חדשה פה

2STRIPE

New member
חדשה פה ../images/Emo13.gif

היי אנשים! אני עמית בת 14 רוכבת אינגליש קפיצות בחוות אמיר על טוסטרייפ המושלמת
מקווה להשתלב!

belledejour

New member
אה ו..

תביאי לי פופיס וספריינג מהג'ונגול באגלטונים ולגיל, ואיך קוראים לשיר הזה? תגידי מונסון של טוקיו מיו מיו? תכירו כולם את מילון עמית בהוצאת חברת אמיר ב=ע=מ........... עמית חולה עלייך נשמה

favory

New member
עמיתוש!!

ברוכה הבאה והשתלבות נעימה!! אוהבתותך המוןןןןןןןןןןןןן............!

גולע

New member
שלוםםם

אני גל , רוכבת אינגליש-קפיצות בחוות צח
בקרוב חצי פנסיון על שלוקיי החחתתייכיי
. השתלבות מהנה
. תמונה מהרודאו שהיתי במונטנה--->

גולע

New member
לאא..

מה קשוורר?! זה המקום שהכי אי אפשר להגיידד שמתעללים בסוסים!?!!!?!? מונטנה? המקום שכול סוס חולם להיות בו! מה שניה שהבן אדם על סוס לא מאולף והוא עף ?! אני לא חושבת ככה!

פףף את רוצה להגיד לי שאת נהנת לראות את הסוס

האומלל והמפוחד מעיף את הרוכב? HELLO?! זאת ה.ת.ע.ל.ל.ו.ת וממש לא כל סוס חולם להיות שם.

גולע

New member
אממ

יש לי שאלה? אם את רוכבת אינגליש קפיצות או דרסז'.. הסוס עושה מסלול שלם אפילו אם לא בא לו לקפוץ!! ואת מחיייבת אותו לקפוץ את זה והאנרגיה שהוא מוציא במסלול הזה היא פי 9999999 יותר קשה מלרוץ ולהיות חופשי כמה שניות בתוך המגרש.. ואם את רוכבבתת דרסז'.. אז הסוס רוצה לרוץ בקצב שבא לו לא בא לו להתכנס לא בא לא להתכופף אבל מה לעשות את רוצה ואם הוא לא יעשה מה שאת צריכה הוא יקבל שוט נכון!? את חושבת שזה יותר טוב מלעשות מה שבא לסוס ולהעיף את הרוכב מאשר לעשותסיבוב קפיצות או דרסז'.?! ורואים שאת לא היית במונטנה כי כול סוס שם באחו עם מלא סוסים אחרייםם בדשא ירוקק וכול חלומותיוו שם

shirli0811

New member
גם כשאת עולה על הסוס לשיעור דראסז'/קפיצות

זה התעללות. גם שסוס נמצא בתא סגור ולא כל הזמן במרעה עם סוסים אחרים זאת התעללות. לאלף סוס בכל דרך שהיא זאת התעללות, כי הסוס לא בטבע. זה עוד סטיגמה כמו הסטיגמה שתמיד סוסי מרוצים מקבלים סמים ולא מטופלים טוב, לא נכון בכלל.

shirli0811

New member
באותו אופן שאת משווה שהרודיאו יותר גרוע

מקפיצות, האנשים שעוסקים ברודאו מאמינים שהקפיצות הם התעללות הרבה יותר מרודיאו..

גולע

New member
תוודה ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

תמונה שלל יום לפני התחרות של השבועיםםם -->

ToryMaster

New member
same thing

כל רוכב צריך להכיר בזה שלא משנה כמה טוב הטיפול שהסוס שלו מקבל, זה עדיין לא הייעוד המקורי שלו, לא הטבע שלו, ולפיכך כל סוג של רכיבה הוא התעללות.

למעלה