מה קרה? לא מכירים אותה מספיק
במדינה שלה אז היא מחפשת פירסום ע"י ייצוג של מדינות אחרות??? אם אתם שואלים את עצמכם מאיפה קפצתי פתאום, הידיעה המזעזעת הזאת מופיעה בעמוד הראשי של תפוז. בכל מקרה, לדעתי זאת פשוט חוצפה מצידה! יש לה מדינה, החשיפה שהיא קיבלה, באה מאותה מדינה שהיא דיי הולכת להפיל. אולי לישראל אין תמיד את האנשים המדוייקים לשלוח לארוויזיון, ולא פעם ולא פעמיים דורגנו במקומות האחרונים. איזה מצפון ואיזה אומץ יש לבחורה הזאת לעשות דבר כזה!! למה לייצג מדינה אחרת? שהיא לא שייכת אלייה בכלל? איזה זיוף! אני בספק אם היא זאת שהחליטה את ההחלטה הזאת, בטוח אנשים אחרים, שמעוניינים לקדם אותה עשו את הצעד האידיוטי הזה! אני לא מעריצה של ליאל, אומנם אני חושבת שהיא שרה יפה, יש לה כמה שירים טובים, היא לא כזאת מוכרת בישראל, מה שכן, היא מוכרת בעולם, ועל זה כל הכבוד לה! אבל למה? הרי כל אזרח במדינה שישמע שמישהי מישראל שנחשפה בישראל, מייצגת מדינה שהיא זרה לה לחלוטין, בלי שום זיקה לאותה מדינה, לא יעריך אותה, אלא ימעיט בערכה עד כמה שאפשר! זה בשביל זה היה נחוץ?! ולגברת קולט, (אני יודעת שאת מגיבה פה מידי פעם) אם את קוראת את ההודעה שלי, תביני שעוד מעט, כשתגיעי לגיל של צבא (אם תעשי צבא בכלל והשתן לא יעלה לך לראש), תביני שאין לך ארץ אחרת! ובחיים לא היית מחליפה את המדינה שלך, לא בשביל כסף, ולא בשביל פרסום! החלטה מטופשת ביותר! מאוכזבת מליאל אחת שאוהבת את המדינה שלה!