חדשה

LeAnnDylan

Well-known member
ידעתי!!!@#%@#%

בתמונה את נראית כבת 67 וחצי מה שאומר שאם היא צולמה לפני 45 שנים כיום את בת.. אמממ... *הולכת להביא בדידים* שיט! אין מספיק בדידים
*הולכת להביא את האייפון בשביל המחשבון* טוב! זה יצא שאת בת 112 וחצי
לא נשאר לך הרבה עד 120
טוב, ביום ההולדת הבא אני אאחל לך קצת יותר ממאה עשרים

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה

אני דילן, נעים מאוד
עושה רושם שהגעת למקום הנכון ואנחנו שמחים שאת כאן איתנו! אנשים חדשים עם דעות חדשות זה תמיד כיף אז בהחלט ברוכה הבאה לך
מירנדה למברט מדהימה
כך גם בלייק
את הפיסטול אניז פחות אהבתי אבל זה רק בגלל שזה אומר שאני צריכה לחלוק את מירנדה עם עוד שתים
האלבום האחרון של מירנדה עדין גדל עליי. עדין חושבת שאלבום הבכורה שלה הוא האלבום הטוב ביותר שלה אבל היא לא נמצאת במקום שהיא יכולה לשחרר אלבומים גרועים אז זה בסדר
שוגרלנד, ליידי איי, בראד וקרי כולם נהדרים, יש לך טעם טוב
אגב קרי לא הגיחה לשדה נטוש ואמרה רימיינד מי. היא התהלכה בעקבים בפאקינג מדבר וצווחה רימיינד מי
השתלטות עוינת על השיר
(אבל אני מאוהבת בשיר הזה
)

TeenageDream

New member
הייי תודה

הפיסטול מדהימות !
אווו אז הנה ביצוע שלהן להיט דה רואד ג'ק ואת לא צריכה פה להתחלק עם מירנדה עם עוד שתיים
http://www.youtube.com/watch?v=YYESwOLbx_I לדעתי, האלבום הכי טוב זה רבולושיין. אני אוהבת משמה יותר מדי שירים
עכשיו נדבק לי לראש ONLY PRETTIER, קיטשי אבל מהסוג הטוב
הקליפ בכלל מהממם. בלללליייקקקקקקק
האלבום החדש שלה בנתיים מעולה, אוהבת את MAMAS BROKEN HEART בעיקר. וכמובן שהאלבום עדין גדל... זה יפתר מתישהו
צווחה, אמרה, מה זה משנה?
באמת שיר מדהים, לא מפסיקה לחרוש עליו
נוו אני רוצה אלבום רביעי, מה לוקח לה הרבה זמן

LeAnnDylan

Well-known member
הו זה שיר מעולה

זו שהעלתה טענה שהייתה לה זווית חדה רק אל מירנדה אבל היא לא מבינה שרק מירנדה חשובה
Only Prettier זה אחד השירים שאני הכי אוהבת מהאלבום הקודם יחד עם Heart Like Mine, That's The Way The World Goes Round ו- Me and Your Cigarettes. אני חושבת שמה שנהדר בה זה שהיא מצליחה לגדול ולהתפתח בתור אמנית עם כל אלבום אבל לב הקאנטרי והתמימות של תחילת הדרך עדין כובשים אותי. אני מרגישה שהיא זונחת קצת את תדמית הבחורה הקשוחה שלה לטובת הבחורה המאוהבת וזה קצת חסר לי. אני צריכה שהיא תשרוף כמה בתים/אנשים לפחות פעם או פעמיים באלבום
Kerosene זה אלבום גאוני שלעולם לא ימאס לי ממנו. זו פנינת קאנטרי שהקדימה את זמנה. אנשים לא ידעו איך לאכול אותה ואת האלבום והוא לא זכה להכרה שמגיעה לו, מדובר ביצירת מופת מוזיקלית! מהאלבום החדש Mama's Broken Heart זה גם השיר שאני הכי אוהבת
הוא היחיד שמזכיר לי את התחושה של Kerosene ו-Crazy Ex Girlfriend ומה שלוקח לקרי כל כך הרבה זמן זה שהיא עסוקה בלבנות גני שעשועים לילדים בעיריית הרמזור היחיד שלה במקום להקליט אלבום
היא הבטיחה שב-2012 היא תשחרר אלבום, 2012 זה עוד מעט אז נחיה ונראה...

