חדשה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבאמת? ../images/Emo12.gif

את גם מדברת קוריאנית?
יש לך אח/בן דוד/מישהו קוריאני במשפחה שהוא פנוי וסקסי? D: ...... *שיעול* אהמ. כן. והאמת אני בעיקר אובססיבית -נורא- למוזיקה קוריאנית, קייפופ זה הכי אחי! D:

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif חח לא, לצערי אני לא מדברת קוריאנית,

אבל יש לי חברה שהאי קוריאנית שלמה וגם מדברת קוריאנית. אבא שלה הוא מנהל של מרכז לתרבות קוריאה בירושלים. אבל אני לא חושבת שהוא פנוי XDDD אממ כן, אני קוריאנית לא מוצלחת במיוחד XDD אני גם לא רוסיה מוצלחת במיוחד כי אני בקושי מדברת את השפה ולא ממש מתחברת לכל התרבות הזאת XP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifולחברה הקוריאנית שלך יש אחים? ../images/Emo3.gif

אוף נו די אני ממש אוהבת קוריאנים. ;;

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif חח יש לה אח, הוא בן 19 נדמה לי,

אבל הוא לא יודע עברית, אלא קוריאנית וקצת אנגלית, והוא די ביישן, אף פעם לא הייתה לו חברה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif.... נשמע מושלם בשבילי. ;-;

אני עוד מעט בן 19, יודעת כמה מילים בקוריאנית ודוברת אנגלית די שוטף, וגם אני די ביישנית ואף פעם לא היה לי חבר D;

lilison13

New member
גם אני חדשה,רק שלא הצגתי את עצמי

והתחלתי פשוט להציף את הפורום חחחחח אני אנה עוד מעט 17 מחיפה,אוהבת את MCR מאז 2006 ,בעקרון אני אוהבת את כל סגנוני המוזיקה:אלקטרו,פופ,רוק,בלוז ג'אז ודגש על הלהקהות הבאותת מיוז גרין דיי MCR XD אוונסנס לה רוקס לילי אלן למרותש שהיא זמרת חחח פלייליף פארמור ליידי גאגא איימי וינהאוס ועודעודעודעוד..... אממממ לא ידועת מה עוד לכתוב ?

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

איזה כיף שכלכך הרבה מצטרפים!D: אמ, שיר אהוב של מייכמ? חבר להקה אהוב? אלבום אהוב? כמה זמן את שומעת?:) ואיכס גרין דייS: איימי

lilison13

New member
עונה :)

ואו שיר אהוב :O קשה מהאלבום החדש PARTY POISON חבר להקה אהוב: ג'רארד ופרנקי אני בהתלבטות בין שניהם חחח אלבום אהוב: דנג'ר דייס ובלאק פראד אני שומעת כבר בערך 4 שנים

Closer to Kings

New member
../images/Emo252.gifמצטרפת לאשכול..

אני ישנה-חדשה,הייתי כאן בעבר עם הכינוי to the end1 נעלמתי די הרבה זמן מתפוז בגלל עומס של עבודה ולימודים.. אפשר לעשות קאמבק?

Closer to Kings

New member
../images/Emo252.gifאני גם מתגעגעת אבל,בגלל העבודה אין לי

הרבה זמן לפנות לפורומים

למעלה