הממממ....... לוידעת. כשממש מתחשק לך לרצוח את צ'ארלי. [24/7] [שונאת אותו]
S shanibu New member 27/5/06 #63 הממממ....... לוידעת. כשממש מתחשק לך לרצוח את צ'ארלי. [24/7] [שונאת אותו]
S shanibu New member 27/5/06 #66 מגניף לך. ../images/Emo3.gif רדי למטה אני מקווה שאת יודעת שלא באמת יש לי פיצול, אני סתם אוהבת את השם ורוניקה.
מגניף לך. ../images/Emo3.gif רדי למטה אני מקווה שאת יודעת שלא באמת יש לי פיצול, אני סתם אוהבת את השם ורוניקה.
Y Yely New member 26/5/06 #29 וווואווווו!!!!../images/Emo2.gif קחי את כולם... אבל אל תתקרבי אל מאט הוא שלי כבר ממזמן רואה, אפילו בחתימה : Mrs. Willis =]=]=]
וווואווווו!!!!../images/Emo2.gif קחי את כולם... אבל אל תתקרבי אל מאט הוא שלי כבר ממזמן רואה, אפילו בחתימה : Mrs. Willis =]=]=]
L LeeR4Ever New member 26/5/06 #35 ../images/Emo9.gif נאמ.. האמת שאנלי ממש בעייה אולי נעשה שהוא שבוע שלי שבוע שלך?
L LeeR4Ever New member 26/5/06 #37 ../images/Emo9.gif אוקיי יש רק בעייה אחת השמועה אומרת שהוא רוצה לעבור לגור בתאילנד .
L LeeR4Ever New member 26/5/06 #39 מה לא שמעת?../images/Emo2.gif שמועות נוסח ענת. נפוץ בעיקר כשענת משועממת, וכשקורלע באילת ואת לוכולה לנסוע איתו.
מה לא שמעת?../images/Emo2.gif שמועות נוסח ענת. נפוץ בעיקר כשענת משועממת, וכשקורלע באילת ואת לוכולה לנסוע איתו.
Y Yely New member 26/5/06 #40 בעעעעעעע יאוווווווווווווווו! לא רוצה שהוא יעזוב אותיייייייייי מה הוא מוצא שםםםםםםםםםם??!!?!?!!?!!?
L LeeR4Ever New member 26/5/06 #42 טוב, ניסיתי לחסוך זאת ממך, את נשמעת חמודה. אבל הגיע הזמת להתמודד עם האמת. מאט, הוא בעצם-נמלה. אני מצטערת
טוב, ניסיתי לחסוך זאת ממך, את נשמעת חמודה. אבל הגיע הזמת להתמודד עם האמת. מאט, הוא בעצם-נמלה. אני מצטערת
S shanibu New member 26/5/06 #48 אה. [אולי זה חלק מפיצול אישיות?] כי אם כן, תמיד הוא יכול להצטרף לקבוצת תמיכה שלי ושל איילת.
L LeeR4Ever New member 26/5/06 #23 ברוכה הבאה!! אני ענת, תהני פה! ג'יימס . ושעועית שחורה אגב, זה נורא נחמד