אהה באמת?!? אני עוד יומיים D:
א א א אלפחורס New member 27/7/09 #17 ../images/Emo6.gifהיא לא יכולה לגור בנחשונית נחשונית זה הפארקXDD נחשונים זה הקיבוץ
R RockinKeren New member 27/7/09 #24 ../images/Emo226.gifחחח סתיוXDDDD אני מסכימה עם אריאלה. נחשונים זה הקיבוץ XDDD ו ~ נדחפת ~ היא לא גרה פה
../images/Emo226.gifחחח סתיוXDDDD אני מסכימה עם אריאלה. נחשונים זה הקיבוץ XDDD ו ~ נדחפת ~ היא לא גרה פה
S stavik love mcfly New member 27/7/09 #28 ../images/Emo175.gifאותו הדבר!../images/Emo11.gif זה לא יפה ככה לרדת עליי! חיחיחי
R RockinKeren New member 27/7/09 #36 ../images/Emo226.gifאני לא ירדתי עלייך ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif חס וחלילה :| ואני מטצערת שאני מסכימה עם אריאלה ולא איתך XDDDDD פשוט קוראים לזה נחשונים.XD
../images/Emo226.gifאני לא ירדתי עלייך ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif חס וחלילה :| ואני מטצערת שאני מסכימה עם אריאלה ולא איתך XDDDDD פשוט קוראים לזה נחשונים.XD
S stavik love mcfly New member 28/7/09 #70 ../images/Emo175.gifחחחחחחח זה בסדר!XDDD לא אשמתך שאני לא ממש חכמה!
S StarStavGirl New member 27/7/09 #26 שאלום סתיו! חחחחחח אנחנו מאוד דומות XD תודה רבה D: ולא...אני גרה בצורן [ישוב ליד נתניה בערך] ד"א- אישרתי אותך במסן אז נדבר
שאלום סתיו! חחחחחח אנחנו מאוד דומות XD תודה רבה D: ולא...אני גרה בצורן [ישוב ליד נתניה בערך] ד"א- אישרתי אותך במסן אז נדבר
מ מאי יהודאי New member 27/7/09 #7 ../images/Emo84.gifשאלווווום D: אני מאי, כמעט 14, דני ודאגי השלבות נעימה / מהירה הוספתי אותך למסן (; ~ אקראית ~
../images/Emo84.gifשאלווווום D: אני מאי, כמעט 14, דני ודאגי השלבות נעימה / מהירה הוספתי אותך למסן (; ~ אקראית ~
U UltraViolet3 New member 27/7/09 #9 ../images/Emo110.gif../images/Emo89.gifברוכה הבאה !../images/Emo9.gif אני ויאולטה , מנהריה , בת 14 . דאגי ודני השתלבות מהנה
../images/Emo110.gif../images/Emo89.gifברוכה הבאה !../images/Emo9.gif אני ויאולטה , מנהריה , בת 14 . דאגי ודני השתלבות מהנה
ש שרונוש42 New member 27/7/09 #12 ../images/Emo202.gif../images/Emo25.gif סתייייייייייייייייייו ../images/Emo23.gif אני שרון , בת 14 וחצי מצורן, חחח סתם סתם D: הייהיייהייייייייייייייי ((((((((((((( ברוכה הבאההה
../images/Emo202.gif../images/Emo25.gif סתייייייייייייייייייו ../images/Emo23.gif אני שרון , בת 14 וחצי מצורן, חחח סתם סתם D: הייהיייהייייייייייייייי ((((((((((((( ברוכה הבאההה
ש שרונוש42 New member 27/7/09 #13 ../images/Emo202.gif../images/Emo25.gif:::> חחח סתיו את מעריצה של מקפליי? חשבתי שאת סתם שומעת את חלק מהשירים שלהם (כי באמת שמעת חלק מהשירים שלהם ) חחחחח אז תשתלבי מהר
../images/Emo202.gif../images/Emo25.gif:::> חחח סתיו את מעריצה של מקפליי? חשבתי שאת סתם שומעת את חלק מהשירים שלהם (כי באמת שמעת חלק מהשירים שלהם ) חחחחח אז תשתלבי מהר
S StarStavGirl New member 27/7/09 #34 כן! תמיד הייתי מעריצה שלהם ובאמת שמעתי שירים שלהם ואני עדיין שומעת וטנקסס
ש שרונוש42 New member 27/7/09 #61 ../images/Emo202.gif../images/Emo25.gif חחח לא ידעתי ../images/Emo23.gif בכל מקרה אני שמחה שאת פה סופסוף מישהי שאני מכירה
../images/Emo202.gif../images/Emo25.gif חחח לא ידעתי ../images/Emo23.gif בכל מקרה אני שמחה שאת פה סופסוף מישהי שאני מכירה
S SimpleSecondsToMc New member 27/7/09 #15 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ברוכית ^^" קרן דירה איתי עלייך *גבות* חיחי אני ספיר, 14 וחצי, בת ים, דאגי ודני :] תהניי פה !#@$#%$^%& ~אקראית של דאגי [מתפללת שלא יוצא משהו מאירוע הגייז]~
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ברוכית ^^" קרן דירה איתי עלייך *גבות* חיחי אני ספיר, 14 וחצי, בת ים, דאגי ודני :] תהניי פה !#@$#%$^%& ~אקראית של דאגי [מתפללת שלא יוצא משהו מאירוע הגייז]~