חדשה.

The Cat Woman

New member
OMG

על טראגוס ידעתי... אבל הרוק - לא הייתי עושה דבר כזה O_ס נראה לי מציק כזה בתוך האוזן. מה שכן- אני בונה על לעשות 2 הליקסים בקרוב (אחד מתחת לשני) באוזן ימין.

The Dew

New member
../images/Emo3.gif

בהצלחה עם ההליקסים, לעשות רק עם מחט! אקדח זה פויה.

Beyond The Veil

New member
חחח אוי גוועלד, שאני לא אתחיל לדבר על ההורים!

אחותי גם עשתה עגיל בגבה בגיל 18 ללא ידיעתם (בת 25 היום) בואי נגיד שזה הסתיים לא בטוב והוציאו לה את העגיל עם פלאייר ונשארה לה האמאמאמאמא של הצלקות (אני דווקא חושבת שזה יפה...ווירד מי^^) בקיצור- אם ההורים שלי יראו את העגילים שאני רוצה לעשות- מה שסביר להניח שיקרה כי אני רוצה סייד\ ואמפייר וגבה (שינהם המועדפים עליי) והאוזניים.....זה בכלל סיפור מהתחת כי אחותי (אותה אחת, הכלבה הזאת
) עשתה גם הליקס (באקדח כי היא נעל) והיה לה וורטיגו, ואמא שלי לא מוכנה להקשיב לאף אחד- מבחינתה זה קרה בגלל ההליקס! בקיצווורר...הולכים להיות לי חיים ממש ממש ממש ממש ממש קשים בכל הנוגע לפירסינגים
(סליחה על החפירות, אני בזמן למידה למגן ואני במצברוח חפרני במיוחד
)

Super Alonit

New member
אאוצ', סיפרת לי על מה שקרה לה בגבה.

זה עושה לי כאבי גבה לחשוב על זה...

Beyond The Veil

New member
כה, זה היה נוראי...

ואני אשכרה נהניתי לראות את זה |חולנית| כמו שהייתי עם חברה אצל הפירסר (לאדעת אם סיפרתי את זה) והיא עשתה אינדסטריאל, נכנסתי איתה לחדר כדי לצבוט לה את היד בשביל שהעגיל לא יכאב (בסוף מסתבר שהעגיל לא כאב כי עשיתי לה נמק ביד XDD
) בקיצור, עמדתי כזה מאחורי הפירסר והוא בא לעשות את החור, אז אני כזה "סליחה, אתה מסתיר לי..." והוא דופק בי מבט של "אמאלההה יא חולנית
" וזז מפחד
זה היה אחד החזקייםםם

Super Alonit

New member
חולת נפש../images/Emo6.gif

אבל בסדר, אני מזדהה.
ואם זה לא כאב לה כנראה שבאמת עשית לה נמק!

Beyond The Veil

New member
גם ../images/Emo6.gif

אני ממש אוהבת כאב, זה מוזר XDDD וכן, היה לה שט"ד רציני במשך שבועיים
*גאה בעצמי*

The Cat Woman

New member
את חולת נפש בערך כמוני....

אני סתם צחקתי עם הפירסר.. עוד שניה הייתי אומרת לו "הו כן... תמשיך" מרוב שנהניתי לעשות את הנזם

Beyond The Veil

New member
חחחחחחח זה כיף להיות חולי נפש, לא?

זה נשמע לי כמו הנאה מסוג אחר כמו שאת מתארת את זה.....:| אני כ"כ רוצה פירסיייםםם, נארה לי שאני אהנה מהעשייה שלהם אפילו יותר

danduuu

New member
מה זה וורטיגו?../images/Emo12.gif ~בורה~../images/Emo122.gif

וחברה שלי עשתה הליקס עם אקדח ולא קרה לה כלום
למה כולם ממש מזהירים מאקדח? את הנזם שלי עשיתי באקדח גם. אבל עזבו אני כבר מפחדת לעשות הליקס או סייד בגלל כל הדיבורים שלכם על מה שיכול לקרות XD כי לי הכל יכול לקרות ויותר גרוע

The Cat Woman

New member
אקדח זה אסור!

כתבתי פה פעם הסבר לאיתי למה זה אסור... אבל בעיקרון- בפורום פירסינגים וקעקועים מסבירים את זה יותר טוב
זה פשוט מסוכן וחוץ מזה שזה מסוכן החור גם יוצא לא משהו- לא ישר כמו עם מחט.

The Dew

New member
אני אוהבת חפירות, זה בסדר../images/Emo6.gif :)

בנוגע לאוזניים - הכי קל להסתיר, לכי עם שיער פזור והיא לא תראה.:) בנוגע לשאר הפירסים שאת רוצה לעשות - תשאלי אותה למה היא לא מרשה לך, תשובה הגיונית. אם היא תגיד שזה לא יפה לדעתה, את תמיד יכולה לטעון שזה הגוף שלך. :) ואם היא תגיד שזה מסוכן, את תמיד יכולה להוכיח לה שעם טיפול טוב והתחוררות נכונה (אצל פירסר מקצועי), הסיכון אפסי כמעט. פשוט נסי לדבר איתה על זה בהיגיון, או אפילו לכתוב לה מכתב

למעלה