חדשה

היי מאיה

אני זוכרת את הניק שלך מפורום אהבה בגיל ההתבגרות:) ברוכה הבאה! שם -גלית כיתה - י"ב מגמות -תקשורת רדיו ומדיה דיגיטלית משהו מעניין - האמת שאין :~|

just PolPoll

New member
היי../images/Emo70.gif

שם -פולינה כיתה - י"ב מגמות -כימיה-ביולוגיה משהו מעניין -עכשיו חזרתי מהפגנה נגד סגירת המתנס"ים בעיר!

EvyatarB

New member
ברוכה הבאה.

שם - אביתר כיתה - י"ב מגמות - ספרות משהו מעניין - ממ, אני קורא במהירות של 100 עמודים בשעה, עברית ואנגלית.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

שם - שחר כיתה - י' מגמות - עיוני בנתיים.. משהו מעניין - אני אוהבת לשמוע המון מוזיקה? XDDD

SoosKatan

New member
גם אני חדשה !

שם- ליאור כיתה- י'[2] מגמות- הממ... כרגע אני במדעית [שזה הרחבה של ביו' פיז' וכימי'] אבל היום הודיעו לי שהקבלתי לקולנוע, ואני מתלבטת אם לעבור.. מה אתם אומרים? משהו מעניין- אממ... אני רוכבת על סוסים[כבר איזה 7 שנים], ויש לי סוסה. אה כן, ואני צמחונית.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קולנוע זה אחד המקצועות הכיפיים

SoosKatan

New member
תודה רבה לכולם!

כן? אבל זה לא קשה ומייגע? שעות של לשבור את הראש בשביל רעיונות לסרטים?

ממש ממש לא...

יש רק 2 יחידות של קולנוע מעשי, בתוכם צריך לצאת בסופו של דבר רק עם סרט אחד לבגרות, גם הוא של 20 דק'. ויש מלא מלא תמיכה. והחומר של ה3 יחידות העיוניות ממש מעניין!!! לפחות לדעתי
אני ממש נהנתי, למרות שלצערי ביטלו לשכבה שלי את היחידות המעשיות

SoosKatan

New member
תודה

וזהו. היום הודיעו לי סופית שהתקבלתי. אני אלך על זה...

lonush

New member
עונה

שם - אלונה טולצ'ינסקי כיתה - י"א1 מגמות - ביוטכנולוגיה משהו מעניין - אני טסה ביום חמישי בלילה לארה"ב

Shirley808

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

שם - שירלי כיתה - י"א מגמות - ביולוגיה וערבית משהו מעניין -

../images/Emo13.gif

שם - חן כיתה - י"ב מגמות - היסטוריה, ספרות, קולנוע. משהו מעניין - אני שונאת לבזבז זמן בביה"ס.

למעלה