נעים מאוד צור! היייוש ותודה רבה ישלך מסן?
K Kitten Girl 22 New member 27/7/09 #44 ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif ליאור בת 16 וחצי דני השתלבות מהירה!
T That YuvGirl New member 27/7/09 #46 ../images/Emo19.gifברוכה הבאה , [= אני יובל , 15 וחצי , מנחשונים XD שתיהיה לך השתלבות מהירה ומהנה [=
S StarStavGirl New member 27/7/09 #49 YUV GIRL ../images/Emo140.gif תודהההה רבהה D: את בתדודה של קרן? XD
א א א אלפחורס New member 28/7/09 #65 ../images/Emo6.gifיואו איזה מוזר זה ~שאת אומרת נחשונים~ ואת קרובת משפחה שלה לא?
T That YuvGirl New member 28/7/09 #66 ../images/Emo19.gifחחחחחחח כן הא ?! , ושל מי ? ../images/Emo2.gif ואריאלה תחברי למסן , אני צריכה לדבר איתך
../images/Emo19.gifחחחחחחח כן הא ?! , ושל מי ? ../images/Emo2.gif ואריאלה תחברי למסן , אני צריכה לדבר איתך
א א א אלפחורס New member 28/7/09 #84 יש לי בעיה במסן... אז פעם זה נכנס פעם זה לא נכנס... אני אנסה שוב... מקסימום דברי איתי ביום שישי (בפיינטבול)
יש לי בעיה במסן... אז פעם זה נכנס פעם זה לא נכנס... אני אנסה שוב... מקסימום דברי איתי ביום שישי (בפיינטבול)
R RockinKeren New member 28/7/09 #77 ../images/Emo226.gifכאילו אצלי >< בקיצר אין ביניהן קשר משפחתי. >< לא משנה XD
S Shaniix3 New member 27/7/09 #54 ../images/Emo191.gif קנאיתתתתתתXD לכי לכי,חפשי תמונות יפות של מקפליי...*מתחנגל1* אם כבר,התמונות של על טבעי יותר יפות, היו לי איזה 500+ ואז עברתי מחשב.>: בוהו.המחשב ההוא מת. שמנה.
../images/Emo191.gif קנאיתתתתתתXD לכי לכי,חפשי תמונות יפות של מקפליי...*מתחנגל1* אם כבר,התמונות של על טבעי יותר יפות, היו לי איזה 500+ ואז עברתי מחשב.>: בוהו.המחשב ההוא מת. שמנה.
ג גרבע New member 28/7/09 #67 ../images/Emo105.gifזה בסדר גם שלי מתXD את קולטת שלא נוכל לעשות ספיישל מקפליי לכבוד היומולדת של תמיר?|:
../images/Emo105.gifזה בסדר גם שלי מתXD את קולטת שלא נוכל לעשות ספיישל מקפליי לכבוד היומולדת של תמיר?|:
S Shaniix3 New member 28/7/09 #69 ../images/Emo191.gif נוכל נוכל,למה לא?מתחנגל1 קדימה צור! להתייגס! אנחנו נחליט יחד איזה תמונות נשים לתמיר באורביט. אה,ותמונה אחת קטנה ופיצית של ביונסה
../images/Emo191.gif נוכל נוכל,למה לא?מתחנגל1 קדימה צור! להתייגס! אנחנו נחליט יחד איזה תמונות נשים לתמיר באורביט. אה,ותמונה אחת קטנה ופיצית של ביונסה