חדשה

blah blah story

New member
ברוכה הבאה

אני אורית. ואני מופקדת מטעם הפורום להכיר לאנשים את שאניה טווין. אז אם את לא מכירה - אשמח להכיר לך
ואו. את מכירה הרבה אומנים מעולם הקאנטרי - איך הגעת אליהם?

TeenageDream

New member
אשמח להכיר את שאניה

יש לך שירים מומלצים שלה? איך הגעתי אליהם זה חפירה אבל אני אספר בקצרה. שמעתי המון את קרי אנדרווד, אבל מעולם לא ידעתי שהיא שייכת לעולם הקאנטרי עד שהיא היתה מועמדת באיזה טקס אחד בקטגורית הקאנטרי. (הבושה הבושה
) ואז התחלתי לחקור מי הצ'ילבות שלה באותה קטגוריה, נתקלתי במירנדה למברט וכיוצא מזה גיליתי את בלייק
. ואז את פיסטול אניז וזה
את בראד פייזלי הכרתי השנה, כי רציתי לראות מה מעשיה של קרי בשנת 2011, וגיליתי בחור עם כובע לבן שדווקא אני די אוהבת
את ליידי A (עוד פעם הבושה.. הבושה) גיליתי בשיר ניד יו נאו שהיה חרוש בגלגלצ, והתחלתי קצת להכירם
את שוגרלנד הכרתי ממש במקרה כששוטטתי באיביי
OMG חפרתי.

blah blah story

New member
זה נקרא חפירה? רואים שאת לא מכירה את דילן

ברור שיש לי שירים מומלצים של שאניה...יותר קל לשאול איזה שירים אני לא ממליצה אליהם
הנה קישור שעשיתי לכל הקליפים שלה. השירים שאני ממליצה עליהם: any man of mine from this moment Don't Be Stupid don't you still the one טוב, יש עוד המון.... מקווה שתאהבי

TeenageDream

New member
שמעתי את any man of mine

ואני יכולה להגיד לך שכבר אהבתי
תודה אני אמשיך את הוידאוגרפיה שלה. פעם ראשונה אני שומעת עליה

אין לך מושג כמה זה מצחיק אותי שאנשים מגיעים לפה ולא יודעים מי זו שאניה
אני יכולה לדמיין את הפרצוף של אורית נהיה משמשי בזמן קריאת השורות האלה

blah blah story

New member
להפך. אני אוהבת אנשים שלא מכירים את שאניה

מישהו חדש לחפור לו... me like
וכשהם מכירים אותה הם מתלהבים וזה כיף לראות את זה ... בערך כמו שקרה לי עם שוגרלנד

LeAnnDylan

Well-known member
הוידאוגרפיה שלה אין סופית

תאזיני לגרייטסט היט שלה ותגמרי ענין

הלו!! מירנדה

סוף סוף מישהו שמבין את הגאונות של הפיסטול אניז!! דילן לא מבינה מהחיים שלה, אל תקשיבי לה
אגב זה מזה לא נשמע כאילו רק עכשיו התחלת לשמוע קאנטרי
אבל בסדר, כך או כך הפכת להיות חברת כבוד בפורום ברגע שהזכרת את שמה של מירנדה
BTW אני רווית, נעים להכיר. ספרי קצת על עצמך

TeenageDream

New member
זה מה שקורה כשיש המון זמן

בבית ומצ'עמם, פותחים תאנטרנט מכירים אנשים ומתחילים לברר
. חחחחחח פיסטול אניז שולטות
הוו תודה
היי רווית, אני מאיה בת 18 וחצי מאיזור השפלה, לא משהו מיוחד
אין לי משוג מה לספר. מה את רוצה לדעת?

מה אני רוצה לדעת? את כל הסודות המלוכלכים שלך

באיזה שמפו את משתמשת? האם יצא לך אי פעם מרוב עצלנות לגרוב את אותם גרביים יומיים ברציפות אבל כדי לא לרגיש מסריחה רק הפכת אותם? קטשופ או מיונז? בשר או חלב? בראד פייזלי- גיי או סטרייט? והאם את מפנטזת עליו בשלישיה עם לוק בריאן? מהו השיר/אלבום/אמן הכי מפדחים שיש לך בפלייליסט ואת לא יודעת איך הם הגיעו לשם? איזו תוכנית טלוויזיה רדודה את מתביישת להודות שאת צופה בה? מיהו הסלב הראשון שהערצת? אמא או אבא? האם את שרה במקלחת וכמה רע זה נשמע עם האקוסטיקה הביתית? האם אי פעם התאהבת במורה לאזרחות שלך? ובמורה לספורט? והיסטוריה? האם הרמת פעם את המכנסיים שלך כדי להראות למישהו את גרב/נעל שלך וגילית ששכחת לעשות רגליים? האם יצא לך ללבוש משהו זהוב בשביל עם נצנצים בשבוע האחרון? חוץ מזה אם יש עוד דברים משפילים שאת רוצה לחלוק איתנו את מוזמנת

TeenageDream

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני בוכה פה מצחוק

אמאלה אתן פורום של משוגעות אבל במובן הטוב
אני לא מפסיקה פה לצחוק
אני אענה כשהתקף הצחוק יגמר וכשאני אחזור מסיבוב עם הכלב בתקווה שהוא יהיה ארוך

LeAnnDylan

Well-known member
אז קדימה.. אנחנו מחכים לתשובות...

יש לי עוד כמה שאלות שאני יכולה להסויף לאלה אבל חבל להבריח אותך כבר ביום הראשון שלך

LeAnnDylan

Well-known member
לך אנחנו נרכיב שאלון קשישים מיוחד

שאלות כמו האם את נוהגת להניח את השיניים התותבות במים קרים או חמים או בכלל בקופסה יבשה? האם קרה לך פעם שבמהלך דיבור נפלו לך השיניים? האם מישהו פעם ראה אותך תולה כביסה תחתונה וחשב שמדובר באוהל שגנבת ממחאת האוהלים? האם התחילו לנשור לך כבר השערות ברגלים והחלו להופיע חברבורת על עורך? האם ארוחת ערב טיפוסית שלך כוללת לחם טבול בכוס תה מהבוקר? האם צורת התחבורה המועדפת עליך היא כיסא גלגלים או קולנועית? האם את חושבת שלצבוע את השיער בשחור ואז כשצומחים שורשים לבנים-לצבוע אותה באדום זה שיק? האם עברת לאחרונה דירה ואת המכתבים עכשיו ניתן להפנות לאחוזת ראשונים מחלקת גריאטרית? האם את משתמשת במילים כגון גזעי או פריג'ידר? ושאלת השאלות שתחרוץ את גורלך - האם דרורית גילתה בך ענין מיני?

LeAnnDylan

Well-known member
אני כבר יודעת מה התשובה לשאלה האחרונה;;

שמעתי שאתן נפגשות לכן מאחורי גבי|הא|

למעלה