חדשה. היי, טל, 17
A Amir Noy New member 17/5/07 #3 ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo13.gif אני עמיר,בן 15 שיר מועדף של נייטוויש? אלבום מועדף? סינגל/EP מועדף? השתלבות נעימה נייטווישית חדשה
ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo13.gif אני עמיר,בן 15 שיר מועדף של נייטוויש? אלבום מועדף? סינגל/EP מועדף? השתלבות נעימה נייטווישית חדשה
S Super Alonit New member 17/5/07 #5 מותר להוסיף פרטים?../images/Emo9.gif הוא אימו אה כן, ועמיר, לא היה חכם לגנוב לורד את השאלות, עכשיו נשקפת סכנה לחייך
מותר להוסיף פרטים?../images/Emo9.gif הוא אימו אה כן, ועמיר, לא היה חכם לגנוב לורד את השאלות, עכשיו נשקפת סכנה לחייך
T The Young Amyrlin New member 17/5/07 #6 יש לי רק דרקון, לא יותר מזה... [וחרב, ושני פגיונות ] אבל אני לא אלימה כל כך, עמיר כבר יחתוך את עצמו לבד.
יש לי רק דרקון, לא יותר מזה... [וחרב, ושני פגיונות ] אבל אני לא אלימה כל כך, עמיר כבר יחתוך את עצמו לבד.
A Amir Noy New member 19/5/07 #73 ../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif אל תעבדי על אף אחד פה,את אימו בהכחשה בדיוק כמו דנה
D danduuu New member 20/5/07 #93 אני לא אימי../images/Emo11.gif אל תפיל את זה עליי זה שאני שומעת להקות אימו-פאנק למיניהן לא אומר שאני אימו
אני לא אימי../images/Emo11.gif אל תפיל את זה עליי זה שאני שומעת להקות אימו-פאנק למיניהן לא אומר שאני אימו
T The Dew New member 17/5/07 #12 תודה!../images/Emo13.gif שיר מועדף.. וואו, יש כ"כ הרבה, איך אפשר לבחור רק אחד? אלבום - סנטורי צ'ילד. אלבום נהדר! סינגל - "אובר דה הילז אנד פאר אווי" (זה נחשב סינגל, נכון?P: )
תודה!../images/Emo13.gif שיר מועדף.. וואו, יש כ"כ הרבה, איך אפשר לבחור רק אחד? אלבום - סנטורי צ'ילד. אלבום נהדר! סינגל - "אובר דה הילז אנד פאר אווי" (זה נחשב סינגל, נכון?P: )
S Super Alonit New member 17/5/07 #4 היי קוקית שלי:]../images/Emo23.gif מקווה שתהני כאן והשתלבות נעימה
T The Young Amyrlin New member 17/5/07 #7 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ורד כמה זמן שומעת נייטוויש? ואלבום אהוב שלהם? מנגנת על משהו?
T The Dew New member 17/5/07 #14 תודה. שומעת מטאל בכלליות כבר 5 שנים, נייטוויש זו אחת להקות המטאל הראשונות ששמעתי.. :] אלבום אהוב: סנטורי צ'ילד, מנגנת על פסנתר וקצת גיטרה. :]
תודה. שומעת מטאל בכלליות כבר 5 שנים, נייטוויש זו אחת להקות המטאל הראשונות ששמעתי.. :] אלבום אהוב: סנטורי צ'ילד, מנגנת על פסנתר וקצת גיטרה. :]