חדשה פה

לושהה

New member
נוו אז בואי נתחלק בו../images/Emo3.gif

את האישה,ואני המאהבת. [וגם בשיר שלנו דובה בחר בקרין על פני לילי. וקרין היא המאהבת].

shanibu

New member
אני האישה, אני המאהבת. ../images/Emo3.gif

אני לא מתחלקת בבעלי. הוא שלי ורק שלי. [בגלל זה הוא בעלי] את יכולה להיות.... הממ... האקסית שלו [אתם תהיו זוג ליום אחד, ואז הוא יפגוש אותי ברחוב ויתחתן איתי. ואני אהיה המאהבת ביום הזה.]

לושהה

New member
לאלאלא. ג'יימס שלי.

אהמ.איפה כל מי שאוהבות את ג'יימס שיעזרו לי!?.אהמ. חוצמזה..את גם בקטע של דאגי,ומאט,ודייב. אני רוצה את ג'יימס.

shanibu

New member
היי! אני רוצה את ג'יימס!

חוצמזה שלג'יימס לא יפריע להתחתן עם דאגי ומאט ואולי עם דייב. ג'יימס הוא בעלי לעתיד ואנחנו בחיים לא ניפרד !!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמחה בשבילכם שהגעתם עד לפה. כבוד גדול. וג'יימס הוא בעלי. תתרגלו.

לושהה

New member
יודעת מה?

בחתונה שלכם אני יתנגד,ואז ג'יימס ייראה אותי ויתאהב. ואת תישארי עם דאגי/מאט/ואולי דייב
סיימנו תנושא.

shanibu

New member
ומה שבאמת יקרה...

את תגיעי באיחור לחתונה, כי המטוס שלך יתעכב [אלעל] [
] וכשתגיעי, אני וג'יימס כבר נהיה אחרי החתונה. ואז גם אם הוא יתאהב בך, הוא יזכר שהוא הבעל שלי.
עכשיו באמת סיימנו תנושא.

shanibu

New member
בכיף. אני אתן לך אותו ארוז עם סרט.

כי אני שונאת אותו. מכוער. טיפעש. קחי אותו לפני שאני [ז'תומרת, ורוניקה] ארצח אותו. מואחעחעחעחעחעחע

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo10.gif

הוו וול
|ילדמצארלי| סתמשאלה, וורוניקה יז?...

shanibu

New member
איך בודקים...

כשאת מרגישה שמישהו משתלט לך על המוח [ורוניקה למשל, משתלטת לי על העכבר וסוגרת לי חלונות] [או שהיא סתם גורמת להפסקת חשמל אחרי שגמרתי לכתוב את הפוסט (בבלוג שלי) הכי ארוך בתולדות האנושות, ולפני שאני שולחת אותו]

למעלה