TeenageDream

New member
השירים מעולים

באמת גם אני אוהבת את השירים האלה מהאלבום הקודם. עדיין לא התחברתי לאלבום kerosene , קצת קשה לי איתו. אני בטוחה שאחרי כמה שמיעות אני אתרגל. אני בנתיים הכי אוהבת מהאלבום הזה mama im alright... אם את אומרת שזו יצירת מופת מוזיקלית באמת שווה לי להשקיע בשמיעות חוזרות
. mamas broken heart באמת זה השיר האהוב עלי עד עכשיו. אבל זה ישתנה מחר, וישתנה גם מחרתיים -P חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
"בלבנות גני שעשועים לילדים בעיריית הרמזור היחיד שלה" כן, אוטוטו אנחנו בשנת 2012, אולי שנה הבאה היא תצרח גם באיזה שדה
סתאם
אה, היום משודר בהוט3 בלילה את הפרק של ג'ימי קימל שבו מירנדה שרה.
ומחר או מחרתיים היא אמורה להיות איפשהו בצ'לסי בערוץ E, אז שווה מעקב

LeAnnDylan

Well-known member
הו! כן! את חייבת לתת לו צ'אנס נוסף

New Strings, Kerosene, Me and Charlie Talking, I Wanna Die, What About Georgia, Greyhound Bound for Nowhere, I Can't Be Bothered, Mama I'm Alright הכי טובים
אין לי הוט אז אני אחפש ביוטיוב את ההופעה אצל ג'ימי. את הראיון שלה אצל צ'לסי ראיתי באותו יום ששודר. *מכורה לצ'לסי לייטלי* אגב לדעתי אצלנו זה ישודר רק בשבוע הבא. בדר"כ יש הבדל של שבוע בין השידור שם לכאן.

פפפפט טוב שלא כתבת את כל האלבום וזהו

I Wanna Die הכי טוב
טוב נו וגם New Strings וקרוסין שהוא השיר הכי טוב אבר כמובן.

LeAnnDylan

Well-known member
נו זה כמו לבחור איזה ילד את הכי אוהבת!

(את זה שלא עבר את גיל שנתיים כמובן
) באט סטיל! אי אפשר לבחור רק אחד

TeenageDream

New member
אני כל כך הולכת לשמוע את האלבום

הזה שוב פעם
. תחפשי, היתה לה הופעה טובה
. בכל מקרה אני מקליטה כל פעם, אז לא נראה לי שאני אפספס את זה
. אני חושבת שהיא גם הופיעה בג'יי לנו. נו היה לה שבוע כזה של המדיה, היא היתה בכל חור שבוע שעבר

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי עכשיו

ההופעה של Baggage Claim הייתה חמודה
אבל ההופעה של Mama's Broken Heart
את ההופעות אצל לנו ואלן ראיתי כבר. היא יכלה לגוון קצת עם השירים שם

TeenageDream

New member
כן לא הבנתי למה היא נדבקה לשני השירים האלה

כאילו הלוו מירנדה יש לך אלבום שלם לקדם מה את מקדמת שני שירים
זה שקוף שהסינגל השני יהיה מאמס ברוקן ארט...

ברוכה הבאה!|

את לא ממש חדשה בסצינת הקאנטרי הנוכחת אם את מכירה את כל אלה ושמעת אותם
אני מאחלת לך השתלבות מהירה!

למעלה