חדשותתתתת!!!!! D:

SimsY

New member
על מה אתם מדברים?

נציגת שוויץ לארוויזיון היא פרנסין ז'ורדי

SimsY

New member
טעות שלי אבל

בינתיים בשוויץ הספיקו להחליף את הנציגה שלהם אבל ההיסטריה ממש מוגזמת היא לא הולכת ליצג את שוויץ - היא הולכת להיות חלק מלהקה בסך הכל ואפילו לא הסולנית של הלהקה אפשר לקרוא על זה פה. http://www.esctoday.com/news/read/5221?PHPSESSID=b08b2af1b83368a9ad7bdf1720984af0

itzik895

New member
שלום לכולם=)

וואי מגניב[= שיהיה לה בהצלחההה!! ממ יש לי כמה שאלות אני השמח אם יענו ליי.. :) איפה עכשיו ליאל כאילו?! איפה היא גרה.. בת כמה היא? היא לא לומדת?! ואיפה היא אמרה שהיא הולכת לייצג ת'ארוויזיון?! תודה רבה=)(=

תשובות ../images/Emo140.gif

ליאל מתגוררת בארץ,אבל היא טסה המון לח"ול-להופעות וכ"ו... היא גרה בקיבוץ כינרת, היא בת 16 [11.7.89], היא לא לומדת... והיא כתבה לנו בפורום הודעה,אתה יכול לראות בפורום עצמו את ההודעה שלה.

התגובות כאן מוגזמות לגמרי

בסופו של דבר מדובר בבחורה צעירה בת 16... היא זקוקה לכמה שיותר תמיכה! ואחרי שראיתי שהיא עוד נכנסת לפורום וכותבת אז בכלל אני חושב שהתגובות השליליות ממש לא במקום
שיהיה לה הרבה בהצלחה... אני מאמין שהיא תתן לנו הרבה כבוד באירופה

rot18

New member
כנסו..

איזה מכוערת הליאל קולט הזאתי מה הקטע שלה? היא מייצגת ארץ אחרת במקום לייצג את המדינה שלה? הכי פטתי(כמו שאומרים בפיק אפ חח)..לדעתי זה ממש יהיה טמטום יענו זמרת מישראל מייצגת את שוויץ.. ותחשבו על זה :) צ'אווו

למעלה