חדשה

XoLilMissLolaoX

New member
חדשה ../images/Emo252.gif

הייי לכולם אני לי ואני מעריצה את MCR כבר 4 שנים בערך משיצא the black parade הייתי קוראת סמוייה לכמה זמן אבל נמאס לי לשתוק חחחחח קניתי לא מזמן את האלבום החדש ואני פשוט לא מסוגלת להפסיק לשמוע אותו!!! לא מספיק שלפני שיצא האלבום הייתה לי תקופה שלא הצלחתי לשמוע כלום חוץ מאותם עכשיו יש את האלבום ואני שומעת רק אותו!!! חחח לא שאני מתלוננת כן....
מקווה שאני אוכל למצוא את הזמן כדי לכתוב פה המון כי בצפר מעצבן....אפילו שזה י"ב חחחח

NoAmItA ChAn

New member
יאיי, ברוכה הבאה! DDD:

תמיד כיף שמצטרפים עוד לפורום! ^___^ קוראים לי נעם, ואני בת 18 מת"א :) אז ספרי לנו קצת על עצמך: שם וגיל (רק אם את רוצה), שיר אהוב של מכ"ר, אלבום אהוב, חבר להקה אהוב, עוד מוזיקה שאת אוהבת (למרות שמהחתימה שלך אני רואה שאת שומעת דווקא אחלה מוזיקה
) ועוד כאלה XP ושתהיה השתלבות נעימה ומהנה

XoLilMissLolaoX

New member
חחח כנראה לא שמים לב פעם הבאה אני אדגיש

למרות שזה כבר רגיל שלא שמים לב שאני כן כותבת שם קוראים לי -לי-
אני בת 17 חיפאית אמממ זה החלטה נורא קשה אז כדי להקל על עצמי מכל אלבום אני אבחר את השיר האהוב עלי: i brought you my bullets - our lady of sorrows three cheers- you know what they do to guys like us in prison black parade-dead! danger days-destoya האהוב עלי מבינהם הוא פרנקי
למרות שאני אוהבת את כולם.. עדיין לא החלטתי אם אני אוהבת יותר את DD או BP למרות שאני מאוד אוהבת את השינוי הזה שהם עברו. אמממ אני שומעת גם 30STM the white stripes muse KOL lostprophets biffy clyro 3DG YMAS והרשימה עוד ארוכה אני מניחה חחחח (אם אחד מהקיצורים שלי לא מובן אתם מוזמנים לשאול
)

XoLilMissLolaoX

New member
חחח באמת שזה קורה לכולם אל תרגישי רעP=

BP--> black parade DD--> danger days KOL--> kings of leon מקווה שעכשיו יותר מובן

NoAmItA ChAn

New member
אהההה!

BP חשדתי, פשוט אני רגילה לראות את זה כ-TBP, ו-DD.. טוב, פשוט עוד לא ממש התרגלתי לזה

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif היא אמרה שקוראים לה לי..:)

אני אופק,ת"א הקטנה והחשוכה,15. תהני פה! וכמו שנעם אמרה,עוד פרטים קצת?:) ברוכים הבאים!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלי יש~

חפשי SuperUkeChan [אחח, כל כך מקורי מצדיXD] תוסיפי אותי ואני אוסיף אותך. :) [ותתעלמי מכל האנשים המוזרים שאני עוקבת אחריהם, הטוויטר שלי הוא בעיקר בשביל לעקוב אחרי איידולז קוריאנים שחופרים על דברים ממש מטומטמים ומעלים מלא תמונות וסרטונים אז... אה... כן. XD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifברוכה הבאה:)

אני עטר, בת 18.5 מת"א/בקרוב ירושליים. O: [טכנית אני מת"א ולעולמי עולמים אשאר תל אביבניקית, פשוט עוד שבועיים עוברת לבסיס סגור בירושליים אז אני מתחילה להרגיל את עצמי לחשוב במונחים האלה.] בכ"מ, את עוד תלמדי להכיר אותי בתור זאת-שאובססיבית-לקוריאנים-בצורה-מפחידה-ממש אבל אל תבהלי יותר מדיי, גם ככה אני בקושי פה כבר בגלל הצבא וזה. אז חוץ מסופי שבוע בהם אני חופרת המון על דברים שאף אחד לא מבין, אני אפילו לא פה, אז אין מה להתרגש
בכל מקרה, מקווה שתהני פה. D:

XoLilMissLolaoX

New member
חחח זה בסדר מבחינתי כל אחד והאובססיה שלו ../images/Emo3.gif

בתור מה את מתגייסת?? חחח כל הקטע של הצבא נורא מעצבן אותי בזמן האחרון...כי הם ממש ממש נודניקים....

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני במודיעין:)

... וזה בערך הדבר היחיד שאני יכולה להגיד.

XoLilMissLolaoX

New member
מובן חחחחח גם אני רוצה מודיעין!

או חיל תקשוב....כעיקרון הייתי אמורה ללכת בכלל לעתודה אבל הזבלים לא נותנים לי מספיק זמן לעשות פסיכומטרי....

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif את אובססיבית לקוריאנית?? O:

אני קוריאנית! D: טוב, חצי XDDD

למעלה