חדשותתתתת!!!!! D:

BARSASOS

New member
חדשותתתתת!!!!! D:

אוקיי, אז אני פשוט יגיד את זה..בלי הקדמות ובלי כלום: ליאל תייצג את שוויץ באורויזיון הקרובבבב !!! אני לא יודעת אם אני שמחה או מאוכזת..=/ מה אתם חושבים?

ShiraLevy

New member
קצת בהלם מהידיעה

עכשיו יש לי 2 פיבוריטיות באירוויזיון 2006 ישראל ושוויץ!!!

tzlilonit1

New member
אמממ...קצת מבאס...

היה יכול להיות יותר נחמד אם ליאל הייתה מייצגת את ישראל..אבל לא נורא.. בהצלחה לה

../images/Emo79.gifליאל../images/Emo79.gifליאל../images/Emo79.gifליאל../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

האמת,אני עדיין בהלם.
ואני אכתוב מה שכתבתי גם לבר: אם היא עושה את זה,כנראה יש לה סיבה... אני במאחורייה בהחלטות שלה,העיקר שתצליח.. ואפילו,אם יהיה סיכוי שאני אצביע למדינה כלשהי-אני בטוחה שזה יהיה למדינה שאותה תייצג ליאל,כך או כך.

ת'אמת..

אני עכשיו בעד שוייץ .. (אם היא תייצד אותם) אני ישלח לה מלא s.m.s שולחת לה בהצלחה .. אם ישראל לא תזכה אז לפחות שוייץ (נראה לי שהיא תזכה בגלל כמות האסמסים)

keinan9

New member
אין סמסים באירוויזיון ../images/Emo122.gif אבל

אני באמת מניח שהיא תקבל הרבה הצבעות טלפוניות, ואם השיר וההופעה יהיו טובים, ואני סומך על ליאל שתפגיז בהופעה, אז ישראל בטח תתן לשוויץ 12 נקודות

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני גם מתכוונת להתקשר ולהפציץ את הטלפון, במשך כל חודש מאי אני לא אעשה אפילו טלפון אחד ואז יהיה לי את כל הסכום שאני יכולה לעשות בחודש בטלפון-להתקשר לאירוויזיון ולהצביע לליאל. כמובן,אם זה יהיה אפשרי.

שלום אני מולי מפורום אירוויזיון

אפשר לדעת מאיפה הבאתם את הידיעה הזו?לא יודע,נשמע קצת הזוי לטעמי

Kukupita

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo40.gifמצויין!!!../images/Emo104.gif

ככה הם יפסידו, ואנחנו לא נצטרך להתבייש בה אלא הם. תחי שוויץ! סתם כפרות. אני לא מכירה אותה. היא הוכיחה את עצמה בארץ?

למעלה