חדשותתתתת!!!!! D:

פשששש...

יאווו באמת כל הכבוד לה אני שמעתי אותה במציאות ובאמת יש לה קול מדהים! אני גם שרה והופעתי בהמון מקומות ובארצות שונות א ל לייצג את הארויזיון עוד לא הגעתי , אולי מתישהו גם .. אבל את ישראל!

פששש

יאווו באמת כל הכבוד לה אני שמעתי אותה במציאות ובאמת יש לה קול מדהים! אני גם שרה והופעתי בהמון מקומות ובארצות שונות א ל לייצג את הארויזיון עוד לא הגעתי , אולי מתישהו גם .. אבל את ישראל!

כתבתי משהו בתוכן מה זה מעניין כדאיי

אם כל הכבוד היא לא יכולה לייצג אותנו לא מוכרת מספיק לא יפה כמוני לא חכמה מה יגידו האנגלים ....פישש בושות...טלי בת 12 שלכם באהבה תבואו לפסטיגל שלי.

tOmMy GiRl 1

New member
מה קרה? לא מכירים אותה מספיק

במדינה שלה אז היא מחפשת פירסום ע"י ייצוג של מדינות אחרות??? אם אתם שואלים את עצמכם מאיפה קפצתי פתאום, הידיעה המזעזעת הזאת מופיעה בעמוד הראשי של תפוז. בכל מקרה, לדעתי זאת פשוט חוצפה מצידה! יש לה מדינה, החשיפה שהיא קיבלה, באה מאותה מדינה שהיא דיי הולכת להפיל. אולי לישראל אין תמיד את האנשים המדוייקים לשלוח לארוויזיון, ולא פעם ולא פעמיים דורגנו במקומות האחרונים. איזה מצפון ואיזה אומץ יש לבחורה הזאת לעשות דבר כזה!! למה לייצג מדינה אחרת? שהיא לא שייכת אלייה בכלל? איזה זיוף! אני בספק אם היא זאת שהחליטה את ההחלטה הזאת, בטוח אנשים אחרים, שמעוניינים לקדם אותה עשו את הצעד האידיוטי הזה! אני לא מעריצה של ליאל, אומנם אני חושבת שהיא שרה יפה, יש לה כמה שירים טובים, היא לא כזאת מוכרת בישראל, מה שכן, היא מוכרת בעולם, ועל זה כל הכבוד לה! אבל למה? הרי כל אזרח במדינה שישמע שמישהי מישראל שנחשפה בישראל, מייצגת מדינה שהיא זרה לה לחלוטין, בלי שום זיקה לאותה מדינה, לא יעריך אותה, אלא ימעיט בערכה עד כמה שאפשר! זה בשביל זה היה נחוץ?! ולגברת קולט, (אני יודעת שאת מגיבה פה מידי פעם) אם את קוראת את ההודעה שלי, תביני שעוד מעט, כשתגיעי לגיל של צבא (אם תעשי צבא בכלל והשתן לא יעלה לך לראש), תביני שאין לך ארץ אחרת! ובחיים לא היית מחליפה את המדינה שלך, לא בשביל כסף, ולא בשביל פרסום! החלטה מטופשת ביותר! מאוכזבת מליאל אחת שאוהבת את המדינה שלה!

qtgirl

New member
ממממ.....

למרות שההודעה שלך היא מאוד קיצונית אני דיי מסכימה איתך, בקשר לכך שלמה לייצג מדינה שאת לא שייכת אליה... קצת כבוד למדינה שלך.

shany1233

New member
אבל למה היא לא מיצגת אותנו!?

לא צריך אזרחות באותה המדינה כדי ליצג אותה בארוויזיון? ככה בכלופן אמרו לי..

מההה?! ../images/Emo41.gif

למה היא עושה את זה? היא אשכרה לוקחת סיכון כי אני בטוחה שלא מעט ישראלים יתעצבנו על כך.

einavmashina

New member
גועל נפשששש

במקום שתייצג את המדינה שלה היא הולכת לייצג את שוויץ.. פשוט גועל נפששששש

כל הכבוד :)

המון המון המון בהצלחה שתייצג את מי שהיא רוצה, אז מה? שצביקה פיק כתב שיר לארץ אחרת מישו אמר משו? לא :) המוני הצלחות לליאל ...

שלום מפורום אירוויזיון ../images/Emo9.gif

ראיתי שיש לליאל פורום בתפוז אז לא התעצלתי ובאתי לברך גם פה
שיהיה המון בהצלחה לליאל, אני גאה בה שהיא פורצת את דרכה בשוק המוזיקה באירופה ותקבל חשיפה א-ד-י-ר-ה, מה שרבים וטובים בארץ לא הצליחו... ומגיע כבר לשוויץ הישג באירוויזיון אחרי שנים של דשדוש...ואם זה יהיה עם ליאל זה יהיה בכלל מעולה
נחזיק לה אצבעות

למעלה