חדשות אישיות.

Eusebius

New member
היי עומר

אני מאד מתרגש ושמח בשבילך!!! תתחדש על השם, אני מבין שתקופת ההרצה עברה טוב : ) מתי התכנון להתחיל הורמונים? ואיך אתה מרגיש בקשר לזה? לגבי האתר.. על החלק האישי אין לי מה לומר חוץ משאני אשמח לראות ולקרוא מה קורה איתך. חשבתי להקים אתר FTM בעברית, ואז גיליתי שזה גדול עלי. אבל אני אשמח לעזור לך בתחום הזה אם תרצה (אפילו לתרגם וכאלה דברים). זה מאד חשוב שיהיה אתר כזה בעברית.

היי,

תקופת ההרצה עברה כמו סכין במרגרינה ואני עדיין מתקשה להאמין שזהו זה לשבע שנים הבאות. אם הכל ילך חלק, אני אתחיל בעוד קצת יותר מחודש. אני מרגיש.. מוזר, אבל אני לא כל כך רוצה לחלוק את זה כאן. עדיין לא. כרגע אין כל כך דרישות לאתר, אבל אם יש משהו שאתה רוצה לתרגם על דעת עצמך, לא תהיה לי שום בעיה לשלב את זה.

Tipesch

New member
מז"ט

ויכול לעזור לך בחלק הטכני של בניית האתר אם תרצה. דבר איתי;*) וגם משהו, פה כדי לשנות שם מ"שם נשי" ל"שם גברי" צריך לגשת לבית משפט. והשמות כאן מתחלקים באופן ברור לשמות גבריים ולשמות נשיים(החלק המצחיק הוא שתמיד השמות הנשיים נשמעים לי כ"כ "גבריים" בקנה מידה ישראלי לשמות, וההיפך).

תודה,

האמת היא שיש לי מושג קלוש מאוד בבניית אתרים, כך שאני אשמח לעזרה. אני אכתוב לך מייל בקרוב. אתה משנה את השם שלך? הייתי מאוד מופתע מקלות שינוי השם בארץ, אני קורא סיפורים ארוכים כאורך הגלות שקורים מעבר לים, עם בתי משפט ותעריפים משוגעים, אבל כאן לא רק שלא צריך בית משפט, אלא שזה בחינם. מגניב.

Tipesch

New member
אממ

אני לא משנה את השם שלי. בארץ שמות זרים קסמו לי כ"כ, עכשיו כשאני פה כל שם נשמע לי כמו גבר. אני כ"כ שמח שיש לי שם שאין לאף אחד אחר, שיכול באמת להיות רק אני. וחוץ מזה, הוא חסר מגדר, וזה מעולה. כן, מגניב בארץ, אולי זה גם בגלל שאין כזה הבדל בין שמות לבנים ושמות לבנות. זה מצחיק, שכאן כדי לקבל הורמונים, וניתוח שממומן ע"י הביטוח הרפואי שלך, אתה לא צריך לעשות רבע ממה שאתה צריך כדי להחליף שם בת"ז. אבל יש כאן ארגון לטרנסג'נדרס, שמכין תעודה חלופית, שנראית כמו הת"ז הגרמנית, שבה כתוב השם החדש שלך, המין ותמונה. זה עוזר בהרבה מצבים בעייתים.

למעלה