חדשה

liorhikri1991

New member
חחח לא נראה לי שזה גאון רק...

אצלנו יותר מחצי כיתה בכל שכבה לומדים:כימיה 5 יח"ל,5 יח"ל ביוטכנולוגיה,5 יח"ל פיזיקה ו1/5 יח"ל ביולוגיה,אני יצאתי מהכיתה הזאת כי זה יותר מדי מורחבים,2 מספיקים לי מאוד

אבל ביוטכנולוגיה עושים מקסימום

15 יחידות.. או 11 או 15.. אם אני לא טועה ביולוגיה ופיזיקה זה בחירה בניהם.. לא גם גם.. וגם לביולוגיה יש אפשרות יחידה אחת.. ככה שזה יוצא אותו דבר..

sexytomato

New member
ממש לא סוג של גאון

אצלנו רוב הכיתה הרחיבה ככה (אבל בסדר, כיתה מדעית), והרבה מאוד אנשים מהשכבה. לא צריך להיות גאון בשביל זה.

gorck

New member
כימיה זה בדיחה!!!

באמת שאם צריך לבחור ת'3 בגרויות הכי קלות, כימיה בפנים!!!

sexytomato

New member
אפשר לעשות מזה שרשור

לדעתי זה חיבור, ספרות וכימיה (היחידה האחרונה)

gorck

New member
לדעתי ולדעת כל הכיתה שלי....

כימיה גיאוגרפיה ומחשבים.... כל הכיתה אמרה את אותם תשובות בסדר אחר...

maiky17

New member
בקשר לגיאוגרפיה, יכול להיות שאתה צודק

מעולם לא למדתי גיאוגרפיה. אולי אני פשוט מכיתה של טיפשים (כנראה)
שטויות.

maiky17

New member
אני באמת לא יכולה לדעת

עברתי רק ארבע בגרויות
(לשון, היסטוריה א', מתמטיקה 005 ואנגלית E).

gorck

New member
את מכיתה של טיפשים...

ולא למדת גיאוגרפיה?!?! ( סליחה, פשוט אצלנו זה המקצוע של אלה שלומדים רק בשביל בגרות מלאה... )

liorhikri1991

New member
חחח אצלנו בכלל לא לומדים את זה...

אין אדם בתיכון שלנו שיכול לגשת לבגרות בגאוגרפיה בזמן התיכון,כי לא מלמדים אצלנו ערבית וגאוגרפיה,זה מכיוון שאנחנו תיכון מקצועי או משהו כזה

maiky17

New member
אף פעם לא למדתי גיאוגרפיה.

לא היה תקציב. ועכשיו לא בחרתי את זה כי: א) יש לי מקצועות אחרים שעניינו אותי (מד"ח וערבית). ב) זה לא ממש מעניין אותי.

Gilat18

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שם - גילת כיתה - עוד 13 יום חיילת :) מגמות - ביולוגיה ומדעי המחשב לשעבר משהו מעניין - עוד 13 יום מתגייסת לחיל המודיעין :p שיהיה בהצלחה לי D:

maiky17

New member
בהחלט בהצלחה לך [:

אני עובדת על הגיוס למודיעין... מאוד מאוד רוצה.

ההיי מאייה... ברוכה הבאה

אני גם חדשה ולא יצא לי לספר על עצמי אז שם - מור כיתה - י' מגמות - פיזיקה (שזה מקצוע חובה אצלי כיון שאני ב5 יח"ל במתמטיקה) ותיאטרון משהו מעניין - אאמ תתפלאו אבל דוגמנית יכולה גם ללמוד ב5 יח"ל ;] (חח סתםםםםם) אני מדגמנת בסטודיו של כלות למאפרות ושמלות כלה (תוכלו לראות תמונות שלי בירושלים קניון מלחה קומה -1) בקרוב ישלחו לי את הבוק השני ואשלח לכם תמונות שלי. כמו כן, אני רוקדת כבר שנה שלישית בלהקה של מחול מזרחי- ריקודי בטן וזה=] קיצר חפרתי אז שיהיה שנה טובה ושבוע טוב

למעלה