היי!! D: אני אירנה, 18, בית שמש :]
C Closer to Kings New member 11/12/10 #43 ../images/Emo252.gifברור שאני זוכרת אותך,אני גם רואה אותך מידי פעם בפורום של על טבעי. אני רואה שנהפכת למנהלת של הפורום,כול הכבוד חח
../images/Emo252.gifברור שאני זוכרת אותך,אני גם רואה אותך מידי פעם בפורום של על טבעי. אני רואה שנהפכת למנהלת של הפורום,כול הכבוד חח
N NoAmItA ChAn New member 12/12/10 #49 כן, האמת שנהפכתי למנהלת הפורום הזה עוד לפני שהצטרפתי לפורום של על טבעי P: אבל אני בקושי נכנסת לשם עכשיו כי אני תקועה בפרק 2 בעונה החדשה XPP
כן, האמת שנהפכתי למנהלת הפורום הזה עוד לפני שהצטרפתי לפורום של על טבעי P: אבל אני בקושי נכנסת לשם עכשיו כי אני תקועה בפרק 2 בעונה החדשה XPP
C Closer to Kings New member 12/12/10 #54 ../images/Emo252.gifהתייאשת מהעונה על ההתחלה?../images/Emo3.gif
T TheOnlyBada New member 11/12/10 #24 ../images/Emo202.gif ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני אירנה, 18, בית שמש D:
R ronali001 New member 11/12/10 #29 היי../images/Emo6.gif רוני,14,מרכז,שומעת בערך את מה שאת שומעת גם אני יחסית חדשה פה,אבל ההשתלבות מהירה וכולם פה נחמדים XD אז ברוכה הבאה ותהניי D:
היי../images/Emo6.gif רוני,14,מרכז,שומעת בערך את מה שאת שומעת גם אני יחסית חדשה פה,אבל ההשתלבות מהירה וכולם פה נחמדים XD אז ברוכה הבאה ותהניי D: