חדשה.

Shusho

New member
שלום :)

ת'אמת אני בפורום פירסינג ואפילו ניהלתי אותו אבל אני לא מזהה את הניקניים. איך אני בתור מח מקולקל?
סתם ברוכה הבאה, אני מיכל.

Beyond The Veil

New member
אחחח, הסניליזם....

(כן, המצאתי מילה, מותר לי!
) איך קוראים לך, את זוכרת?

Beyond The Veil

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גל, בת 15 (וחצי!!
) השתלבות נעימה, ואני דווקא כן מכירה אותך מפירסינג וקעקועים (בתור סמויה משהו כמו שנתיים
)

The Dew

New member
היי את. :)

"ביונד דה וייל"
שיר מדהים, בין היותר טובים של טריסטאניה.:) ותודה. :)

Beyond The Veil

New member
../images/Emo45.gif אכן!

אני חייבת לציין שיש לך טעם מעולה, בין אם זה במוסיקה ובין אם זה פירסינגים (לא זוכרת ספציפיים, אבל זכור לי שאת מחוררת יופי, לא?
תקני אותי אם אני טועה)^^

Beyond The Veil

New member
אחחחחח../images/Emo99.gif

מכולם אני הכי פחות אוהבת לשון, אבל זה מסיבות אישיות בלבד
יש לי מלאא תיכנונים לעתיד עם פירסינגים, אבל ההורים קשים....
לפי איך שהם מגיבים סביר להניח שלא יהיו לי פירסינגים בכלל, אבל נחמד לדמיין את זה לפחות^^ אז....כיף לך!

Beyond The Veil

New member
חחח כנ"ל

רק שנראה לי שעד שזה יקרה אני כבר אהיה נשואה+2 עם כלב ותוכי XDDD ומשהו אומר לי שעד אז אני כבר לא כ"כ ארצה ואמפייר, אינדסטריאל קונץ' ועוד כמה חמודים ^^

אני גם מפחדת שזה יקרה):

כשביקשתי מאמא שלי לצבוע את השיער (לא הספקתי אפילו להגיד לה לאיזה צבעXDDDDD) היא כמובן לא הרשתה לי, ומאז די ירד לי מזה... מבאס קצת. ואגב, אפשר פשוט אחרי הצבא, כשלומדים באוניברסיטה וכאלה, אפשר לעשות מה שרוצים בדירה שכורה בת"א.^^

Beyond The Veil

New member
אוי, גם מצבע היא עשתה בלאגן?../images/Emo4.gif איזה באסות :S

אבלאבל תראי, בתכלס כל הקטע הוא שאני מתעניינת בזה ואוהבת את הבודי מודס האלה עכשיו, חבל שירד לי מזה רק בגלל שאמא לא אוהבת
ודירה שכורה בת"א....יהה

The Dew

New member
אם את חושבת שההורים שלך קשים, אז

את צריכה לראות את אמא שלי..
אין לה מושג על אפ'חד מהפירסים. :\ כלומר, היא ראתה את הרוק והטראגוס וכבר התייאשה ממני.. אתמול היא ראתה את ההליקס והתחרפנה, אבל שוב - כבר מיואשת ממני בכל מה שנוגע לאוזניים. בקשר ללשון - אם היא תדע שהוא אמיתי, היא תזרוק אותי ואת הלשון שלי מחוץ לבית, במקרה הטוב. :\

The Cat Woman

New member
אפשר מילון עברי-פריקי בבקשה?

מה זה רוק? טראגוס? אני מכירה את רוב סוגי הפירסינגים הקיימים, אבל אין לי מושג בשמות שלהם! חוץ מהליקס, אנדרגראונד, אינדסטריאל... אני לא ממש מכירה

The Dew

New member
הנה:

הצ'ופצ'יק הזה שמחובר גם לאוזן וגם לפנים - זה הטראגוס, והזה שלמעלה, זה שבקפל של האוזן, זה הרוק. תמונה ישנה יחסיתP:

למעלה