חדשה פה

SILVER LADY

New member
כמו שאת חושבת שרודאו זה התעללות ולא עושה

את זה.אלא רוכבת דרסאג' וקפיצות[תקני אותי אם אני טועה , פשוט לא בטוחה] הם חושבים שקפיצות זה התעללות ובגלל זה לא עושים את זה.

shir308

New member
זה לא משנה

כבר שאתה עולה על הסוס ומכריח אותו לקפוץ או להיתכנס או כל דבר אחר זאת התעללות (מסוגים שונים אבל...כן) זאת דעתי לפחות

בילי28

New member
צודקת

האמת היא שלמרות שאנחנו אוהבים סוסים אפשר להגיד שיש ברכיבה עליהם משום ניצול - התעללות לא - אבל ניצול כן. הדבר נכון גם בנוגע לשאר בעלי החיים בעולמנו. כמעט אין תחום שבו האדם לא מנצל את בעלי החיים. אז - למרות שיש כאן סתירה בין האהבה לסוסים והניצול שלהם ברכיבה, הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות - ורובנו עושים- לתת את מקסימום הטיפול הדאגה והאהבה לבעל החיים הנפלא הזה

fliperit

New member
כל דבר שהוא לא טבעי הוא התעללות?

גידול כלבים בבית זה התעללות? (זה לא בדיוק טבעי) אני מסכימה עם סוסונת משוגעת. רודיאו, עם כל כמה שהוא מושך את העניין, הוא התעללות לשמה. באימון נכון הסוס לעולם לא נמצא במצוקה נפשית. ברודיאו הסוסים במצוקה נפשית כל הזמן.

lereran

New member
עמית!!!!

ברוכה הבאה לכאן, סוףסוף באמת... חחח כל חוות אמיר כאן אני רואה!! השתלבות נעימה אוהבתותך!!!!!!!!! ואמממ נראה לי שאני לא צכה להציג תצמי

MONTIR

New member
שלום[=

הי, אני עדן עוד מעט 15, רוכבת אינגליש בחוות משה עוד מעט 5 שנים.. אממ יש לי שני סוסים: מונטיר
9

SILVER LADY

New member
הייי :]]

מאי[ה]
בת 15, רוכבת באושה כבר 6 שנים,קפיצות ודרסאג' :] מתחרה במטר עשרה :] ויש לי את שייני:]]

shirli0811

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אני שירלי, רוכבת ב"חוות הסטייל" ,אינגליש-קפיצות. תהני לך

חריקת

New member
היוש

אני מושון אבל כולם קוראים לי ג'ונתן אבל קוראים לי משה התבלבלת? סתם צוחקים אתך אני משה רוכב באושה על מדונאלדאק חתיכים!!

SUFA theOUEEN

New member
ברוכה הבאהה

היי אני גל..באוקטוברר בת 15 רוכבת בכפר שמואל ובאייל אינגליש קפיצות.. ויש לי את סופה

למעלה