חדשה פה...
מציגה את עצמי + שאלות

../images/Emo51.gif

באמת קבוצה לא פשוטה, יש הבדל בין חניכים עם פיגור קל, שהרבה יותר קל להלהיב אותם ולגרום להם לשתף פעולה וגם רמת ההבנה שלהם הרבה יותר גבוהה, לעומת חניכים בעלי פיגור בינוני, אבל זה מאוד יפה שעם כל הקושי בכל זאת מצליחים להפעיל ולשלב גם חניכים כמו שלי וחבריה... האמת בשנה שעברה כשהפרויקט הזה התחיל באמצע השנה, לא כל כך האמנתי שזה ילך, לפחות מבחינתה של שלי, הסכמתי לתת לזה צ'אנס ולנסות, אבל לא חשבתי שהיא באמת תצליח להשתלב... היא עדיין לא לגמרי השתלבה, אבל זה לוקח זמן, כמו עם כל שינוי שהיא עוברת בחיים וזה קשה לה ולוקח זמן עד שהיא מתרגלת... אבל כיום אני יותר מאמינה בפרויקט הזה ובמדריכות המקסימות שלה ונראה לי שעם הזמן בקצב שלה וברמת המסוגלות שלה, בסופו של דבר היא כן תשתלב...

Meital GW

New member
אני כ"כ מבינה את הקושי שלך לעצור ../images/Emo8.gif

זה כך גם אצלי ברגע שאני מתחילה לדבר על חינוך והוראה (מורה בשביתה
) האמת שאחותי הייתה שנה שעברה בצופים, אז אני מניחה שזה גם היה דרך פרוייקט צמי"ד, יש מצב? והיא ממש נהנתה שם והתלהבה כל פעם להראות לנו את המדריכות ואת החניכים ה"רגילים" - חברים שלה
אבל השנה היא יצאה מביה"ס ועברה לגור בדיור מוגן, אז כבר לא נמצאת בצופים. את נשמעת בחורה מקסימה וחכמה ואני גאה בך
על פעולתך בצופים ועם ילדים בעלי צרכים מיוחדים - זה מאוווד לא פשוט!!! כל הכבוד!

ח י ה א

New member
אני חייבת לציין

שקבענו לפני שנתיים פגישה בבית הספר של רועי עם נציגי צמי"ד והם פשוט לא הגיעו - מאוד התאכזבנו... למי אפשר לפעול בנושא על מנת לחדש קשר? מה גיל החניכים שמגיע לפעילות?

מיטל יקרה ברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה שהגעת אלינו, וכפי שאמרו לך חבריי- הגעת למקום הנכון. היכן מתגוררת אחותך? מי מפעיל את המקום? אקים? אשמח אם תישארי איתנו לאורך הדרך ואף תצטרפי למפגשי הפורום המתקיימים מעת לעת. אורית

Meital GW

New member
קודם כל - תודה ../images/Emo140.gif

וסליחה שלא הגבתי עד עכשיו, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך... שירשרת לחיה
בתשובה בשאלותייך... אנחנו אילתים ואחותי נמצאת בבית מוגן מטעם אקי"ם. היא נכנסה לבית בגיל 20 ולא 21 משום שהוא היה אממור להיסגר ואז לא היה מצליח להיפתח בית חדש והיא הייתה צריכה לעבור צפונה - אז ביקשו מההורים להכניס את הילדים שנה קודם כדי להבטיח את הישארות הבית וכך היה. לפחות היא לידינו באילת
הבית אמנם מנוהל ע"י אקי"ם, אבל המנהלות של המקום מתחלפות תכופות משום שאנחנו (המשפחות) לא מרוצים מהן בכלל!!! לדוגמא, המנהלת שנכנסה עכשיו לתפקיד נראית מוזנחת ומתלבשת בהתאם ואחד הדברים החשובים ל"ילדים" הללו זה דוגמא אישית לטיפוח עצמי (לא צריך דוגמנית, אבל לפחות להתקלח בבוקר, להתאים בגדים וכיוב').

הי חיה

אכן מאכזב שהם לא הגיעו לפגישה. ממש מוזר, כי יש רכזת צמי"ד בדרום שאמורה לרכז פעילות באיזור. אני אשיג לך את הטלפון שלה ואשלח לך במסר. לשאלתך- גיל החניכים נע מ-10 עד 21, כך שרועי בהחלט יכול להנות מאוד מהפעילות הצופית. אורית

ענתי271

New member
חיה

שלחתי לך מסר עם טלפון של מעיין מרכזת צמי"ד בדרום- היא תוכל לעזור לך.... בהצלחה

למעלה