לא ממש אכפת לי מהן, והפורום הזה מיועד קודם כל לבחורות כמוך
"המנוסות" לא צריכות חיזוקים ממני, החברה המתהוללת שיש סביבנו גם ככה תומכת יותר מדי באנשים כאלו. אני מעדיף לעזור לאנשים שראויים לעזרה שלי, ולאנשים שבאמת צריכים עזרה, וכמובן גם לאלו שאני יכול לעזור, כי אני לא יכול לעזור לכולם, וזה גם לא העבודה שלי. הן הלכו עם הרגש או/ו היצרים שלהן, ויש לזה מחיר, לכל בחירה בחיים יש מחיר, זאת אחת הסיבות שעדיף לא להתייחס לנושאים האלו בקלות ראש. את מדברת על הכללות וקיצוניות, אבל את בעצמך עושה הכללות, אני אמרתי שמישהי לא בתולה זאת פסילה על הסף מבחינתי? לא אמרתי את זה, מה שכן זה turn off ומוריד לה הרבה נקודות מבחינתי. היא עדיין יכולה להיות יפה לדוגמה, אבל אם היא לא בתולה, זה עדיין מינוס גדול מבחינתי, ומשהו שבהחלט קשה לי להתפשר עליו, במיוחד בקשר רציני. מה כל כך קשה לך להבין? אם הם באמת אהבו כל כך אחד את השני אז למה הם נפרדו? משהו פה מאוד חשוד, ומה יגרום לי להאמין שאיתי זה לא יגמר באותה הצורה כמו עם האקס שלה? אין לי כוונה להשלות את עצמי. בכל מקרה מפריע לי שהיא הייתה עם גבר אחר, אני מעדיף מישהי שתהיה רק שלי, בעבר, בהווה ובעתיד. כן קשה להיות בטוח ב100 אחוז, אבל אפשר להיות בטוחים באחוזים גבוהים, וזה יותר חכם לקחת סיכונים מחושבים, במקום סיכונים מיותרים, ולהיכנס לקשר שבמלא אין לו הרבה סיכוי. נכון אולי יש דברים אחרים שהיא לא בסדר באמת, אבל הרבה מהדברים אחרים פחות קריטים מבחינתי, ואם היא בתולה זה יכול להפצות על הרבה. בנוסף למאפיינים מפוקפקים יש נטייה ללכת בחבילה אחת, זאת אומרת מישהי ששכבה עם הרבה גברים, שהיא לא 'בחורה מבית טוב' גם בנושאים אחרים. לדוגמה עישון וסמים זה גם דברים שנפוצים בקרב נשים לא בתולות, ולא יצא לי להיתקל כמעט בשום בתולה שמעשנת.