חדשות אישיות.

אני לא חושב,

הכוונה היא ליצור אלטרנטיבה, משהו משלי. לא משהו שהוא חלק מ. לא טור אישי. שלי לגמרי.

בהצלחה ו...

קודם כל- הרעיון בהחלט נכון. אתר שייתן מענה של מידע בעברית (!) הוא מאוד מאוד חשוב. מה גם, שיש בקהילה הקטנה שלנו (קהילת הטרנסג'נדרים) הרבה ידע מצטבר ו"מבוזבז", שחבל שהוא לא עובר מ'דור לדור', כלומר מאנשים שכבר עשו בירורים ועברו שלבים מסויימים בתהליך- להעברה אל אנשים שנמצאים בתחילתו. מבחינה "רוחנית" אני חושב (ולמרות שאני קצת "משוחד) ש- GoGay נותנים לנו מענה מצויין. צריך להיזהר שלא להבדיל אותנו יותר מדי אל מול קהילת ההומו-לסבי-בי-טרנס. מידע על התהליך, השינוי הפיזי, עם אפשרות ליצירת קשר, המלצות, דעת מומחים, השוואת מחירים, וכן, גם תמונות- מאוד מאוד חשוב שיהיה בעברית. מעבר לכך, אני לא חושב שיש צורך. (כמובן שאני לא מתעמק מאוד בסוגיית תכני האתר כרגע, אולי בהזדמנות אחרת) שיהיה הרבה בהצלחה.

תודה.

אני חושב שהכיוון שלי הוא באמת יותר אישי, חוויות אישיות, תמונות שלי, הגדרות שלי. אבל מאחר שאין שום אתר כזה בנמצא, ואני מרגיש מחוייבות (ורצון, כמובן), רציתי להרחיב את זה מעט.

ועוד חדשה אחת,

כבר לא מאוד חדשה אבל שמתי לב שזה מעניין פה כמה מאנשיות הפורום ואני ברוח שיתופית: עשיתי קעקוע. אם יהיה ביקוש תועלה תמונה.

מיצי 74

New member
וואווו

מדהים (ונראה שזה נורא כאב...), מחכה לראות את זה באמת ...

../images/Emo13.gif

לא נורא כאב, קצת אינטנסיבי בשביל קעקוע ראשון אבל בצורה מוזרה ומעוותת אני לא יכול לחכות לפעם הבאה. אני מקווה שאכן יצא לנו להפגש, אנחנו כל הזמן נפגשים באקראי ולא ממש מתקשרים.

בריצה.

אבל בעצם, אם את עדיין באותו מקום, זה יקח קצת יותר זמן עקב בעיות של זמינות תחבורה. מה, באמת? פיצה טבעונית עם טופו?

מיצי 74

New member
נכון שזה קצת בדיחה

פיצה טבעונית, במיוחד אצל האמריקאים ש70% מהפיצה שם זה פפרוני וגבינה. אבל באמת אפשר לעשות לפי מה ששמעתי.

לא בדיחה בכלל,

בדיוק מריצים כמה מתכוני פיצה בפורום צמחונות וטבעונות בנענע. וגם בסלון מזל יש פיצה עם טופו ואני חושב שגם במסעדה של הכושים העבריים בבן יהודה. נו, יש לך אתגר.

מיצי 74

New member
אחותי

היתה בקולג' לפסבי במעון צמחוני, ותמיד דיברו על פיצה טבעונית, למרות שלא ראיתי שעשו (או הזמינו) את זה בסוף אף פעם.

Eusebius

New member
מיצי אחותי ../images/Emo140.gif

יש לך אתגר רציני (מצחקק לי כאן)

boi2man

New member
יווו...

אחי, תגיד כמה עלה לך ואיפה עשית? לי יש קעקוע אחד, ועכשיו אחרי שהחזה שלי יחלים אני מתכנן לעשות אחד על החזה...אני צריך הצעות של מקומות ומחירים

ובכן,

אני אכתוב לך לכרטיס האישי את הפרטים. בעיקרון רוב המקומות שמקעקעים ברמה טובה שומרים על רמת מחירים די אחידה. אין לנו בארץ תרבות קעקועים מפותחת שכוללת מאסטרים ו"שמות גדולים", כולם בערך אותו דבר, אתה יודע? איזה קעקוע יש לך? יש לך כבר רעיון לקעקוע החדש?

boi2man

New member
כן...דוד שלי אסר עליי לעשות

שום קעקוע שלא בסטודיו שלא ננקוב בשמו... יש לי קעקוע של נמר על הגב כתף, ואני רוצה לעשות על החזה קעקוע של דרקון כלשהו. אלא שעוד לא מצאתי את המיועד לקעקוע...זה צריך להיות ה-דרקון

תשמע,

חיפשתי לך עכשיו שעתיים קעקוע ממש יפה של דרקון שראיתי בפרק של "עמוק מתחת לאדמה", אבל זה לא נמצא על הרשת. בכל מקרה, אני בטוח שתמצא משהו.

אורי 0

New member
המון בהצלחה!

אין לי כרגע רעיונות, אבל כל הכבוד על היוזמה. מחזיק אצבעות.

תודה תודה,

וזהו, מהיום אני רשמית עומר וגם יש לי כוכביות במקום לאום. 2 ציפורים במכה.

למעלה