חדשות אישיות.

היי מותק ../images/Emo13.gif

תודה רבה. זוכרת מה דיברנו על סטון בוץ' בלוז? אני אשמח להעלות פרק נבחר או כמה או הכל. וגם אם יש לך טקסטים מתורגמים כבר על מגדר וכזה, let me know, אין צורך להשקיע יותר מדי מאמץ.

אמרתי לך,

אני בטוח שללסלי לא יהיה אכפת.

ליטל ו

New member
אני די בטוח

שכל עוד זה רק קטעים, ונותנים קרדיט למי שמגיע, זה כן חוקי.

חדשות אישיות.

אז יש לי אינטרנט, וממש עוד יומיים שינוי שם רשמי, ואוטוטו הורמונים. אני מתכנן אתר אינטרנט שייבנה בנוסח שמוכר מאתרים לועזיים: מידע על טרנסיוּת, מידע אישי, מעקב אחר שינויים פיזיים ונפשיים וכו'. חשוב לי שזה יהיה בעברית ועם מידע רלוונטי, לכן אני פונה אליכם ואליכן ושואל: מה הייתםן רוצותים באתר אינטרנט שכזה?

boi2man

New member
שלום תומס.....

כמה כיף לקרוא את מה שאתה כותב.... נורא חשוב בעיניי אתר כזה, כמו שאתה תיצור. ואני אשמח לתת מידע רלוונטי. חיפשתי בעבר הלא רחוק מידע על טרנסים. אני טרנס בעצמי, שמי נעם ואני הבן זוג של מישהי. ביום חמישי האחרון עברתי ניתוח חזה, ורציתי למצוא תמונות ורשמים מהארץ. באופן כללי אני חיפשתי תמונות של טרנסים מנותחי חזה, וגם מאוד רציתי לקרוא טרנסים בעברית, כי בסך הכל חסר לי המכנה המשותף הקטן הזה של מקום מגורים. אשמח אם תוכל להביא אולי טור אישי נניח של מנתח, טיפים, עצות לטרנסים, אני באופן כללי נורא אתרגש גם מסוג של מגזין מנטה שכזה על בריאות ואיכות חיים לטרנסים.
מעבר לזה כל מידע רלוונטי נחוץ ביותר... המוןןןןןןןןן בהצלחה וכל הכבוד. איזה כיף לקרוא, שוב. נעם

היי נעם,

מזל טוב על הניתוח, אני מקווה שאתה מרגיש טוב, אני בטוח שנוכל להשוות תוצאות מתישהו, כשחשבון הבנק יואיל בטובו לתפוח.
. אין לי את האמצעים הדרושים להקמת פורטל של ממש או מגזין, אבל אני אקח לתשומת לבי את הדברים שהצעת. אני בטח אתרגם דברים מהרשת, ואנסה להשיג גם דברים מקוריים בעברית מעבר לנסיון האישי שלי. אגב, יש פורטל בריאות לקהילת הלהט"ב ובו גם חלק קטן שמוקדש לטרנסים, אם יצא לך לראות, אבל אני מסכים בהחלט שאין מענה מספק לשאלות רבות.

mohini

New member
היי תומס רעיון נפלא

לדעתי צריך להוסיף פינת אימוץ כלשהיא בה טרנסים וטרנסיות שכבר אחרי השינוי יוכלו לתמוך במי שעובר את אותו התהליך כדי שלא יהיה/תהיה לבד-כי יש שלבים שאסור שנעבור לבד,ומעין פינת הכרויות לטרנסים וטרנסיות שוב אני יודעת שהבדידות והניכור הם האוייב הגדול ביותר שלנו בתור משפחה:)

ליטל ו

New member
מזל טוב, חביבי :)

ואיזה יופי שאתה עושה את האתר, אני מאמינה שהוא יכול לענות על צורך ממשי ובוער. התכנים שציינת מכסים את מה שאני לרוב שומעת מאנשים שהם צריכים.

ליטל ו

New member
היי מותק :)

אני לא באמת כאן... רק קופץ מדי פעם לראות מה נשמע. אבל יש לי שם של בן עכשיו, והוא עושה לי שמח :)

יעוץ בבחירת מנתחים בארץ ובחו"ל

לינקים/postings לפי סוג ניתוח-מנתח של תמונות לפני-אחרי ודיווחים של מטופלים בארץ ובחו"ל על כל ניתוח. איזשהו סיכום בעברית של מה שנלמד מהלינקים השונים על המנתח והניסיון של המטופלים איתו עבור סוגי ניתוח שהוא מבצע. אפשרות לגולשים לדון/להזין מידע חדש בנושאים השונים.

אז זהו,

זו באמת בעיה שעמדתי עליה במחשבותיי- (אני יודע שזה לא מה שאמרת אבל-) FtM לעומת MtF. לאחר שחקרתי שתי וערב את כל מה שמכסה התחום "שלי", כל מה שסובב את FtM, אני לא בטוח שיש לי יכולת נפשית או רצון לעשות אותו דבר לגבי MtF. ברור שאני אכתוב מה זה, אציין באופן כללי את האפשרויות, את התהליכים, אציב לינקים וכו', אבל יותר עמוק מזה אני לא אוכל לספק. אולי יש מישהי שרוצה להרים את הכפפה? יש מעט בעייתיות במה שהצעת כי האינפורמציה לגבי מה שקורה בארץ לוקה בחסר, ואין לי אפשרות לכתת את רגליי בין מנתחים ומנותחים ולברר את זה. וגם- אני מניח שאפשרויות אינטרקטיביות לגולשים לא יתאפשרו בפורמט שיהיה לי (בלי דומיין, בלי כסף, בלי נפח משמעותי). אבל אולי יהיה אפשר לעשות את זה בדרך יותר פרימיטיבית של שליחת האינפורמציה אליי דרך האימייל ושילובה באתר על ידי.

ליטל ו

New member
זה לא הכרחי,

אתה לא מחוייב עכשיו לספק מידע לכל העולם. תן את מה שיש לך :)

למעלה