפרסם בפורום PG13, כי את רוב התמונות שלה אי אפשר).

*זינה*

New member
אוי זה חמוד! ../images/Emo13.gif

בסדר, תודה בכל מקרה.
לא חושבת שהייתי רוצה לראות משהו יותר נועז מזה...

canimal

New member
לא יודעת כמה זה קשור, לדעתי..

בהתחשב בשינויים הכמעט מזעזעים בסיפורים כמו של קיסר וקליאופטרה ודויד וגוליית..! אם הם יכלו ללכת עד כדי כל רחוק הם יכלו לעשות את זה עם הרקולס. ההבדל לדעתי הוא שהרקולס פשוט נועד להיות יותר נכון מבחינה היסטורית או מה שזה לא יהיה.. יותר בנאלי.ולא רצו להתעסק עם נוסחה שעובדת. לא נראה לי ש"חירות ונכונות כתיבתית" היו קשורים. זה סך הכל סדרת טלויזיה והמניע הוא כסף לא מוסר. אולי אתה צודק אבל.. אני בספק שהם לא עשו את זה כי "הם לא רצו לבלבל צעירים מבחינה ספרותית".. חוצמיזה לא היה את כל הסיפור המצוץ מהאצבע על הדרואידים ומדיגן ות´ור בהרקולס? וכו כו´..

מצוץ מהאצבע? סליחה, אבל זה היה

מבוסס על מיתוסים אמיתיים ויפים של המיתולוגיות הנורדיות והצפוניות למיניהן. הטרילוגיה הנורדית של הרקולס היתה מהממת ביופיה וסיפורה, וכל מה שקדם לה ובא בעקבותיה גם היה מקסים. זאת בהחלט העונה בין הטובות והבוגרות ביותר של הרקולס, שהיא לרוב היתה סדרת קומדיה (אם כי קומדיה ממש לא רעה, יותר הומור עצמי כזה), אקשן טפשי ודרמה מזוייפת. בעונה החמישית הרקולס הפכה לסדרה רצינית עם מוטיבים בוגרים ומעניינים, והפסיקה להיות (לפחות לקצת זמן) סדרה של "העלמה במצוקה" ו- "הגיבור השרירי" שמציל אותה. בעונה החמישית גם היו כמה קומדיות מתוחכמות ולא רעות בכלל (מה שעוד התחיל בעונה הרביעית) כמו האוברים והיקומים המקבילים, ובקיצור, לקראת סופה הסדרה התחילה קצת להתבגר, ולקחת את עצמה פחות ברצינות (שזה דבר טוב).

canimal

New member
בסדר אבל הרקולס לא עזר לתור

במיתולוגיה הנורדית, נכון?

canimal

New member
אז מה הוויכוח? הסיפור מומצא בדיוק

כמו סיפורי קליאופטרה או דויד וגוליית בזינה. מה אתה מתעצבן?

shiri_b

New member
טוב, ענו לך על השאלות אז

נשאר לי רק לומר ברוכה הבאה!!

ארגו 7

New member
../images/Emo25.gif

תודה לכולכן! אתן מקסימות... דרך אגב, היתה לי טעות בהודעה על הדיסקליימרים (ניף - למדתי משהו...) - המשפט שכתבתי בפרק THE DELIVERER היה בעצם ב- GABRIELLE´S HOPE... טעות של מתחילים... המשפט הנכון זה משהו על זה שגבריאל נצלתה יותר מדיי, ושהמפיקים ממליצים להוסיף רוטב ברביקיו כדי למצות את הטעם של הפרק - (תזכרו בה עפה מעל המזבח של דייהק עם האש והכל...) הזוי לחלוטין אבל מצחיק...

למעלה