היי!! אני מיה בת 14 רוכבת אינגליש- קפיצות בקליפורניה.. השתלבות והתמכרות נעימה..
M MAYA 4827 New member 20/8/07 #48 היי!! אני מיה בת 14 רוכבת אינגליש- קפיצות בקליפורניה.. השתלבות והתמכרות נעימה..
S SoosKatan New member 20/8/07 #55 היי =) שלום עמית, אני ליאור. אני בת 15,עולה ל-י' רוכבת ווסטרן בחוות גליל ים [בהרצליה]. אני שייכת ליצורית המדהימולה הזה ->
היי =) שלום עמית, אני ליאור. אני בת 15,עולה ל-י' רוכבת ווסטרן בחוות גליל ים [בהרצליה]. אני שייכת ליצורית המדהימולה הזה ->
נ נעם212 New member 20/8/07 #56 ברוכה הבאה אני נעם , בת 13 וחצי רוכבת דרס'ז במרחב הפתוןח (כ"ש) השתלבות נעימה וממכרת
ק קפלניתתת New member 20/8/07 #59 וולקאםם!! שיר, 13.5 רוכבת אינגליש בכפר שמואל.. יש לי את נייטמרר השתלבות קלה ומהירה
2 2STRIPE New member 20/8/07 #61 איזה חתיך! ../images/Emo99.gif הייתה לנו סוסה בקיבוץ כשהייתי קטנה אבל מכרו אותה ביחד עם עוד אחת והיא ממש דומה לו! או שהוא ממש דומה לה... (אגב, אני קיבוצניקית.. גאה.. חחחח)
איזה חתיך! ../images/Emo99.gif הייתה לנו סוסה בקיבוץ כשהייתי קטנה אבל מכרו אותה ביחד עם עוד אחת והיא ממש דומה לו! או שהוא ממש דומה לה... (אגב, אני קיבוצניקית.. גאה.. חחחח)
G GiTaN New member 21/8/07 #63 עמיתוווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!! איזה כיף!!!!!! גם את הצטרפת!!!!!! השתלבות נעימה ומאאאאאאאאאאאגניבה!!!! לאב יו.. P.S מעניין מאיפה יש לי תמונות שלך... שכולם יראו איך את ניראת עם טוסטוס P: --->>
עמיתוווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!! איזה כיף!!!!!! גם את הצטרפת!!!!!! השתלבות נעימה ומאאאאאאאאאאאגניבה!!!! לאב יו.. P.S מעניין מאיפה יש לי תמונות שלך... שכולם יראו איך את ניראת עם טוסטוס P: --->>
2 2STRIPE New member 21/8/07 #66 טוסטוס!! ../images/Emo99.gif מחר אני רואה אותה P: תמונה חמודה אבל יש יותר טובות... זה היה חיבוק כיפי P:
טוסטוס!! ../images/Emo99.gif מחר אני רואה אותה P: תמונה חמודה אבל יש יותר טובות... זה היה חיבוק כיפי P:
ס סוסונת Nשוגעת New member 21/8/07 #67 וואו הם תאומים../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif [הצבע שלו כמו שלה, אולי טיפה יותר כהה. בתמונה זה היה בלילה] אותו גובה אותו פרצוף אותו צבע
וואו הם תאומים../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif [הצבע שלו כמו שלה, אולי טיפה יותר כהה. בתמונה זה היה בלילה] אותו גובה אותו פרצוף אותו צבע
2 2STRIPE New member 21/8/07 #73 ממש לא! הוא היה מת להיות כמו טוסטוס היא הרבה יותר יפה...! אולי בצבע קצת.... מחר אני ישים יצלם אותה ויראה לך תמונה של כולה...!
ממש לא! הוא היה מת להיות כמו טוסטוס היא הרבה יותר יפה...! אולי בצבע קצת.... מחר אני ישים יצלם אותה ויראה לך תמונה של כולה...!
ס סוסונת Nשוגעת New member 21/8/07 #75 למה את רעה?? ../images/Emo10.gif ../images/Emo3.gif הם ממש נראים אותו דבר, לפחות לפי התמונה ששמת
ס סוסונת Nשוגעת New member 21/8/07 #77 ים.. :] סוס חמוווד וכזה שובב.. היתה פעם שהייתי בתא שלו והסתובבתי שניה לכיוון הדלת ואחרכך שהסתובבתי אליו חזרה קלטתי אותו ממש מאחורי והוא נעמד על 2 החמוד הזה
ים.. :] סוס חמוווד וכזה שובב.. היתה פעם שהייתי בתא שלו והסתובבתי שניה לכיוון הדלת ואחרכך שהסתובבתי אליו חזרה קלטתי אותו ממש מאחורי והוא נעמד על 2 החמוד הזה
2 2STRIPE New member 21/8/07 #78 חמוווד!! אבל טוסטוס הרבה יותר בהירה ממנו... אולי פעם היא הייתה דומה לו כי היא הבהירה.......